Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben mi umut kırdım anlamadım :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu oyunu hakkıyla oynamamış ve sadece laf sokmak için gelenler, lütfen bi daha girmesin bu topiğe, komik oluyolar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tek takılırdım beni de hep keserlerdi lan ne güzel setleri giyer, atıma binerdim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 0ne said: şu oyunu hakkıyla oynamamış ve sadece laf sokmak için gelenler, lütfen bi daha girmesin bu topiğe, komik oluyolar. şuan bu topicteki çoğu kişinin bile oynamadığı bu oyuna ait bilginin herkesten üstün olduğunu iddia ederek artislik yapmanla dalga geçerken, böyle bir post atman. the "0ne" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 One zombie Apocalypse olursa hepsinin senin gibi konuşmasını düşünmesini istiyorum. Süper olurdu lan. Sopayi yüzüne yapistiriyorsun adam 0ne Silahi dogrultup defalarca sıkıyorsun 0ne Tüpü açık şekilde aralarına atıp zippoyu atesleyip firlatiyorsun en azindan 5 6 0ne Eve çekip evin kapısını kitleyip yakıyorsun yine bi kaç tane 0ne Istiyorum bunu. Make it happen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyuasd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Headshotla ölmezler ama o zaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 0ne bana henüz itici gelmedi. Kolay gaza gelizo gibi sadece. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 unutmuştum ben ultimayı, silencerı falan. anılar canlandı gözümde şimdi abbbav. silencerin forumlardaki wotları falan of of Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 one sama nin ustune gidilmesin bu kadar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Silencer'ın sifresi hacklenmişti. 6 tane boşluk nuydu sıfır mıydı neydi. Hayal meyal hatırlıyorum. Ah o injection yüzünden geri alınan save'ler. Neler cektik. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 injection. abo unutmuşum resmen. o dönem bırakmıştım uo'yu oynanmıyordu çünkü. client düşürtüyordu di mi, bi de herşeyi boyayabiliyorlardı falan. kim nasıl bulmuştu böyle bir olayı hep mrk etmiştim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 "yorum" bu espiri yapılmış mıydı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 a Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bu cicibeybenin adi utku muydu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 murtaza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Abi koca koca adamlarsınız hiç yakışıyor mu çocuk gibi sidik yarışı, yok unicorn, yok cindrella.. http://inciswf.com/helehelehele.swf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.