Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 wow'a adsl'den bağlanılmıyor muydu Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sorun adsl'den bağlanması değil, 15 yaşındaki bebelerin wow'a aylık 12 euro verememesi ve bu yüzden uo/ko arasında kalmıs olmalarıydı. Hoş wow'a gelselerde guilde giremezlerdi o yüzden pek bi problem yoktu. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şurda 15 yaşında olup senin 3 katın iqya sahip 10 tane adam çeviririm sokaktan 0ne yaş elitistliği yapacak son 3 kişiden birisin. Alıntıla
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konu neyden neye döndü ? Hadi ben kaçtım bb Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne ne kadar kötü yahu. Alıntıla
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Her insan iyidir fakat kalbini kotuluge iten durumlar olusmustur. Ben inaniyorum ki One san da iyi birisidir. Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. ezelden dusman olanlar firsati kacirmadi yandan yandan soylendi durdu. fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. Alıntıla
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. bırakta buna biz karar verelim genç... Alıntıla
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Denildiği kadar varmış bu One taze taze görmüş oldum :) Alıntıla
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben fake im yeni ogrendim^-^ Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. Abi o kadar lootlandın ki artık trash mob kıvamındasın. Kimse bir şey elde etmeye calismiyor sana Vururken, bitirelim de gidelim havasında herkes. Alıntıla
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ustune gidilmesin insanlarin.neden hep birbirinizi kirma derdindesiniz lutfen. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wwPjA_700b_v2.jpg Alıntıla
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 one çok kötüymüş yalnız abartı sanıyodum Alıntıla
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fin said: 0ne said: fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wwPjA_700b_v2.jpg ahahuhuahau Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 0ne said: konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. Baştan okudum. Çok daha kötüymüşsün. 0ne said: Gz kuşusunudr kesin sen. "Buy Bank Guards" macron da varmıydı? Koca adamın yazdığı şeye bak. Hadi geyiktir diyip alttan alalım :o 0ne said: ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. UO BİLGİMLE EZDİM! diye 2013 yılında güç gösterisi yapan bir adamdan bahsediyoruz. 0ne said: adsl evlere yayılıp 15 yaşındaki bebeler acc actıgında. Abi... Dilim tutuldu. UO'yu kaç yaşında oynuyorduk biz lan. Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 0ne said: StormUO said: 0ne said: UO'nun ilk ve en iyi zamanlarında oynayan biri olarak söyliyim, seni zaten ben kesmem, Unicorn'umdan iner üzerine salarım o tek atar. Hayatında unicorna bindin mi? Hayal kuran kişilik. Akla gelebilecek herşeyi yaptım uo da. Bucs'ta mage robe giymiş +15 bs li adamı önden salıp, 5dk kovalamaca yaptırdıktan sonra yeraltı tünellerine sokup golem'ime "all kill" demem yeterli. Ya da eve gidicez diye gate açtırıp, girdiğin an kendini kalemin önünde 4 duvar arasında kendini energy vortex ile bakışırken bulabilirsin. Silencer'a silo diyen nadir adamlardandım. O yüzden aslında kim olduğumu bilmene imkan yok. Ayrıca uo hayatım boyunca 3 kez untamed unicornla karşılaştım, 2 sini tameledikten sonra server geri alındı. Mükemmel bir hayat geçirmişsin. Sana gıpta ediyorum. Alıntıla
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hayattaki en agir suc umut kirmaktir. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.