aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 LANOLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hani bizim sekerimiz var sana noluyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nerden bulim olm ben simdi sutlu nuriyeyi asdfa. sen insulin minsulin basip yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende komaya girmek üzereyken gitmiştim 500 dolaylarındaydı genelde yükselmesine izin vermemek lazım sonuçta ömür boyu gidecek bir hastalık, öyle yüksek değerler yavaş yavaşta olsa yiyor bünyeyi :D, O baklavada 0 carb değil elbet ama rahat kontrol edilebiliyor glisemik indeksi baya düşük o yüzden şey dedim. Ama pahalı mesela çok tercih etmiyorum ama arada aşerince güzel seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu koçak bildiğin istanbula gönderiyor yani, vay solerim ben burdan pazartesi gelsin yiyelim oh. aradığım şeydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ankara'da iseniz Hacıbaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 istanbulda baklavadan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Atasehirdeki bosnak borekci bi sutlu nuriye yapiyo , boyle ilik ilik goturucen onu.. adres ver abi üşenmez giderim lol (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cumhuriyet sucuklarinin yani iste ya. Sefil plaza farelerinin pazar eglencesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Çağdaş şuan en meşhur baklavacıdır antepte , Gaziantepli olarak Güllüoğlunun baklavalarından tat almıyorum önermem, şehir dışına sipariş veriyorlarmı bilmiyorum ancak kebapları,baklavaları harikadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Cumhuriyet sucuklarinin yani iste ya. Sefil plaza farelerinin pazar eglencesi su laf cok iyi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: O da carb abi? Tek farki sorbitollu serbet. O da sacmalik bana sorarsan (: 300 de o kadar ekstrem bir olcek deil abi, 540 gordugumu hatirliyorum bi kere mesela. Ama neden oldugunu hatirlayamadim simdi. Yine bi itlik yapmisimdir. babamda çıktı öyle bi değer. çünkü ÇİLEKLİ BİRA içti. ayağa kalkmaya çalıştı ama arafta kaldı. baya bi müddet ne geri oturabildi ne ayağa kalkabildi. sonra hastane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bizim bedenler alisik abi, tolare edebiliyo. Ben 365le diagnozlandim mesela, genelde komayla gidiyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende de çıkacak 30'dan sonra doktor öyle öngördü en azından. ailede 30'dan sonra şeker hastası olmayan yok. o yüzden abanabildiğim kadar abanıyorum şu anda alkole falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şöyle verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ExtraJudical said: Çağdaş şuan en meşhur baklavacıdır antepte , Gaziantepli olarak Güllüoğlunun baklavalarından tat almıyorum önermem, şehir dışına sipariş veriyorlarmı bilmiyorum ancak kebapları,baklavaları harikadır abi çağdaş en turistik ve medyatik mekan tamam ama baklavayı bırak en iyi kebapçı bile oldugu tartısılır koçak ve ses, baklava olaraktan cağdastan cok daha üstün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yaşamından baklava, söğüş, gerçek köfte, kokoreç, midye ve bilimum tatlıyı çıkarmış insanın hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ben hepsini yalarim o yazilanlarin yemem yalarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Birazda anteple ilgili et kültüründen konuşun sağlıklı olan o. Şuna bak hem unlu hem şekerli tatlıları baş tacınız yapmışınız gidin bari çiskek filan yiyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Olm kuyruk yağınımı konuşalım? Kebablarımı? Hangisi sağlığa yararlıki ? Boşver atın ölümü arpadan olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 İstanbul'da en iyi baklavayı Kaşıbeyaz yapıyor. Tüm Türkiye'ye bilemeyeceğim. Ama SEÇ Baklava'dan yedim, Kaşıbeyaz daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vivavale said: Esh said: Antepten siparis ediyosun. Koçak +1 koçak baklava antep yargılar abi +1. Biz ofiste para toplayıp tepsi sipariş ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 istanbul içi bakıyosan diyar burma ama gidip ucuz baklava almıcan en yeşilinden gönder dicen kilosu en son 55 tl felandı fıstık burma nın http://www.itusozluk.com/image/fistik-sarma_65682.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Ve bu basliga gulluoglu yazani dover uzerine iserim. "Ama karakoy gullu..." "Hayir" aynen katılıyorum,çok kötü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar