Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Red said: spartacus dizisine de sadece meme olarak bakmışınınız helal. gayet başarılı dizi. sadece meme zaten ha bi de cock var bol bol, belki ondan beğendin asdsdssdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Flassh said: kanuni şu filmlerin sorunu remake olması değil zorlama, dandik, sırf filmin isminden para kazanmak için ortaya karışık yapılmış remake olması o konuda bilgim yok.. ne dusunduler neden yaptilar vs. sonucta king kongun remakeini yaparlarken orangutana saygidan degil para kazanalim diye yaptilar. ya da diger remakeler iste. 100lerce var sonucta. bir onceki sayfada dedim ya 80 yasindaki film hastalarina kalsaydik o remakelerde begendigimiz onlarca filmi bilmiyor olacaktik. sonucta en kotu ilk filmler daha iyiydi diyebiliyoruz. bunlar cekilince digerleri tarihten silinecek degil. belki eskileri bilmeyenler yenilerden sonra eskileri izler ve bizlere hak verirler. ama sonucta yeni nesil yeni begeniler yeni dusunceler. en yaslilardan biriyim su forumda ben dert etmiyorum rahat olun. terminator benim size ne oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Kanuni said: battlestar galactica diyorum ya. maymunlar cehennemi godzilla star trek yeni nesil i am legend king kong vs vs .. hepsi vasat remakeler, hele godzilla lel 1920 filminin remake'i tabii ki biraz hoş gözükecek, maymunlar cehenneminin orijinali yeşilçam filmi gibi onlara bir şey diyemiyorum. benim nefret ettiklerim 89 yapımı şeyi daha kalitesiz halde remake yapmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 oceans eleven vs.. zaten forumda muhabbet kolay.. zaten hepsi kotu benene memeneee.. verdigim linklere bile bakmadin dimi hain.. bosa yaziyorum surda. aradim cekmeyecekler bundan sonra.. nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 hepsi kötü abi HEPSİ sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 tamam be! nalet ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 15-20 yıllık filmleri sadece gişede patlamaması garanti olduğu için remake yapacaklarına yeni bir şey yaratsınlar abi çok mu şey istiyoruz? istiyoruz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 çakallarla dans 3 izleyin. yeni bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ben izledim onu 11/10 much wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 yalnız cidden 30'larda, 50'lerde çekilen filmler bambaşka kafalarda. sinema endüstrisinin piyes kafasından çıkması ancak 60-70 civarı başladı. sergio leone hala keyifle izlenen western yapmaya başladığında john wayne hala kamerayla çekilmiş tiyatro gibi western oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 abi aslinda su remake bile degil. hikayenin devami.. hikayede devam eden her filmin arada bizi en etkileyen kadar olmasini beklemek de yersiz. aha james bond, aha star trek, aha sw vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ya devamı da değil, reboot. eski bütün filmleri çöpe atıp bunu sıfırdan işlenen konu olarak sundular. t3 ve salvation hadi devamıydı onları anladık, bunun durumu daha vahim maalesef. ben şahsen salvation'dan devam etmelerini tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 wikide hikaye olarak su : The year is 2029. John Connor, leader of the resistance, continues the war against the machines. At the Los Angeles offensive, John's fears of the unknown future begin to emerge when TECOM spies reveal a new plot by Skynet that will attack him from two fronts, past and future, and will ultimately change warfare forever. On the verge of winning the war against Skynet, Connor sends his trusted lieutenant Kyle Reese back through time to save his mother's life and ensure his own existence. But what he finds on the other side is like nothing he ever expected. After being orphaned at age nine by a Terminator, Sarah Connor has been brought up by another Terminator programmed to protect her. This Terminator has then trained her to face her destiny, which she adamantly tries to reject.[3] The movie will take advantage of a more comprehensive grandfather paradox that includes a parallel universe. In Terminator Genisys, Kyle Reese traveling from Universe A will end up in a Universe B, created when Skynet attempted to kill Sarah Connor during childhood. Together, Reese and Sarah will attempt to create a Universe C that would obliterate both Universe A and B, and in which the events of Judgment Day (Skynet's launching of World War III, devastating humanity) would have never happened. eski filmleri nasil cope atiyor orasini anlamadim tam. neysem ney ciksin bakariz bakmayiz kisiye kalmis. temennim insallah iyi olur yonunde. severiz terminator abileri. edit : sam ornegin star trek (gene ayni ornek) reboot atti direk gencligine dondu ekibin. nasil iyi oldu varya. arada inanilmaz fark var korkunc. ha bu boyle olmayabilir tabii. zaten hepi topu ingilizce bilmeyen kasli robot :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 işte universe b'ye gidiyor kyle, bizim eski filmler universe a'da kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=N4zhBQfqVCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 güzel gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 terminator 2'de ne varsa koymuşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ya heyecanlı duruyor aslında, neyse bakalım artık. çok önyargılı olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 terminator oldugundan haberimiz yokmus gibi izleriz panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/s960x960/10604664_10152944934666760_3596632049725546166_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak Ağır spoiler içeriyor trialer izlemeyin bence sinemada gidecekseniz gereksiz bir spo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ne sposu lan asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 sen biliomuydun bildiğin Terminator Salvation devamı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 AL OZAMAN http://www.youtube.com/watch?v=9r3cr8txAeE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 trailerı izlemeyin çünkü çoook kötü. çoooook kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar