Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türban anketi

Tarumar

Öne çıkan mesajlar

gündem bölümünde bir konu açıldı türban ın meclise ve kamuya girmesiyle alakalı. bir kaç saattir hızlı bir şekilde karşı çıktım ama genel düşünce nasıl onu merak ettim.

soru şu:

türbanın meclise ve kamuya girmesi doğru mudur, değil midir?

herhangi bir tartışmaya dönmesin konu çünkü bu sitede bunu tartışmanın pek bir anlamı yok. doğrudur veya yanlıştır ı işaretleyince zaten fikrinizi belirtmiş olacaksınız.

bu anketin sonuçlarından beklentim nedir? pek bir beklentim yok ancak ben türbana özgürlük diye istenilen hakların evrensel özgürlükler ile bağdaşmadığı kanısındayım.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya "türbanın girmesi" diye bakmak ne kadar yanlış ya. din-ırk-mezhep vs. ayrımı gözetmeksizin kılık kıyafet serbestisi yap bitsin gitsin şu iş. meclise türbanı sokalım mı diyince insanlar otomatik refleksle korkuyor "bak bak türbanı da sokacaklar bi sonraki adım şeriat". türbanı sokacaklar diye bakmak yerine, "ne giyersen giy kardeşim umrumda değil" diye baksak herkes mutlu olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

olaya "türbanın girmesi" diye bakmak ne kadar yanlış ya. din-ırk-mezhep vs. ayrımı gözetmeksizin kılık kıyafet serbestisi yap bitsin gitsin şu iş. meclise türbanı sokalım mı diyince insanlar otomatik refleksle korkuyor "bak bak türbanı da sokacaklar bi sonraki adım şeriat". türbanı sokacaklar diye bakmak yerine, "ne giyersen giy kardeşim umrumda değil" diye baksak herkes mutlu olacak.

+2342356
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Sosyal ağlarda paylaş

Demokratik bir ülkede olsa olmalıdır derdim. Ki, eskiden beri başörtüsüne özgürlük diyenlerdendim.

Fakat hem son bir iki yılı, hem de bu niyeti bozuk adamları görünce olmamalıdır diyorum artık.

Hizmet alanlar yani vatandaş, öğrenciler vb. takabilir. Hizmet veren yani çalışanlar takamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...