Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Selam.Başlıkta da dediğim gibi 5 10sn de firefox takılıyor 2 3 sn liğine, sonra düzeliyor.Nasıl veya neden oluyor acaba ? W8 kullanıyorum yeni laptop aldım (sonunda, bknz: acer aspire a lanet gitsin söylemlerim) henüz 1 hafta olmadı ama firefoxta böyle takılmalar oluyor.Biraz google chrome kullandım orda yok gibi.Sıkıntı firefoxtan diye düşünüyorum ama nasıl kontrol edilir falan bir bilgim yok. Bir de ne kadar alakalı bilmiyorum ama antalya da ki modemde böyle bir sıkıntı yokken eskişehir deki evimde lol e girince ranked lerde falan, yani hero seçme ekranında vakit geçirdiğim oyunlarda oyun kilitleniyor.Ev arkadaşımda da oluyordu ama onun laptop ından diye düşünüyorduk, belki de modemle ilgili olabilir diye düşünmeye başladım şimdi.Ortak birşey yok çünkü laptoplar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hatta takılmasının yanı sıra bütün sekmeler sürekli loading şeklinde gözüküyor ve interneti inanılmaz yavaşlatıyor.Stop a basınca hiç bir sıkıntı yok, internet hızı düzeliyor falan ama yeni sekme açınca veya yenileyince aynı şeyler.Dolması baya da uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Çözüm ssd de.Özellikle firefox ile flash siteleri gezerken 5-6 sn kadar donuyordu bende.SSD ye kurunca işletim sistemini,firefoxun takılma,donma sorunu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 benim chrome'da olmuştu bi ara. iki farklı flash versiyonu yüklüymüş ve çakışıyormuş. eklentilerden birini silince düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Atla deve degilki sunun surasinda websitesi aciyor belliki birseylerde sorun var SSD cozum degil. Bu loading sorunu yasarken CPU mem kullanimi ne alemde belki internetin degilde bilgisayarin yavasliyordur. Bilgisayarin yeni oldugunu soyledin firefox da yenimi bookmark ,cookies ve historyi eski bilgisayarindan aktardinmi? Aktardiysan cookies ve historyi yedekleyip sil bide oyle dene. Oyun kitlenmesinin sebebi muhtamelen internet hiziniz servera ping oraniniz network traficiniz nasil. ozellikle oyun ekrani acilirken (oyun kilitlenmesi yasanirken) speedtest yapabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 firefox işte (td) çarechrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu aralar bide facebook tıklayınca donuyor komple pc 15 20 sn bi arkadaşımın laptopda aynı şekil bune oluyo dayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php Bunu kur. Otesi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 firefox'u resetle sil baştan kur. lol'da karakter ekranında problem yaşatmasının nedeni de lol'un firefox gibi o tarz addonlar kullanması, kurarrken söylüyordu, şimdi hatırlayamadım. ekstra yardımcı programlar kuruyor flash gibi vs ıvır zıvır aynı programı kullandığı için ikisinde de aynı problemler olablir. şunun için de gidip ssd alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar