Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bugune kadar turlu turlu pmler atildi kufurler yazildi asagilamalar yapildi ve yalanci iftiralari atildi ama bugun artik son noktaya geldim. Isten geldigimde zaman gecirdigim guzel dostlugun yeri olan yer bana uzuntu vermeye basladigi icin gitmek zorundayim. Oyle ki Sayamadigim kadar iyi dostlar tanidim herkesi cok sevdim ve tekrarliyorum eger yolunuz Uzakdoguya duserse gezdirip misafir edecegimden supheniz olmasin. Ama karakteristik olarak laf yada soz edildiginde susan bir yapim yoktur. Cunku ben kimseyi bugune dek suclamadim her yardima sahip kisiye de yardim ettim. Imamizer sama beni uyarmisti. Birinci kez dinleyip gittigimde geri dondugumde bu uyarinin o zaman dilimini ilgilendirdigini dusunmustum ama haksizmisim her zaman dilimini icine alan bir uyariymis. Simdi daha iyi anliyorum. Biz Japonlarin karakteristigi ile Avrupali anlayisin karakteristigi uyusmuyor ben bunu yeniden anladim. Ama hicbir sekilde kimseyi suclamiyorum beni suclayanlari dahil. Artik bir kez daha Bujinkan yada Ninja ya ait bir yazi gormeyeceksiniz buna karsi garanti veririm. Cok iyi birer dostsunuz ve herzaman mutlu oldugum tanidigima. Ama olmadi ve olmuyor anlasamiyoruz. Cunku trolling denen mantigi ben anlamiyorum ve hep inciniyorum. Tekrar cok ozur dileyerek burada sonlandiriyorum sozlerimi Herkese Minnaaaa GANBARIMASU! SAYOUNARA ^-^ http://www.youtube.com/watch?v=MIXZUMwja-s&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/emopete.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abi dur gitme daha katana ile karpuz yaracağdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Japonya elcimizi ASALA oldurse bu kadar uzulmezdim. Ne yaptiniz abi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 daha önce de gitmiştin ama döndün dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Al al kırdın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lan bu adama kim niye kfür ediyp pm atıyo mna koduklarım rahat bıraksanıza herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hakkaten durulucak yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 gugılda şöyle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 "Daha önce üzülündü" desem yangına körükle gitmiş olurum. Trollcülerin ekmeğine tereyağ sürmüş olurum. Aslında Bujin-Kağan gitse, Ninja gelse daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ninja seni kimler üzdü? isim ver gidip evlerini bombalayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ninja'nın gittiği sequo'nun el üstünde tutuldugu paticik.. bu günleri de gördük ya, shut down everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Şhaq gibi yapsan, gülsen geçsen. Eğlensen ya sen de. http://www.youtube.com/watch?v=7Q34f-6c9oA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninja san isimleri verin ava çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ve paticik bir olayın daha içine sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 forumda şu adam kadar kendi halinde, insanların yazdıklarına karışmayan laf atmayan, sadece yanlış bir bilgi varsa ve onun doğrusunu yazmak için bir tartışma ortamına giren adamsın ve sanada küfürlü pm geliyor ya onların ATANIN TAA A.... Hoşuma gidiyordu lan bu adamın paylaştıkları. tamam hepsini okumuyordum ama arada seçip bak lan bu böyleymiş şöyle insanlarmış diyoduk bişeyler öğreniyorduk hiç bilmediğimiz konularda en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninjaya yapılan noyzuraya da yapıldı. Kendisi de çok saygılı sevecen biriyken devamlı saldırı alıyor. Elimizdeki ninjalarin değerini bilelim. Ninja san gitmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninja gitme ulan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kim saldırıyor bu insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 olm 30 yaşında adama kedi yavrusu gibi ilgi gösteriyorsunuz kaç gündür. sonunda patlayacağı kesindi. bırakın adam yazsın işte güzel güzel. fazla ön plana çıkınca demek özelden millet yardırmış sdfs soğukkanlı ninjaların ciddiye almaması gerek tabi ama duygusal ninja bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kacip gitmek sanat degildir Ninja san. Oturup esegi adam etmek sanattir. Lutfen burada kaliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 pm atıp küfür etmek diye bi trip mi var pati'de. niye küfür ediyosunuz adama tartışmaya bile girmiyor, anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ninja-sama gidersen önce kendimi sonra seni vururum, mumla adam arar olduk forumda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 didnt read lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar