DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bu bir seri olacak gerçekten çok yemek yiyen bir adamım ben , gezerimde bolbol üstüne bu işin okulunu okudum mutfağında çalıştım,piçliklerinide biliyorum pisliklerinide,hijyen kaidelerine çok ters,kalitesiz malzeme kullanan,gereksiz pahalı mekanları direk silerim gözünün yaşına bakmam. daha çok öğrenci-genç işi mekanları inceleyecem ve konuşcam,günaydın mı nusret mi diye tartısmak anlamsız. ilk mekanımız bir kokoreççi olacakGala Kokoreç http://galakokorec.com/ Öncelikle şampiyonda,golden horn'da kokreç yiyipte en iyisi bu diyenler bi durup kendini sorgulasın,sacta pişen kokoreç,helede dondurulmuş flnsa,benim gözümde çöp kadar değersizdir. Kokoreç bol domatesli ve biberli,közde pişmiş,kesildiği zaman içi pamuk gibi bembayaz olan bir gıda maddesidir.Baharatı ve acısı bol olmalı,ekmeği taze ve kömür ateşi üzerinde ısıtılmış olmalı,üzerinden şıpşıp yağı damlamalı kokoreçin. Gala kömürde pişiriyor kokoreçini,domatesi bol,kokoreçi bol,közde pişmiş kırmızı biber kullanıyorlar ,dediklerine göre biberi kastamonudan özel alıyorlarmış ve bence olabilir çünkü muhteşem . ben kokoreç yemekten rahatsız olmam,sokak arabalarından çok almışlıgım vardır cunku kokusuna dayanamam,gecen yıl pendikte yaşadım,sahil ucuz kokoreç ve tavuk dönercilerle dolu,hepsine şans verdim,çengelköyde yedim,AOÇ'de yedim,izmirde yedim,eminöünde yedim. heryerde yedim ulan bu kokoreçi,ama hiçbiri bu şehreminideki komik derecede küçük dükkanın yarısı bile olamadı .10tane fln şubeleri var istanbul çapunda,ben sadece şehreminidekini denedim,ona kefilim,ama diğerleride iyidir heralde,en iyi şubelerinin topkapı şehreminide olması komik olurdu. genelde şubeleşen yemek işletmetleri kaliteyi düşürür,ama bu mekan kesinlikle muhteşem,giderekte popülerleşiyor,bence önümüzdeki 2-3 yıl içinde bozulur,bozmadan deneyin derim. fiyatlar şüle: yarım kokoreç 4 lira , bütün saydıgım o kalite kıstaslarının üzerinde temiz kokoreçi 4 tl'Ye yiyebildiğiniz başka bi yer varsa oraya gidin,adamlar hem ucuz hem temiz hem cok lezzetli kokoreç yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 guzel seri. bir sisman olarak devamını bekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu saatte actigin iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beşiktaştaki şube de fena değildi geçen sene. değişmediyse iyidir hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lan allahını seven yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 allahsızlar kürsüsünde olmayacak dua istemişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suadiye tikenin yaninda beeves'i onereyim tanidigim herkesi goturdum sanirim begenmeyen yok simdiye kadar nusrete yakin gunaydindan bariz daha sofistike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 umarim o dukanin sahibi ingilizdir, beeves ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yarım kokoreçle kim doyar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beylerbeyinde yiyin kokoreç, yakamozda sacda istemeyin, direk közde isteyin domates biber felan koydurmayın. biraz baharat gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Çok kokoreççi gezdim İstanbul'da; Üsküdar sahildeki Güneş Kokoreç i tek geçiyorum. Hem lezzet, hem porsiyon bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Suadiye tikenin yaninda beeves'i onereyim tanidigim herkesi goturdum sanirim begenmeyen yok simdiye kadar nusrete yakin gunaydindan bariz daha sofistike Nusret > all. Yani harbi oyle. Gidip tum parami birakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kokorec ise istanbulda yenmez abi :/ Manisa oto sanayi icinde kofteci ali var. Orasi eski usul kokorec yapiyo, elle temizleme , genc hayvan falan. Simdiye kadar bircok yerde kokorec yedim, bostancida oturdugumdan mutevellit bi ara her gece yiyiodum. Ama kofteci ali gibi bir lezzet gormedim. Bi de bilen bilir, izmirde porsiyonu dorde bolerler ve kaatta getirirler. Elinle yersin. Boyle parca pincik etmezler. Bu herifte yedikten sonra bi daha kokorec yemedim. 2 sene oldu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bi de dahi anlamındaki -deyi çözdün mü tamamdır hocam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Abi beeves evime yuruyerek on dakika deil. Nusret dunyanin obur ucunda sabihadan macariatana geyik eti yemeye giderim daha kolay gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: ... sabihadan macariatana geyik eti yemeye giderim... adamın içine bülent ersoy kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 dogmeat bir sonrakine en iyi dönerci yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yemek diye geldim bokçukuru çıktı Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kokoreç'i domates biber ile yiyen adamlar bir zahmet ülkeyi terketsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kokoreç içindeki küp domatesler, bol miktarda pul biber ve kekikle kokoreç olur, bunların olmadığı kokoreç bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 izmirde kokorecin yanında domates biber isteyeni dövüyor kokoreçciler. en son kongrede öyle bir karar alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 biri de şunun izmir versiyonunu yapsa ya be! hatta rakı içilebilecek öğrenci işi , güzel mekanlar tarzı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arcane said: dogmeat bir sonrakine en iyi dönerci yap Iki yer var biri yine ayni isim ama bu sefer kartalda, 4 katli ali usta. Digeri ki benim yeni favorim kavacikta bayramoglu doner. Bayramoglu daha bi icten ama kartal da daha yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq said: biri de şunun izmir versiyonunu yapsa ya be! hatta rakı içilebilecek öğrenci işi , güzel mekanlar tarzı bişey. bornova ocakbaşı ve aynalı büfe neyinize yetmiyor öğrenciler??!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: arcane said: dogmeat bir sonrakine en iyi dönerci yap Iki yer var biri yine ayni isim ama bu sefer kartalda, 4 katli ali usta. Digeri ki benim yeni favorim kavacikta bayramoglu doner. Bayramoglu daha bi icten ama kartal da daha yakin ali usta cidden guzel ozellikle f/p olarak bakarsan muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar