Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fin said:

ben göremedim link kalkmış tüh
2009da görmüştüm görmeyeli nasıl noyan

iyi ya damarlandı budaklandı biraz daha. birde malum yıllar ve yer çekiminin etkisi akıyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

çük resmini bile bile açıp da şevke gelenlerden şüphe etmek gerek asıl, postların azaldığından çok. killer heyecanlanma çok hehe.

aradan alakasız kışkırıtıcı post atıp prim yapmak isteyen adam modeli de geldi.

tamamız galiba arkadaşlar devam
Mesaj tarihi:
olay sadece çük göstermek olsa sorun yok abi, bonziye ne kadar daha prim verilcek onu merak ediyorum. yani bir sınırı var mı, yoksa para verildiği sürece ne istediği fark etmiyor mu merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

samaella said:

Killer said:

fghfd 10cmlikler ağlıyo şuan

http://www.elllo.org/Assets/images/P1201/1219-0-cry.jpg

pafkdsadsaopjgĞPKASDFASDFĞPKASDFDSAFKOASDGSADGKAFLKASDKASDGASDFGASDASDGSDAS

ÖLDÜM LAN AHASDDSAGSDGSD
Mesaj tarihi:
bingildak said:

olay sadece çük göstermek olsa sorun yok abi, bonziye ne kadar daha prim verilcek onu merak ediyorum. yani bir sınırı var mı, yoksa para verildiği sürece ne istediği fark etmiyor mu merak ediyorum.

kasma abi. ekmek arası nutella ve şöbiyet yedi millet. sen ne dersen de devam eder bu. katılmadıkça problem yok sdfs. katılan ve parayı alandüşünsün.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

Fin said:

ben göremedim link kalkmış tüh
2009da görmüştüm görmeyeli nasıl noyan

seni özlemiş onun dısında derdi yok

allah başka dert vermesin .
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

neyse =)

editleme abi, neden editliyorsun ki. "anan" yazan jpg'ler paylaşmıssın çok mu para için çük koyar hale geldikten sonra. rock starlıktan, spiritüellikten geldiğin noktaya bak. demek ki parasıylaymış. bonziye laf etmemek gerek gerçekten.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Noyzura said:

neyse =)

editleme abi, neden editliyorsun ki. "anan" yazan jpg'ler paylaşmıssın çok mu para için çük koyar hale geldikten sonra. rock starlıktan, spiritüellikten geldiğin noktaya bak. demek ki parasıylaymış. bonziye laf etmemek gerek gerçekten.

moruk sana ayıp ettiğimi düşündüğümden yazmadım hani ilk koyduğumda güldüm de . senin yakıştırmalarına da aldırış etmiyorum moruk ben yine aynı içimden geldiğim gibi takılıyorum ve buna dair hiç bir limitleme söz hakkına sahip değilsin. =)

cebimde 50 tl vardı 150 tl olucaktı ve ben zaten nü modelim yani. şurada 40 dk çıplak durmuşum yada bi foto linkini upload etmişim sorun yok =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...