Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

kanuni şu filmlerin sorunu remake olması değil
zorlama, dandik, sırf filmin isminden para kazanmak için ortaya karışık yapılmış remake olması

o konuda bilgim yok.. ne dusunduler neden yaptilar vs.

sonucta king kongun remakeini yaparlarken orangutana saygidan degil para kazanalim diye yaptilar. ya da diger remakeler iste. 100lerce var sonucta.

bir onceki sayfada dedim ya 80 yasindaki film hastalarina kalsaydik o remakelerde begendigimiz onlarca filmi bilmiyor olacaktik.

sonucta en kotu ilk filmler daha iyiydi diyebiliyoruz. bunlar cekilince digerleri tarihten silinecek degil.

belki eskileri bilmeyenler yenilerden sonra eskileri izler ve bizlere hak verirler. ama sonucta yeni nesil yeni begeniler yeni dusunceler.

en yaslilardan biriyim su forumda ben dert etmiyorum rahat olun. terminator benim size ne oluyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

battlestar galactica diyorum ya.
maymunlar cehennemi
godzilla
star trek yeni nesil
i am legend
king kong
vs vs ..

hepsi vasat remakeler, hele godzilla lel

1920 filminin remake'i tabii ki biraz hoş gözükecek, maymunlar cehenneminin orijinali yeşilçam filmi gibi onlara bir şey diyemiyorum. benim nefret ettiklerim 89 yapımı şeyi daha kalitesiz halde remake yapmaları
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız cidden 30'larda, 50'lerde çekilen filmler bambaşka kafalarda. sinema endüstrisinin piyes kafasından çıkması ancak 60-70 civarı başladı. sergio leone hala keyifle izlenen western yapmaya başladığında john wayne hala kamerayla çekilmiş tiyatro gibi western oynuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

wikide hikaye olarak su :

The year is 2029. John Connor, leader of the resistance, continues the war against the machines. At the Los Angeles offensive, John's fears of the unknown future begin to emerge when TECOM spies reveal a new plot by Skynet that will attack him from two fronts, past and future, and will ultimately change warfare forever.

On the verge of winning the war against Skynet, Connor sends his trusted lieutenant Kyle Reese back through time to save his mother's life and ensure his own existence. But what he finds on the other side is like nothing he ever expected. After being orphaned at age nine by a Terminator, Sarah Connor has been brought up by another Terminator programmed to protect her. This Terminator has then trained her to face her destiny, which she adamantly tries to reject.[3]

The movie will take advantage of a more comprehensive grandfather paradox that includes a parallel universe. In Terminator Genisys, Kyle Reese traveling from Universe A will end up in a Universe B, created when Skynet attempted to kill Sarah Connor during childhood. Together, Reese and Sarah will attempt to create a Universe C that would obliterate both Universe A and B, and in which the events of Judgment Day (Skynet's launching of World War III, devastating humanity) would have never happened.

eski filmleri nasil cope atiyor orasini anlamadim tam.

neysem ney ciksin bakariz bakmayiz kisiye kalmis. temennim insallah iyi olur yonunde. severiz terminator abileri.

edit : sam ornegin star trek (gene ayni ornek) reboot atti direk gencligine dondu ekibin. nasil iyi oldu varya. arada inanilmaz fark var korkunc. ha bu boyle olmayabilir tabii. zaten hepi topu ingilizce bilmeyen kasli robot :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...