Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sam said: Kanuni said: Kendince iste.. big bangden once zaman yoktu zaman yoksa yaratanda olamaz gak guk vs dedi.. Sen samsin o hawking olsun o kadar :) ya hawking'i severim sayarım, dindar tanıdığım da çok var aynı şekilde ona çok itibar eden ama "kanıtlıyorum aha bakın" olayına girmemesi lazımdı çünkü alanı değil. felsefenin konusu olabilir ancak din, astronominin değil çünkü. "ben böyle düşünüyorum, düşünmeyene de eyvallah" dedi, onu takdir ediyorum ama neil degrasse tyson'ın takındığı tutum bence daha doğru bilimadamları için: Bencesi yok bunun cunki dogru tavir bu, neil en iyi zaten Tanri var veya yok sorusuna cevap bulmak bilim adamlarinin isi degil cunki, 3rd dimension ile 5th algilamaya kasmak iste ki sicim teorisine girmeyelim bile. Xunn un futanari oldugu worldlinelar var mesela, gerge orda wikipedia yi acinca o cikio yukardada jimbo "gief us moneh!" diil wikimedia sahibi kotick resmi filan var o yuzden elimideki timeline ile idare etmesini bilcez http://s2.zerochan.net/Urushibara.Ruka.full.647873.jpg Pic related, daga otoko da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 alfaben bile aynı olmazdı inan bana Saeros! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arcane said: Sam said: felsefenin konusu olabilir ancak din, astronominin değil çünkü. /facepalm din anca edebiyatın konusu olabilir. Teoloji var iste cillop, turkiyedeki soytari ilahiyatcilara bakip yargilamamak lazim koca disiplini. Teoloji diye resmen sacma sapan isler yapiliyor, islam yuksek okulu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: Akito said: erkek olsa abazan olurdu ama çipet dimi ? Sorduğun sorumu şimdi hibina ? Burada paradan uzak ruhsal yaşamlara hitap eden bir tartışma dönüyorki paticik burası gezi olaylarından beri Allahlı dinli açılan ilk konu ve her zamanki gibi viktorun hezeyanlarını okurken lafmı lan bu şimdi? Allahın tekligine mizahi bir şekilde yaklaştım ama anlamadın mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 onlar da boşuna uğraşıyorlar. game of thrones'un kitabını okusunlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Teoloji abrahamic dinlerden ibaret degil, isigin ve aydinlsnmanin kaynagi daima dogu olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 doğru. hatta batıya taa 18. yuzyılda mı ne gelmiştir aydınlanma , di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 teoloji dinlerden ibaret. güneş doğudan doğuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pis oryentalistler tek yol paganizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Viktor said: Bencesi yok bunun cunki dogru tavir bu, neil en iyi zaten Tanri var veya yok sorusuna cevap bulmak bilim adamlarinin isi degil cunki, 3rd dimension ile 5th algilamaya kasmak iste ki sicim teorisine girmeyelim bile. Xunn un futanari oldugu worldlinelar var mesela, gerge orda wikipedia yi acinca o cikio yukardada jimbo "gief us moneh!" diil wikimedia sahibi kotick resmi filan var o yuzden elimideki timeline ile idare etmesini bilcez viktor (tu)ttürüü arcane said: /facepalm din anca edebiyatın konusu olabilir. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kanuni said: Sen samsin o hawking olsun o kadar :) sen hala burada mısın Sam ahah. hawking'e allahımı beğenmedi :((( çekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hawking civ5'te polytheism'e obsolete çekti diye ben niye etkileneyim lol. bilimle aksi 2013'te kanıtlanabilen inanç varsa sahibi revize etsin zaten, foseydon zihniyetinden ibaret değil inanç alemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Foseydona vapur kanali konusunda bende cok kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016226_10151685056384637_991013224_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: navyamphs said: Cipetpet said: navyamphs said: Cipetpet said: Daha yarattığı türlerin toplam sayısını bilmiyoruz. yok sadece sen bilmiyon, biz biliyoz. baba geç bu bilim yetersiz ayaklarını. isviçreli bilimadamları 3 açılı diş fırçasından sonra dünyanın 5+ milyar yaşında olduğunu kanıtladılar, siz hala 6bin yıl diyonuz. İsviçreli bilimadamları benim oğlanın çükünü yesin hatta resminimi koyyim napiim yesinler hacıt, ne diim. artık daha bi soft tartışıyon din min mevzularında, doğruyu bulman yakındır :) Olm çünkü Allahın kalbine mühür vurduğuna kendisinden başkasının açamayacağına dair ayet okuduğumdan beri softum sadece yoksa halen müslümanım mesela her sabah 2 saat10yaşındaki kızıma islam ve din dersi veriyorum. Camiiye göndermiyorum,niye? Çünkü orada yüzünden arapça okuyup sadece namaz dualarını ezberletip kızarak küçücük çocukları dinden soğutuyorlar. Komşularda göndermek istiyor çocuklarınıda işler yoğun zaman ayıramam diye korkuyorum. Ve ilk sorum ben neden namaz kılıyorum olmuştur mesela kızıma... işi gücü yok mu kalplere mühür vuruyor yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kadin tanri olmaz mi diyenlere Takhisis diyorum. Bal gibi de oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 at olsaydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 coco said: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1016226_10151685056384637_991013224_n.jpg Duvarlar mermermi? Yoksa fakir camii süslemeleri gibi alçı üzerine ucuz fırça çizimimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sam said: hawking civ5'te polytheism'e obsolete çekti diye ben niye etkileneyim lol. bilimle aksi 2013'te kanıtlanabilen inanç varsa sahibi revize etsin zaten, foseydon zihniyetinden ibaret değil inanç alemi.polytheism obsolete ama monotheism fos değil? oldu canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 theismin her turune kurban ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 theism o kadar geniş ve o kadar fazla saçmalık içeriyor ki senin burada sıçtığın 60k+ post kabul görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bira -> arpa -> tarım -> bereket -> kibele ben buna inanırım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ortaya bir hayat meydana getirme yaratıcılığı kadınlardayken tanrı fix erkek demek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Tanri kadin olsaydi bu halde olmazdim^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Tanrı kadın olsa TR'de tecavüz ederlerdi, mahkeme de piskolojisi etkilenmedi diye suçluları salardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar