Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=sFgMua0gx00
akşama kadar 10 dk içerisinde quest i tamamlayabilecek biri olduğunu sanmıyorum, gainer almaya alışmış body ciler hariç normal bi bünye bunu yapamaz.
Mesaj tarihi:
hakkaten denemişler lan. yarım ekmek bile büyük başarı. biraz daha zorlasa bayılırdı. zaten bi deri bi kemikmiş.

iptal et olm questi. biri illa ölecek.
Mesaj tarihi:
Red said:

hakkaten denemişler lan. yarım ekmek bile büyük başarı. biraz daha zorlasa bayılırdı. zaten bi deri bi kemikmiş.

iptal et olm questi. biri illa ölecek.

Olm sayemde enerji aliyor adamlar 1 ay ac kalsa bisey olmaz o cocuga hayatini kurtardim asdf
Mesaj tarihi:
Abi manyaklık bunu denemek yav başka açıklaması yok.

Videodaki eleman baya kötüleniyor ama hali kaşıklayacam derdine düşmüş. Üzüldüm valla. Kötülendiği an gidip kussaydı hastanelik olmayabilirdi belki.
Mesaj tarihi:
Esh said:

4000 kalori nutella, 1500 de sobiyet desek.

100-120 kilo birinin yapabilmesi lazim.

kalori değil ki abi sorun. sorun şeker miktarı. günlük alınması makul karşılanan şeker 30 gr fln erkekler için (galiba) kadınlar için de 20 24gr birşey.

Buradaki işlenmiş şeker adamın içine eder
Mesaj tarihi:
Akito said:

Izliyorum da yazık ya. Sequ bu bildiğin işkence be. Digerleri zevkliydi ama terbiyesizlik bunu yaptırmak.

abi fear factor yarışmasında da yılanlarla fln cebelleşiyorlar. onu da yaparken işkence çekiyor yarışmacı. ama kendi isteğiyle sonuçta.
Mesaj tarihi:
nutella tek başına olur zaten. dedim ben bile yiyorum o kavanazu. ama yarım kilo şöbiyet tek başına işkence lan. bi de nutella ile birlikte daha da kötü.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Amerikanin 1/4 u iciyodur gunde 5 litre kafadan. :P

Abi :D

http://www.foxnews.com/health/2013/02/12/woman-dies-from-drinking-10-liters-coke-day-coroner-says/

A New Zealand coroner has clarified that the cause of one mother’s death had to do with her drinking at least 10 liters of Coca-Cola per day, BBC News reported.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...