Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu net yeni Kampanya

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Daha hic uygulamadi, bu tarifeyi de sitede bulamadim zaten. AKN diye birsey yok Uydunet'te. Hiz dusumu yok diye reklam yapiyor hatta.

Resmi link istiyorum bu nedenle.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Daha hic uygulamadi, bu tarifeyi de sitede bulamadim zaten. AKN diye birsey yok Uydunet'te. Hiz dusumu yok diye reklam yapiyor hatta.

Resmi link istiyorum bu nedenle.

kotalı tarife var. kotayı geçince hız düşmüyor ekstra ücret ekleniyor kullanım miktarına göre
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Uydunet'in 55TL'ye sinirsiz 5 mbps kampanyasi bitmis. 39TL'ye 3 mbps kampanyasi da bitmis. Dun bitmisler sanirim. 69TL ve 49TL fiyatlar tekrar. Yeni kampanyalar geliyormus ama, gececekseniz 2-3 hafta bekleyin, oyle gecin.
Mesaj tarihi:
çok güzel kullanıyordum bu allahın belası uyduneti de. 1 haftadır şöyle garip bir sorunum var. internet ne yavaş, ne kopuyor tek derdim anlık takıntıların olması. örneğin pati ye ilk girerken zart diye açıyor konu dışına giriyorum o da iyi, ama herhangi bir topiğe girerken böyle bir duraksıyor öyle açıyor.

ya da, en önemlisi bu, leauge of legends oynarken anlık delayler oluyor. örneğin 5 saniye rahat oynuyorsam 5 saniye lagli. ama ping im çok iyi yani, 50-70 arası. arkadaş çıldırıcam niye böyle ya. müşteri hizmetlerini aradım ilk defa, bir kaç test yaptılar her şey normal dediler. yardım pls.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

çok güzel kullanıyordum bu allahın belası uyduneti de. 1 haftadır şöyle garip bir sorunum var. internet ne yavaş, ne kopuyor tek derdim anlık takıntıların olması. örneğin pati ye ilk girerken zart diye açıyor konu dışına giriyorum o da iyi, ama herhangi bir topiğe girerken böyle bir duraksıyor öyle açıyor.

ya da, en önemlisi bu, leauge of legends oynarken anlık delayler oluyor. örneğin 5 saniye rahat oynuyorsam 5 saniye lagli. ama ping im çok iyi yani, 50-70 arası. arkadaş çıldırıcam niye böyle ya. müşteri hizmetlerini aradım ilk defa, bir kaç test yaptılar her şey normal dediler. yardım pls.

Varya bende de aynisi oluyor kanitlayamiyorum.

Mesela bazen linkedin acilmiyor bazen cat cat aciliyor. Bir ara google bile acilmiyodu ama deniyosun tekrar deniyosun sonra aciliyo.

Haa push mesajlar da calismiyo telefonumda, genelde wifiden baglaninca sadece ev internetimde 10-15 dakikalik delayler oluyor whatsapp vb applerde

Kanitlayamiyorum... servisi cagirsam adamlar bakcak sorunu anlayamadan sorun duzelcek ki tahminen sorun gozukmez bile her an olmuyoelr cunku.
Mesaj tarihi:
ahah aynen
kanıtlayamıyorum ya şaka gibi, dün gene aradım gecenin bir vakti. her şey normal diyor. yapılan testlerde sorun yok, download hızım fln gayet normal ama delay var işte o da kanıtlanmıyor. video çekip koyarım da açıp bakmazlar tabi.
Mesaj tarihi:
Bu arada ben baska bir evde 3.5 ay kadar uydunet kullandim hem de ayni modemle hic bir sorun yoktu.

Sunu sorabilirim ama wifiden mi kullaniyonuz kablo mu? Bennikisini de kullaniyorum ikisindede sorun var ama sizin wifiden ise diger wifi sinyalleri ile karisiyor olabilir mesela
Mesaj tarihi:
Dilekçe olayına girebilirim, yeter ki çözülsün. İnanılmaz rahatsız edici çünkü. 5 saniye normal 5 saniye delayli fln.

Ben kablolu kullanıyorum, hatta wireless ı komple deaktive edip oynuyorum gene aynı şeyler. İnternet kullanan herhangi bir program da açık değil.
Mesaj tarihi:
10 mbps altındaki tarifeler gün itibariyle kalkmış gözüküyor. Eğer 10 mbps'lik üst tarifeye taşıyacaklarsa zorla daha mı fazla para vereceğiz yani? Bir takım kampanyalarda deniliyor "kablotv teledünya wireless modem" vs. ama zaten onlar varsa ne olacak?
Mesaj tarihi:
bende 5 mbit sınırsız var. kardeş bitirmişsin sen benim tarieyi desem 20 mb 100 akn ye geçsem aynı abone üzerinden bana modem veriyolar mı. ya da şu durumda ne yapayım?

gerçi taahhüt bitmiş bile olabilir bakmadım. bittiyse ne yapayım?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
5 mbps kullananlar için kötü olmuş. 3 mbps ile aynı fiyata 10 mbps 50GB var, 3 mbps'ye düşüyor. 10 mbps 100 GB'ye geçebilirim ama. Ayda 120-130 GB kullanıyorum, iyi kötü idare eder.
Mesaj tarihi:
evet gerekiyor. http://www.turksatkablo.com.tr/ sitesinden kontrol edebilirsin.

Ben de sanırım şu kampanyaya başvurabilirim.

Bu arada acaba evden taşınırsam başka bir yere gidince oraya aktarırken bir sorun olur mu taahhütte, bilen var mı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu ay aktarma yaptım, yeni evin kablo taşıdığı sürece sorun değil. Kablo yoksa iptal gerekiyor, cezası var tabii.
  • Yeni Oluştur...