Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Biz de 15 ken oynadik? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 wow'a adsl'den bağlanılmıyor muydu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sorun adsl'den bağlanması değil, 15 yaşındaki bebelerin wow'a aylık 12 euro verememesi ve bu yüzden uo/ko arasında kalmıs olmalarıydı. Hoş wow'a gelselerde guilde giremezlerdi o yüzden pek bi problem yoktu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şurda 15 yaşında olup senin 3 katın iqya sahip 10 tane adam çeviririm sokaktan 0ne yaş elitistliği yapacak son 3 kişiden birisin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konu neyden neye döndü ? Hadi ben kaçtım bb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne ne kadar kötü yahu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Her insan iyidir fakat kalbini kotuluge iten durumlar olusmustur. Ben inaniyorum ki One san da iyi birisidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bi bitmediniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. ezelden dusman olanlar firsati kacirmadi yandan yandan soylendi durdu. fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. bırakta buna biz karar verelim genç... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Denildiği kadar varmış bu One taze taze görmüş oldum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben fake im yeni ogrendim^-^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. Abi o kadar lootlandın ki artık trash mob kıvamındasın. Kimse bir şey elde etmeye calismiyor sana Vururken, bitirelim de gidelim havasında herkes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ustune gidilmesin insanlarin.neden hep birbirinizi kirma derdindesiniz lutfen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 0ne said: fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wwPjA_700b_v2.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 fgdfgdfgfd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 one çok kötüymüş yalnız abartı sanıyodum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fin said: 0ne said: fun o sokaktan ceviricegin 10 kisinin iq su once seninkinden yulsek olsun da benimkini bosver. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a6wwPjA_700b_v2.jpg ahahuhuahau Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dynun said: hodor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 0ne said: konuyu bastan bi okusaniz gorusleriniz farkli olucak da, kendinizi o kadar kasiyosunuz ki laf sokup cool olucam prim yapicam diye, gercekten inanilmazsiniz. Baştan okudum. Çok daha kötüymüşsün. 0ne said: Gz kuşusunudr kesin sen. "Buy Bank Guards" macron da varmıydı? Koca adamın yazdığı şeye bak. Hadi geyiktir diyip alttan alalım :o 0ne said: ben sadece adama locus daki jrstorm musun diye sordum, artisligi o yapti bende uo bilgimle ezdim. UO BİLGİMLE EZDİM! diye 2013 yılında güç gösterisi yapan bir adamdan bahsediyoruz. 0ne said: adsl evlere yayılıp 15 yaşındaki bebeler acc actıgında. Abi... Dilim tutuldu. UO'yu kaç yaşında oynuyorduk biz lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 0ne said: StormUO said: 0ne said: UO'nun ilk ve en iyi zamanlarında oynayan biri olarak söyliyim, seni zaten ben kesmem, Unicorn'umdan iner üzerine salarım o tek atar. Hayatında unicorna bindin mi? Hayal kuran kişilik. Akla gelebilecek herşeyi yaptım uo da. Bucs'ta mage robe giymiş +15 bs li adamı önden salıp, 5dk kovalamaca yaptırdıktan sonra yeraltı tünellerine sokup golem'ime "all kill" demem yeterli. Ya da eve gidicez diye gate açtırıp, girdiğin an kendini kalemin önünde 4 duvar arasında kendini energy vortex ile bakışırken bulabilirsin. Silencer'a silo diyen nadir adamlardandım. O yüzden aslında kim olduğumu bilmene imkan yok. Ayrıca uo hayatım boyunca 3 kez untamed unicornla karşılaştım, 2 sini tameledikten sonra server geri alındı. Mükemmel bir hayat geçirmişsin. Sana gıpta ediyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hg medyum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yazık lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hayattaki en agir suc umut kirmaktir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.