Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin en kaliteli fıstıklı baklavasını

chrome

Öne çıkan mesajlar

Meyvenin onemli olan yeri lifi abi. Suyunda lif yok dumduz fruktoz. O yuzden yemek lazim diolla.

Ama spor yapan vucuda davul zurna az bana sorarsan. Vucut gelistirmeyi gectim, Her gun 1 saat yalnizca cardio yapsan bile insulinjn etkisini kirmis oluyosun. Hucre miyokondrisi daha farkli calisiyo boylece insuline daha az ihtiyac oluyor. Dolayisiyla daha az sismanliyosun. Ama basit seker yemiycen tabi yine de. (:
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Esh haklısın kas yoğunluğunu arttırırsan insülinden çok etkilenmiyorsun.

Bu arada sen diyabetiksin sanırım öncelikle geçmiş olsun. Ketojenik diyet denedin mi hiç?
Ben mesela yağ yakmak için genelde çok karb yemem koştuğum zamanlar alırım vücut istiyor biyolojik birşey bu sonuçta.
Mesela dün akşam yemeği yedim 8 de ondan önceki gün yine akşam 8 de yemiştim. Yani 24 saat bir şey yemedim. Arada böyle 24 saatlik oruçlar da tutmak gerek hormonal yapıya çok faydası var.

Ketogenic diet
Paleo diet
Intermittent fasting

belki biliyorsundur bu terimleri bilmiyorsanda araştırırsan sağlığına çok faydası olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Keto bize ters abi, insulini yapmamak cozum degil. Doktora sordugumda "wtf are fucking out of your mind?" Tepkisi vermisti ketojenik icin. Biz zaten kilo almiyoruz abi. Ben 28 bedenim lol, ama kas da yok pek, oldugu kadar ugrasiyoruz iste.

Mesela bugun olani anlatiyim gece 160 la yattim sabah 8 de 186ydi sekerim 1 saat daha uyuyim dedim. 9 da kalktim 300 du.

Carb alip insulin yapmadigin zaman vucut uzun aclik surelerini tolare edemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce yine bi baklava konusunda yazmıştım.

bir çok yerde baklava yedim. genel olarakra baklava pek sevmem. 2 taneden fazla yiyemiyorum

fakat istanbul avcılar'da safranbolulu var. ordan bir baklava almıştık taze taze. yemin ederim tek seferde 10'dan fazla yemiştim. kesin bi deneyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...