fizban Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 uydunet akn'yi ciddi uyguluyor mu ? yani 50 gb'ı geçince HOOOP 3mbit mi hız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Daha hic uygulamadi, bu tarifeyi de sitede bulamadim zaten. AKN diye birsey yok Uydunet'te. Hiz dusumu yok diye reklam yapiyor hatta. Resmi link istiyorum bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 8di internet 16 mbit yaptım ilk defa adil bilmemneyim doldu. 3mbite indirdiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 GERGE said: Daha hic uygulamadi, bu tarifeyi de sitede bulamadim zaten. AKN diye birsey yok Uydunet'te. Hiz dusumu yok diye reklam yapiyor hatta. Resmi link istiyorum bu nedenle. kotalı tarife var. kotayı geçince hız düşmüyor ekstra ücret ekleniyor kullanım miktarına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kotali var zaten, AKK diye birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 benim kota dolunca 3mb indirmiyorlar da faturaya geçiriyorlar ya 10mb 80gb kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 20 mbite 50gb,75 gb kota getiren mal zihniyet ... Angut superonline da 4gb kotali 20 mbit baglantiyi 35 tl ye gecirmeye calisiyor.Gercekten bu kadar yetersiz mi acaba yurtdisi cikislarimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 10mb sınırsız.Kota dediler ekstra ücret dediler bağlatırken ama simdilik yok oyle bisey.Catır catır kullanıyorum 10mbiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ttnet'te de öyleydi. taahhütlüyse bir aydan itibaren uygulayıverirler kotayı, üzülürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Uydunet'in 55TL'ye sinirsiz 5 mbps kampanyasi bitmis. 39TL'ye 3 mbps kampanyasi da bitmis. Dun bitmisler sanirim. 69TL ve 49TL fiyatlar tekrar. Yeni kampanyalar geliyormus ama, gececekseniz 2-3 hafta bekleyin, oyle gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 çok güzel kullanıyordum bu allahın belası uyduneti de. 1 haftadır şöyle garip bir sorunum var. internet ne yavaş, ne kopuyor tek derdim anlık takıntıların olması. örneğin pati ye ilk girerken zart diye açıyor konu dışına giriyorum o da iyi, ama herhangi bir topiğe girerken böyle bir duraksıyor öyle açıyor. ya da, en önemlisi bu, leauge of legends oynarken anlık delayler oluyor. örneğin 5 saniye rahat oynuyorsam 5 saniye lagli. ama ping im çok iyi yani, 50-70 arası. arkadaş çıldırıcam niye böyle ya. müşteri hizmetlerini aradım ilk defa, bir kaç test yaptılar her şey normal dediler. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Jeeztro said: çok güzel kullanıyordum bu allahın belası uyduneti de. 1 haftadır şöyle garip bir sorunum var. internet ne yavaş, ne kopuyor tek derdim anlık takıntıların olması. örneğin pati ye ilk girerken zart diye açıyor konu dışına giriyorum o da iyi, ama herhangi bir topiğe girerken böyle bir duraksıyor öyle açıyor. ya da, en önemlisi bu, leauge of legends oynarken anlık delayler oluyor. örneğin 5 saniye rahat oynuyorsam 5 saniye lagli. ama ping im çok iyi yani, 50-70 arası. arkadaş çıldırıcam niye böyle ya. müşteri hizmetlerini aradım ilk defa, bir kaç test yaptılar her şey normal dediler. yardım pls. Varya bende de aynisi oluyor kanitlayamiyorum. Mesela bazen linkedin acilmiyor bazen cat cat aciliyor. Bir ara google bile acilmiyodu ama deniyosun tekrar deniyosun sonra aciliyo. Haa push mesajlar da calismiyo telefonumda, genelde wifiden baglaninca sadece ev internetimde 10-15 dakikalik delayler oluyor whatsapp vb applerde Kanitlayamiyorum... servisi cagirsam adamlar bakcak sorunu anlayamadan sorun duzelcek ki tahminen sorun gozukmez bile her an olmuyoelr cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ahah aynen kanıtlayamıyorum ya şaka gibi, dün gene aradım gecenin bir vakti. her şey normal diyor. yapılan testlerde sorun yok, download hızım fln gayet normal ama delay var işte o da kanıtlanmıyor. video çekip koyarım da açıp bakmazlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aynı olay bende de var uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 smile adsl kullanıyorum bende de var aynı problem. pingim düşük ama delay oluyor oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Jeeztro, Tarumar, dilekce gonderelim birbirlerimizi destekleyerek, ne diyirsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bu arada ben baska bir evde 3.5 ay kadar uydunet kullandim hem de ayni modemle hic bir sorun yoktu. Sunu sorabilirim ama wifiden mi kullaniyonuz kablo mu? Bennikisini de kullaniyorum ikisindede sorun var ama sizin wifiden ise diger wifi sinyalleri ile karisiyor olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dilekçe olayına girebilirim, yeter ki çözülsün. İnanılmaz rahatsız edici çünkü. 5 saniye normal 5 saniye delayli fln. Ben kablolu kullanıyorum, hatta wireless ı komple deaktive edip oynuyorum gene aynı şeyler. İnternet kullanan herhangi bir program da açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 10 mbps altındaki tarifeler gün itibariyle kalkmış gözüküyor. Eğer 10 mbps'lik üst tarifeye taşıyacaklarsa zorla daha mı fazla para vereceğiz yani? Bir takım kampanyalarda deniliyor "kablotv teledünya wireless modem" vs. ama zaten onlar varsa ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bende 5 mbit sınırsız var. kardeş bitirmişsin sen benim tarieyi desem 20 mb 100 akn ye geçsem aynı abone üzerinden bana modem veriyolar mı. ya da şu durumda ne yapayım? gerçi taahhüt bitmiş bile olabilir bakmadım. bittiyse ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 5 mbps kullananlar için kötü olmuş. 3 mbps ile aynı fiyata 10 mbps 50GB var, 3 mbps'ye düşüyor. 10 mbps 100 GB'ye geçebilirim ama. Ayda 120-130 GB kullanıyorum, iyi kötü idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bunun için kabloTV altyapısı gerekiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 evet gerekiyor. http://www.turksatkablo.com.tr/ sitesinden kontrol edebilirsin. Ben de sanırım şu kampanyaya başvurabilirim. Bu arada acaba evden taşınırsam başka bir yere gidince oraya aktarırken bir sorun olur mu taahhütte, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bu ay aktarma yaptım, yeni evin kablo taşıdığı sürece sorun değil. Kablo yoksa iptal gerekiyor, cezası var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abi torumun yarisi 5mbit sinirsiz kullaniyodu. 10m sinirsizi ucuz cekmezlerse sicar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar