Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum Yazın Kim Olduğunuzu Söyliyeyim?

StormUO

Öne çıkan mesajlar

konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz.

ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim.

ezelden dusman olanlar firsati kacirmadi yandan yandan soylendi durdu.

fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz.

Baştan okudum. Çok daha kötüymüşsün.

0ne said:

Gz kuşusunudr kesin sen. "Buy Bank Guards" macron da varmıydı?

Koca adamın yazdığı şeye bak. Hadi geyiktir diyip alttan alalım :o

0ne said:

ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim.

UO BİLGİMLE EZDİM! diye 2013 yılında güç gösterisi yapan bir adamdan bahsediyoruz.

0ne said:

adsl evlere yayılıp 15 yaşındaki bebeler acc actıgında.

Abi...
Dilim tutuldu. UO'yu kaç yaşında oynuyorduk biz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

StormUO said:

0ne said:

UO'nun ilk ve en iyi zamanlarında oynayan biri olarak söyliyim, seni zaten ben kesmem, Unicorn'umdan iner üzerine salarım o tek atar.

Hayatında unicorna bindin mi?

Hayal kuran kişilik.

Akla gelebilecek herşeyi yaptım uo da. Bucs'ta mage robe giymiş +15 bs li adamı önden salıp, 5dk kovalamaca yaptırdıktan sonra yeraltı tünellerine sokup golem'ime "all kill" demem yeterli.

Ya da eve gidicez diye gate açtırıp, girdiğin an kendini kalemin önünde 4 duvar arasında kendini energy vortex ile bakışırken bulabilirsin.

Silencer'a silo diyen nadir adamlardandım.

O yüzden aslında kim olduğumu bilmene imkan yok.

Ayrıca uo hayatım boyunca 3 kez untamed unicornla karşılaştım, 2 sini tameledikten sonra server geri alındı.

Mükemmel bir hayat geçirmişsin. Sana gıpta ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...