DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yok aln istemiyorum ben yardım yol çalışması panosuna ,otoparkta sütuna fln giriyor o mal zenginler bana eğlence oluyor içimin yağları eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sequo said: kimin suprasini kullandin soyle bakim. Hayallerle yasamak guzen tr de toplasan 6 tane yuruyen supra hepsininde sahibi arkadasim. soyagaclarini cikaririm buraya kimin suprasini kullandin? adam, bi belli etme kekoluğunu ya, bi belli etme yetersizliğini ya, zaten sadece tr de bi senin arkadaşlarında var di mi supra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ObuzHapsever said: senko said: sequo ne kadar itici olmaya basladi... normalde trollemiyordu da quest olayında fazla tepki gelince ben alsında trollüyodum sizi fakirler moduna girdi. o gündne sonra da bunu kanıtlamak için daha da saçmalıyor işte. dikkatle izliyoruz ve facepalm çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ya bu adamdaki paranın 10da1'i bende olsa gider Londra'ya wimbledon falan izlerim, kendimi geliştiriym diye kasarım, hayallerim olur falan. adam hala araba diyor ya, 10 yas ruhunu tasıyor içinde,bide bunla övünüyor.. ama unutmayın sequo'yu siz yarattınz simdi hic sikayet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 araba merakında ne var abi, sekodan 10 kat zengin olup hala arabanın altına yatıp uğraşan adamlar var, senin hobin tenistir gider wimbeldon izlersin, o da gider F1 izler monaco da, araba merakı var diye adam ezilir mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 benim tenis merakım var pis fakirler. sizin ne bir mac izlemişliğiniz ne topa vurmuslugunuz vardır. yolda nadal görseniz tanımazsınız o Wilson raketten tr'de 6 tane var hepsi arkadasım,1 tanesi ile oynayamazsınz pis fakirler dersem, beni de ezersiniz abi. olay bu ayrica gördügüm kadarı ile olayin maddi boyutu ile ilgileniyor sadece, gidip de 1 tane izledgi F1 yarısından bahsettgni görmedim, 'bu kadar yarıs tutkunu birisinin' edit 2: özetle olay araçları sevmesi degil, barbi bebekleri de sevebilir, olay sürekli bir sidik yarışı içinde olup karsı tarafı ezme cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 valla sequo ya bu konuda kızamıyorum, adamın patiye ilk geldiği zamanları hatırlayan varsa böyle hareketleri hiç yoktu, wow da kızdığı bi kaç adama laf çarpıyodu o kadar, sonra herkes adamın parasını konuşmaya başladı, kimi taşak geçti kimi kınadı kimi yancılık yaptı. pati kendisi getirdi olayı bu duruma. he ayrıca pis fakirler cart curt da adam ciddi anlamda söylemiyodur heralde, şu supra muhabbet dışında dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yukardaki mesajda yazdım ya, hiç şikayet etmeyin siz yarattınz diye, ondan bahsediyordum işte, adam kendi halinde patinajda takılrken yancılar prim yaptırdı adama. vallahi ''senin 1 aylik maaşını 1 günde egzozdan atiyorum fakir'' diyen adam bundan sonra ne kadar ben onu şaka yaptim ehehe ekikei dese boş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu arada daha fazla atıyodur 1 aylık mütevazi olmuş aslında dfkbmdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 benzin oldu 5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 pardon lan 1 günde demiş dfşlkbmdfşlkbmdfşlkmdşln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 oha cons "pardon" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 çabuk agzini yıka cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: valla sequo ya bu konuda kızamıyorum, adamın patiye ilk geldiği zamanları hatırlayan varsa böyle hareketleri hiç yoktu, wow da kızdığı bi kaç adama laf çarpıyodu o kadar, sonra herkes adamın parasını konuşmaya başladı, kimi taşak geçti kimi kınadı kimi yancılık yaptı. pati kendisi getirdi olayı bu duruma. he ayrıca pis fakirler cart curt da adam ciddi anlamda söylemiyodur heralde, şu supra muhabbet dışında dsfd Olay şeye benzedi, arda'nin gs'da oynadigi doneme. -Sahip cikalim arda'ya, bozdunuz cocugu. Assffasd Evet simdi ,gecmisine donmek lazim en bastan baslamak lazim. Wow oynarken binek olarak nesi vardi ? Sik sik gold satin alirmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bişey demiyim diyorum da, sequo'yu bu hale troll pati ailesi getirdi, 335i proje arabası konusunu baştan bi okuyun, kharonla gayet karşılıklı yazışıyolardı. Ne zamanki birileri çıktı adamın parasını, audi r8 - amg - f spider'ı ve zenginliğini çekemedi, pati 2 ye bölündü. Yavşayanlar ve nefret edenler olarak. Yavşayanları görüyoz zaten Nefret edenler zaten belli bide yavşayarak laf sokup item alan vardı. sdfdsf Bence adam foruma yakışanı yapıyo şu anda. Parasıyla trolleri kamçılıyo, vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sequo said: Catze said: Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden. Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir. japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk. sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;) Fakirligini bil edebini takin. FORZA Ferrari :) suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir. geç de olsa yeterli ödenek çıktığı için yardımcı olmak adına title ayarladık, artık açıklama yapmaya gerek kalmaz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ahahah bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 pazar neşesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ahahaha yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 0ne said: bişey demiyim diyorum da, sequo'yu bu hale troll pati ailesi getirdi, 335i proje arabası konusunu baştan bi okuyun, kharonla gayet karşılıklı yazışıyolardı. Ne zamanki birileri çıktı adamın parasını, audi r8 - amg - f spider'ı ve zenginliğini çekemedi, pati 2 ye bölündü. Yavşayanlar ve nefret edenler olarak. Yavşayanları görüyoz zaten Nefret edenler zaten belli bide yavşayarak laf sokup item alan vardı. sdfdsf Bence adam foruma yakışanı yapıyo şu anda. Parasıyla trolleri kamçılıyo, vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. Eyyorlamam bu kadar. http://www.music-graffiti.com/images/img-2001_a_space_odyssey_planets.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yıh yıh yıh title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 0ne said: bişey demiyim diyorum da, sequo'yu bu hale troll pati ailesi getirdi, 335i proje arabası konusunu baştan bi okuyun, kharonla gayet karşılıklı yazışıyolardı. Ne zamanki birileri çıktı adamın parasını, audi r8 - amg - f spider'ı ve zenginliğini çekemedi, pati 2 ye bölündü. Yavşayanlar ve nefret edenler olarak. Yavşayanları görüyoz zaten Nefret edenler zaten belli bide yavşayarak laf sokup item alan vardı. sdfdsf Bence adam foruma yakışanı yapıyo şu anda. Parasıyla trolleri kamçılıyo, vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. Eyyorlamam bu kadar. http://boingboing.net/images/xeni/2001-a-space-odyssey-pic-001_0f16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 şifkasdofkasdASKFASD forumda 4chan tadında cevaplar çok güldürüyo beni +rep blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hakettiğini aldı, büyüksün dyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar