Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Meyvenin onemli olan yeri lifi abi. Suyunda lif yok dumduz fruktoz. O yuzden yemek lazim diolla. Ama spor yapan vucuda davul zurna az bana sorarsan. Vucut gelistirmeyi gectim, Her gun 1 saat yalnizca cardio yapsan bile insulinjn etkisini kirmis oluyosun. Hucre miyokondrisi daha farkli calisiyo boylece insuline daha az ihtiyac oluyor. Dolayisiyla daha az sismanliyosun. Ama basit seker yemiycen tabi yine de. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ama kocak tan baklavaya hicbir bunye dayanamayacagi icin, bu son yazdiklarimizi unutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 en kaliteli diye bir iddiam yok ama burası bir başka. http://www.gaziburma.com/ tr ye her donusumde gider yerim bir tabak karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Evet Esh haklısın kas yoğunluğunu arttırırsan insülinden çok etkilenmiyorsun. Bu arada sen diyabetiksin sanırım öncelikle geçmiş olsun. Ketojenik diyet denedin mi hiç? Ben mesela yağ yakmak için genelde çok karb yemem koştuğum zamanlar alırım vücut istiyor biyolojik birşey bu sonuçta. Mesela dün akşam yemeği yedim 8 de ondan önceki gün yine akşam 8 de yemiştim. Yani 24 saat bir şey yemedim. Arada böyle 24 saatlik oruçlar da tutmak gerek hormonal yapıya çok faydası var. Ketogenic diet Paleo diet Intermittent fasting belki biliyorsundur bu terimleri bilmiyorsanda araştırırsan sağlığına çok faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Keto bize ters abi, insulini yapmamak cozum degil. Doktora sordugumda "wtf are fucking out of your mind?" Tepkisi vermisti ketojenik icin. Biz zaten kilo almiyoruz abi. Ben 28 bedenim lol, ama kas da yok pek, oldugu kadar ugrasiyoruz iste. Mesela bugun olani anlatiyim gece 160 la yattim sabah 8 de 186ydi sekerim 1 saat daha uyuyim dedim. 9 da kalktim 300 du. Carb alip insulin yapmadigin zaman vucut uzun aclik surelerini tolare edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ve sabaha karsi saat 3-5 sularinda seker dusuyo bende, bunu hicbir ara ogunle dengeleyemiyorum mesela. Sut biskuvi de pek cozum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sen şimdi o zaman tip 1 diyabet mi oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 webmemes.org(challenge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 karaköy güllüoğlunun arkasındaki köşkeroğlu. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 koçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Soris said: Sen şimdi o zaman tip 1 diyabet mi oluyorsun? Yep. Ama antep baklavasi yaa... ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 neyle kargoya veriyorlar ki metal kutu dışında yalan olur paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ayrıca şu glikoz şurubu kaçınılmaz yani istediğiniz kadar sağlıksız vs. diyin ki şeker yani sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 baklava topiğinde sağlık konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Tabiki bu topicte konuşulacak. Arada bir bizde tatlı yiyoruz da bunu sürekli alışkanlık haline getirenlere bir çift lafım var: Winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Antepli olmayan herkes konuşmuş. Bir bilene danışsaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gerçek antepli baklavayı bırak katmere gel demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gaziantep imam çağdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 imam çağdaş overrated dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 antepe ne zaman gitsem oradaki antepliler koçaka sokuyor beni... özel kesim baklavaları çok başarılı, fıstığı hamuru apayrı. güllüoğlu falan mc donalds gibi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 antepten koçak. istanbuldan köşkeroğlu. gerisi fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 türkiyedeki herşeyin en kalitelisini ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 daha önce yine bi baklava konusunda yazmıştım. bir çok yerde baklava yedim. genel olarakra baklava pek sevmem. 2 taneden fazla yiyemiyorum fakat istanbul avcılar'da safranbolulu var. ordan bir baklava almıştık taze taze. yemin ederim tek seferde 10'dan fazla yemiştim. kesin bi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi bu koçak kargo ile kaç günde geliyor ve sağlam geliyor mu ? Acayip canım cekti sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 5 e kadar siparis verirsen ertesi gun 12 den once geliyor. Tabii kargocu pakedi kiskanip killik yapmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar