Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gündem bölümünde bir konu açıldı türban ın meclise ve kamuya girmesiyle alakalı. bir kaç saattir hızlı bir şekilde karşı çıktım ama genel düşünce nasıl onu merak ettim. soru şu: türbanın meclise ve kamuya girmesi doğru mudur, değil midir? herhangi bir tartışmaya dönmesin konu çünkü bu sitede bunu tartışmanın pek bir anlamı yok. doğrudur veya yanlıştır ı işaretleyince zaten fikrinizi belirtmiş olacaksınız. bu anketin sonuçlarından beklentim nedir? pek bir beklentim yok ancak ben türbana özgürlük diye istenilen hakların evrensel özgürlükler ile bağdaşmadığı kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olmalımıdır değil de serbest olmalı mıdır şeklinde olsa daha uygun olurdu soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet sorular fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 normalde türbanın kamuya girmesi doğrudur ama şuan ki iktidarda doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olaya "türbanın girmesi" diye bakmak ne kadar yanlış ya. din-ırk-mezhep vs. ayrımı gözetmeksizin kılık kıyafet serbestisi yap bitsin gitsin şu iş. meclise türbanı sokalım mı diyince insanlar otomatik refleksle korkuyor "bak bak türbanı da sokacaklar bi sonraki adım şeriat". türbanı sokacaklar diye bakmak yerine, "ne giyersen giy kardeşim umrumda değil" diye baksak herkes mutlu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 çok zor soru en azından benim için. Bence olmamalı, kötü gözüküyor. Sonra düşünüyorum,"banane, insan nasıl mutluysa öyle giyinsin" Sonra "e bu mahalle baskısı belki" Sonra "belki???" ...... Birisi, Kuran'da başörtüsü olmadığını anlatabilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Xenocide said: olaya "türbanın girmesi" diye bakmak ne kadar yanlış ya. din-ırk-mezhep vs. ayrımı gözetmeksizin kılık kıyafet serbestisi yap bitsin gitsin şu iş. meclise türbanı sokalım mı diyince insanlar otomatik refleksle korkuyor "bak bak türbanı da sokacaklar bi sonraki adım şeriat". türbanı sokacaklar diye bakmak yerine, "ne giyersen giy kardeşim umrumda değil" diye baksak herkes mutlu olacak. +2342356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Xenocide said: olaya "türbanın girmesi" diye bakmak ne kadar yanlış ya. din-ırk-mezhep vs. ayrımı gözetmeksizin kılık kıyafet serbestisi yap bitsin gitsin şu iş. meclise türbanı sokalım mı diyince insanlar otomatik refleksle korkuyor "bak bak türbanı da sokacaklar bi sonraki adım şeriat". türbanı sokacaklar diye bakmak yerine, "ne giyersen giy kardeşim umrumda değil" diye baksak herkes mutlu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 xenocide hakli, ama serbestligin de bir siniri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya tabiki olmalıdır.demokrasi özgürlük fln ama bu müslümanlara hiç güvenmiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olmalıdır ama bi boku hakettiği yok konservatif itlerin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Olmalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 normalde olmamalı ama suan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Demokratik bir ülkede olsa olmalıdır derdim. Ki, eskiden beri başörtüsüne özgürlük diyenlerdendim. Fakat hem son bir iki yılı, hem de bu niyeti bozuk adamları görünce olmamalıdır diyorum artık. Hizmet alanlar yani vatandaş, öğrenciler vb. takabilir. Hizmet veren yani çalışanlar takamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Türban olmalı ama geri kalan fantastik hiçbir şey olmamalı ise olmasın. Yok herkes mutlu oldugu kıyafeti giyme hakkına sahiptir ise olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yeteri kadar oy verecek insan varsa arkasında o ninja gibi giyinenler bile gelebilmeli bence. adam gibi bir seçim ve yönetim sistemi ve devleti adam gibi düzene koyacak mikro idari reformlardan sonra meclis bir nevi mevlana gibi olsun olm. kim olursa olsun yine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 eldeki kart olarak kullanıldığından beri nefret ediyorum türban konusundan. iyi niyet sıfır, art niyet çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de küpeyle, bıyık altı üçgen sakalımla işe gitmek istiyorum. benim özgür olduğum kadar özgür olabilir herkes sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de atla gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kafaların değişmediğini görmek üzücü, müstehaktır ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aquila said: ben de atla gitmek istiyorum. hahahaha :D bende uçağımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kadınlar karaçarşafla meclise girsin. Giymeyeni falakaya yatıralım. Müstahak bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Şıklar yasak olmali / serbest olmali gibi olsaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Fin said: olmalıdır ama bi boku hakettiği yok konservatif itlerin olmasın. işin gerçeği bu ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kamu ve devlet dairelerine renk renk peruklar getirilsin artik kut sac modeli, pembe, mor ,mavi,yesil, beyaz , uzay cagina gecilmeli artik bi yerden baslamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar