Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yok ben kimseyi incitmem tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: yok ben kimseyi incitmem tesekkur ederim. abi şaka yapıyorum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 moriarty said: Bujinkan said: bir kez araba talep ettim babamdan kafami kovaya sokmustu. o gun sonrasi hic araba sevmedim EMRI VER CEZAYI KESELIM REYIZ SAMA Bujinkan said: yok ben kimseyi incitmem tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura said: Vingthor said: Noyzura said: quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri lan hiç araba sevmem american muscle dışında nadir içimin gittiği arabayı söyledin. bide s2000 90larda çocukken çeşmede yolda yürürken parketmiş birx7 gördüm nutkum tutulmuştu . o günden beri need for speed'e hep bu arabayla kastım asfdg ahahahaha aynen olm direk dümdüz rx7. cons anlatmıştı motoru yok uçak motoru gibiymiş falan bişeyler ama anlamadığım için. ben sadece tipini sesini falan seviyorum ya. bebiş gibi araba. abi takılıp takılıp az kendimi rx7 zannetmedim nfs'de. sürücü değil bak araba olarak oynadım oyunu hep shdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 biri de nissan skyline desin de gidip nfs kurayım 10 yıl sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Noyzura said: Vingthor said: Noyzura said: quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri lan hiç araba sevmem american muscle dışında nadir içimin gittiği arabayı söyledin. bide s2000 90larda çocukken çeşmede yolda yürürken parketmiş birx7 gördüm nutkum tutulmuştu . o günden beri need for speed'e hep bu arabayla kastım asfdg ahahahaha aynen olm direk dümdüz rx7. cons anlatmıştı motoru yok uçak motoru gibiymiş falan bişeyler ama anlamadığım için. ben sadece tipini sesini falan seviyorum ya. bebiş gibi araba. abi takılıp takılıp az kendimi rx7 zannetmedim nfs'de. sürücü değil bak araba olarak oynadım oyunu hep shdfsh http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fc/Wankel_Cycle_anim_en.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 baya anlamıyorum abi ehliyetim yok benim. motor ne bilmiyorum. nasıl çalışır onuda bilmiyorum. kan beyin bariyeri de anlatayım. mekanikten zerre anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 krank mili dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 polis beni arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Enjektör var, eskiden platin vardı meme yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 screwy yiyemem diyorsa neden kasıyorsunuz ki daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yediririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ah be işten gelirken gaza getirmiştim kendimi ne güzel kimse yiyememiştir bi kapasitemi ölçeyim diyordum ki quest bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 burger kingden hamburger yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Quest kovaliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi gün buluşalım ben yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sequ bunları takip edemiyorum bana özel bir quest ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 japon arabası denince !!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 peşinden de bu gelir !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ya ben yedim hamburgeri de okadar açtımki video ya kaydetmeyi unutmuşum nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Catze said: Sequo said: Catze said: japon arabası denince !!!!!!!!!! Aha sırf sbahın köründe uyanmamım sebebi bu saçma yazıymış. Sana kocaman hadi ordan diyor ve Japon arabası denildiğinde; Skyline R34 Lamı cimi yoktur bu işin. Ya olm sen zaten 1. siraya italyan koyarak arabadan ne kadar anladigini belli ettin geccen o isi o yuzden. Senin bildigin italyanla benim bindigim bak bindigim italyan arasinda daglar kadar fark vardir. japon yuksek hacim v votor ve 9000 devir donen araba yaptida bizmi binmedik duduk. sirket arabasi test edipte bana araba hakkinda bilgi veremezsin senin aylik maasini bir gunde egzozdan disari atan bir adamim ben;) Fakirligini bil edebini takin. FORZA Ferrari :) suprayida nerden duyduysan artik duymakla olmuyor. Koltuguna oturmus ve test etmis bir insan olarak tum japonlarin dedigi gibi r34 bir japon sahaserdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yine mi kavga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar