Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 90 saniye . 1dkda imkansız demiştik o da 90 saniye olsun o zaman dedi. yani 90 saniye sınır. istersen 1 dkda yap. yeter ki şu quest bitsin artık yenileri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: nerde yazıyo 90 diye? http://forum.paticik.com/read.php?62,7038702,page=3#msg-7039289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 lan şişko bunu yiyemezsen tekrar başlarım diabloya rahat vermem sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 saat 3 oldu nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yiyemedi kesin ya offff offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 öldün mü tombik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 video olucak değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Fin said: öldün mü tombik sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi yenilmiyo ısırmakta yutmakta sorun yok ama yemek borusu silme sanviç doluyo. yoksa kan şekeri falan olarak zorlanmadım hiç ama boğazım tıkandı 120 saniyede anca yerim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 90 imkansız. alıştıra alıştıra 120 bilemedin 110 olur. bir de bişey içmedim yerken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 niye içmiosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 akşam deniyorum, imkansız dediğiniz şey nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 beyler kendinize eziyet etmeyin ya, kimseye bişey ispatladığımız yok bunu yapınca yani köfteler o kadar kalitesizdi ki pişman oldum. yediğim kadarının videosu var ama yüklemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yemeden önce gaza gelmiştim ama pişmanım zayıflıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 olm niye bi şey içmiosun manyak mısın. diğer türlü istesen de yenmez kuru kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ekmeğin içini alın hack yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Questi nerfluyoruz. Yeme suresi: 100 saniye Nerfli burger: double whooper Eger 100 saniye icerisinde boss olmezse enrage olacak. Her gecen 5 sn boyunca tutardan 10 tl dusecek. gerizekalilar icin aciklama: 120 sn de yiyen kisi 60 tl odul kazancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 zarif zarif yemeye çalışırsan yenmez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 borçlu çıkmayın dikkat. bu yöntemle zengin olmuş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Rasmon said: ekmeğin içini alın hack yapın aslında salatasız falan almayı düşündüm ama zor nerflendikten sonra da questin anlamı kalmamış sequo, millet ağladıkça infernoyu kolaylaştıran blizzard gibi oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 100 saniyede dabıl yenir ama. banko. vur dedik öldürmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: , millet ağladıkça infernoyu kolaylaştıran blizzard gibi oldun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sequo said: Questi nerfluyoruz. Yeme suresi: 100 saniye Nerfli burger: double whooper Eger 100 saniye icerisinde boss olmezse enrage olacak. Her gecen 5 sn boyunca tutardan 10 tl dusecek. gerizekalilar icin aciklama: 120 sn de yiyen kisi 60 tl odul kazancak. AHAHAHAHAHAHAHA NÖRFLÜ BURGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar