Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

D@rkwish said:

Alienware Turnuvasından sonra acaba batı takımlarının(Navi ve A hariç) herhangi bir umudu kaldı mı top 8 için TI3'de lol. Dün akşam ki LGD.cn vs Navi maçını izleyen bir TI'a katılan arkadaşın yorumu: "is this the shit we are gona have to compete against? #fucked"

son 1 aydır fena turnuvalar izledik ya maşallah

ama naviyi fln bırak LGD ler var , virtus pro çok sağlam , orange tehlikeli , rattlesnake yada quantic hangisi wildcardı alırsa ikiside çok çok tehlikeli

bu saydıgım takımların hepsi çok organize çok yetenek dolu dota oynuyor , naviye gelene kadar bunlarla kapışabiliyorsa arkadasının takımı helal olsun yani,öyle bi organizasoyunun içinde olup şu takımlardan birini ikisini yense şanı yeter

alliance a daha gelmedim bak

LGD'ler derken LGD.int için çok ümitlenme derim :) Takım içi durumu iyi değil şuanda.

RS/Quantic bence çok ciddi bir sıkıntı teşkil edemeyecek. Quantic 1 adam eksik bir süredir(Socks hastanelik oldu vs) ve onların genelde üstün oldukları şey draft. Eğer laning phase'de even veya daha iyi bir şekilde oynayabilirsen maçı alma şansın çok yüksek.

RS'de yeterince tecrübe yok büyüklere kafa tutabilecek.

Her TI'dan sonra ciddi shuffle olmasının temel sebeplerinden biri herkesin top8'e girmek istemesi, şu takımlardan birini yenmek kimseye yetmiyor.O yüzden TI3 sonrası shuffle'ı takip etmek çok zevkli olucak, Dreamhack'te kimlerin olağanüstü bir durum olmazsa disband olacaklarını öğrendim ve gerçekten ilginç şeyler görebiliriz.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

bloodstone of the precursor bilmem ne diye bi item gelmiş nedir bu ?

şuymuş
http://s22.postimg.org/4a0a8pish/bloodsonte.png

şuan bi özelliği yokmuş, dota2 davetiyesi yolladıysan kullanıldıysa verilmiş galiba
Mesaj tarihi:
alienware cup da gosterdi TI dan beri degisen cok bisey yok bu gruba bi de Alliance eklencek sıralamada ilk 4 takım cok belli lgd.cn navi ig alliance. dk ve tongfu bile zor katılır ilk 4 takıma.
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

LGD'ler derken LGD.int için çok ümitlenme derim :) Takım içi durumu iyi değil şuanda.

RS/Quantic bence çok ciddi bir sıkıntı teşkil edemeyecek. Quantic 1 adam eksik bir süredir(Socks hastanelik oldu vs) ve onların genelde üstün oldukları şey draft. Eğer laning phase'de even veya daha iyi bir şekilde oynayabilirsen maçı alma şansın çok yüksek.

Her TI'dan sonra ciddi shuffle olmasının temel sebeplerinden biri herkesin top8'e girmek istemesi, şu takımlardan birini yenmek kimseye yetmiyor.O yüzden TI3 sonrası shuffle'ı takip etmek çok zevkli olucak, Dreamhack'te kimlerin olağanüstü bir durum olmazsa disband olacaklarını öğrendim ve gerçekten ilginç şeyler görebiliriz.

senin arkadaş lgd intte herald insider şeyler bildiğine göre :)

pek tabi alliance navi fln diğerlerinden önde , ama o sayılan takımların hepsi güzel dota oynuyor oyle stomp edilmesi zor takımlar,önceki yıllar gibi bi dominasyon yok bu sene,kimse IG'yi sorgulamıyordu,yahut naviyle yarışamıyordu,bu yıl biraz daha even gibi geliyor bana.

her halükarda muhteşem maçlar izliyecez

bana sorarsan mesela virtus pro sürprizler hazırlıyabilir bu yıl,çok formdalar ,1. olmasalar bile final oynarlarsa şaşırmam
Mesaj tarihi:
screwy said:

alienware cup da gosterdi TI dan beri degisen cok bisey yok bu gruba bi de Alliance eklencek sıralamada ilk 4 takım cok belli lgd.cn navi ig alliance. dk ve tongfu bile zor katılır ilk 4 takıma.

dk limon satsın

tongfu hiç olmadı o tiny wispleriyle kalbimde yer edinen bir takım

ig keza yine limon satsın

çin dotası biraz geri kaldı bu yıl,lgd.cn'yi ayrı tutan yanları batı dotasına özenmeleri .
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

Kuroky mouzla beraber oynarken çok relax takılıyordu ciddiye almıyordu dota 2'yi NAVI'ye geçince dedim sıçtı NAVI ama adam PPY ile tekrar bir araya gelince %200 e çıktı performans :D

Ehh zaten ks.int zamanında beraber oynuyorlardı kuro daha çocukken. All time fav takımımdır puppey-levent-kuro-dendi-art. Kuro carry oynayacak ama
Mesaj tarihi:
chinese dota ben de sevmesem de adamların oyun sistemini bozamazsan 90dakikada da olsa cıkıp yeniyolar ve bunu hep yaptıkları icin rahatsız da olmuyolar western dota ilk 40 dakikada macların cozumlendigi durumda oldugu icin ultra late game i oynayamıyo zaten.

Tabi bi de russian dota var pubdan hallice.

ben fnatic i seviyorum ama onlar da "rat dota" yapıyolar eger earlyde yenemezlerse cirkin split push onu da cinliler yemez zaten adamlar alısık ortalama 60 70 dakika suren maclara rahatlar yani

dun merlininin dedigini yazıcam yani burda
dogu da ilk 3 ig, lgd.cn, dk ve ya tongfu
batıda ilk 2 alliance ve navi digerleri ise coook assagıda yakın bile degiller.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

D@rkwish said:

senin arkadaş lgd intte herald insider şeyler bildiğine göre :)

pek tabi alliance navi fln diğerlerinden önde , ama o sayılan takımların hepsi güzel dota oynuyor oyle stomp edilmesi zor takımlar,önceki yıllar gibi bi dominasyon yok bu sene,kimse IG'yi sorgulamıyordu,yahut naviyle yarışamıyordu,bu yıl biraz daha even gibi geliyor bana.

her halükarda muhteşem maçlar izliyecez

bana sorarsan mesela virtus pro sürprizler hazırlıyabilir bu yıl,çok formdalar ,1. olmasalar bile final oynarlarsa şaşırmam

VP'de de durum çok iyi değil duyduğum kadarıyla, AA'in illidan ve crazy ile arası iyi değil diye biliyorum. TI'da kavga felan çıkabilir :d

Bende arkadaş vs bol ya, lgd.int'te de var başka takımlarda da. Dota early betadan beri birkaç oyuncu ile yakın arkadaş olduğumdan onların sayesinde scene'de ki bir çok takımdan player ve manager tanıyorum. Bu sayede de JD/GD vs gibi ekiplerden arkadaş edindim. Aaah ah Türkiye'de adam gibi esports'a destek olacak :(
Mesaj tarihi:
bu arada chinese dota'nın ust sıralarda gercek takipcisi 2 takım kaldı lgd.cn ve dk ki lgd.cn. "4 protect 1" dısında biseyler denemeye calısıyo lgd.cn(sylar prophet oynuyo falan) ama dk in 4 protect 1 dısında hic bisey oynadıgını gormedim. o yuzden suan da biraz sallantıda cin dotası cunku degisiyo ve bilmedigi yeni ogrendigi biseyler yapmaya calısıyo
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

VP'de de durum çok iyi değil duyduğum kadarıyla, AA'in illidan ve crazy ile arası iyi değil diye biliyorum. TI'da kavga felan çıkabilir :d

Bende arkadaş vs bol ya, lgd.int'te de var başka takımlarda da. Dota early betadan beri birkaç oyuncu ile yakın arkadaş olduğumdan onların sayesinde scene'de ki bir çok takımdan player ve manager tanıyorum. Bu sayede de JD/GD vs gibi ekiplerden arkadaş edindim. Aaah ah Türkiye'de adam gibi esports'a destek olacak :(

sen olayın tam dallasındasın yahu onla bunun arası kötü bunla şu mevzulu fln
dün dendi başka bi pro oyuncunun sevgilisini kucagına almıs foto cektirmiş sora maçta "manitan benim artık" demiş fln asıl onu anlatsana tam drama dolsun buralar :)

neyse o akdar sağlam cevren varsa ekle beni pati kanalında KAPIŞAK KANKA
Mesaj tarihi:
Flassh said:

4 protect 1 ne ya
bilmedigin icin mi soruyosun cevap veriyim mi anlayamadım sarkastik mi normal soru mu nedir

bu arada illidan ın takımda gerginlik cıkardıgı zaten gizli bisey degildi la biraz bts izleyin hepsini konusuyolar mac sırasında arasında hatta illidan ın ayrılma ihtimali var diye biliyorum
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

D@rkwish said:

sen olayın tam dallasındasın yahu onla bunun arası kötü bunla şu mevzulu fln
dün dendi başka bi pro oyuncunun sevgilisini kucagına almıs foto cektirmiş sora maçta "manitan benim artık" demiş fln asıl onu anlatsana tam drama dolsun buralar :)

neyse o akdar sağlam cevren varsa ekle beni pati kanalında KAPIŞAK KANKA

Birkaç key adam var zaten onlarla muhabbeti kurunca dallası geçiyor olay. Yapılmayan dedikodu yok :D
Mesaj tarihi:
screwy said:

Flassh said:

4 protect 1 ne ya
bilmedigin icin mi soruyosun cevap veriyim mi anlayamadım sarkastik mi normal soru mu nedir

bu arada illidan ın takımda gerginlik cıkardıgı zaten gizli bisey degildi la biraz bts izleyin hepsini konusuyolar mac sırasında arasında hatta illidan ın ayrılma ihtimali var diye biliyorum

bilmediğim için sormuştum
Mesaj tarihi:
4 protect 1 dedigin

1 carry geri kalan 4 kisi de bu tek carry'nin rakip takıma sag tıklayıp kazandırmasını saglayacak kadar kasmasını bekliyo/destekliyo. belki geri kalan 4ten biri semi carry olabilir ama 2. bir core/carry olmuyo

carry olrak da ozellikle iste antimage falan gibi carryler yani tek basına yakalansa da oyle bam gum yatmayacak destek gelebilcek sureyi saglayacak farm dependant ve farmla iyi scale olan herolar.

TI 2 de mesela bu morphling di. ulti ile combattan kaca kaca kaca kasıyolardı.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

kami said:

o kadar da büyük fark yok pub için yanlız, koyduğun resimlere bakarsak. :D

aga benim oynadıgım seviyedeki pub oyunlarında 20k experience , 15 k gold fark , büyük fark

H/VH takılıyoruz yanlış olmasın.

Büyük fark ama çokta önemli değil ya, adam mesela hex almıştır ama aksiyonda basmaz veya elemanın teki team fighttan önce gang yer 4v5 team fight döner vs. Veya en basitinden team fightta önde olan takım ultileri adam akıllı kullanamaz vs. Pub oyunlarda böyle böyle bu farkları kapatmak çok kolay, turnuva oyunu değil sonuçta. Tabi bütün o fark tek heroda toplanmadıysa geçerli bu, farkın rakip arasında orantılı dağıldığını varsayıyorum. Zaten kill-death oranlarında çok fark yok, feedleme durumu olmamış.
Mesaj tarihi:
benim seviyemde öyle hex basmayan adam fln yok
ultisini düzgün atamayanda ben olurum heralde :D

kill sayıları biz raxa giderken artık iş işten geçtikten sonra "laaan durdurun şunları" diye üzerimize atılmalarıyla öyle denkleşti,yoksa o 15k gold fark olan oyunda mesela oyunun büyük bir kısmı adamların yarısı kadar kill vardı

dur id bulim
Mesaj tarihi:
o kalkanla kule altında koştururken az canla yusuf yusuf kaçan düşmanların görüntüsü

öff

cok kalpler kırılacagı için sonradan ekliyorlar bariz abadonnu

çok severim , çok sayarım kendisini
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...