axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: Rus mu? Bence once bitane cinli falan lazim lan cocuga ata binmeden poniye binmek gibi Dostum bildiğin çinli numarası var mı? İyisinden ;) ops pm gönderecektim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yok kurt veriym? Killarini falan aldirdim modifiye kurt onlarda ufak tefek oluyor besinsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 genetiğiyle oynanmış kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tatsız şakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ele gecirdigim videolari arsivleyip daha sonra zengin partisinde viski ile beraber oramiza buramiza suruyoruz. iste zenginlerin eglence anlayisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fıstık atmayın artık şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bu işin sonu Hostel filmine bağlamasın da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ama Datmin etmeye yetmiyo olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BlaCk said: ama Datmin etmeye yetmiyo olsa gerek ciddi bisey sorcam kac yasindasin? Acayip guzel bir hayal dunyan var. Ilgimi cekti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 40 yıllık marabayım böyle barzo görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BlaCk said: 40 yıllık marabayım böyle barzo görmedim. ahahah cok tatli esoriler yapiyorsun ama komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 yanlışlık yapmışım yeni öm attım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 legali said: yanlışlık yapmışım yeni öm attım :| tel non yetiyor garanti cep bank gonderirim aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi yemek yemek niye bu kadar abartılıyor. yarım kilo beyaz baklava+kadayıf+padişah yedim şimdi. bir yarım olsa onuda yerdim. ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 her birinden yarım kilo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 olm atlarafısıldayan. sen sporcu değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sonra atlara fısıldıyon tabi, kahrolsun bağzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 adsıjkladsjkoadsujklhglhdsuklhdsds Laorx critlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hastane masraflari 500 lirayi gecicek lan yazik. yeni quest soyle birsey olsun; -70 cl lik vodkayi bir dikiste bitirecek ve 5 dk boyunca kusmadan oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Vingthor said: olm atlarafısıldayan. sen sporcu değil miydin? aynen kanka 106 kilo bodyciyim. 45 cm kolum var kızlara selam ederim. şaka maka dönem dönem kilo alıp veren biriyim ama tek suçlusu baklavadır. fıstıklı olana dayanamıyorum abi. edit : Dworgian said: her birinden yarım kilo mu? hepsini tek seferde yemedim ama çoğu bitti. 3 havuc dilimi = yarim kilo light cola ile gidiyor, diğer türlü boğazınızı refreshlıyecek birşey bulmanız lazım. abi ben damağa siirt fıstığı ekleyip yiyen insanım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Nekro said: hastane masraflari 500 lirayi gecicek lan yazik. yeni quest soyle birsey olsun; -70 cl lik vodkayi bir dikiste bitirecek ve 5 dk boyunca kusmadan oturacak. onun trick i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Sequo Seni paramla döverim... daha doğrusu editör döver haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ÇÜNKÜ ADAM ERKEK. sol taşağı 2 kilo geliyo. arada ata, zebraya fısıldamış önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ohaha abi ya maşallah valla. Nickin hakkını vermek için şart gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 atlarafısıldayan mamut düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar