chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya da kalite olarak ona yakın olanını online sipariş edebiliyor muyuz tepsi şeklinde? bu konuda şurayı denedim şurası iyidir diyebilecek kimse varmı referans olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 güllüoğlu kalite-fiyat performans'ı ve hijyen açısından en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Antepten siparis ediyosun. Koçak Sonra benim gibi seker hastasiysan bile 2 kiloyu 2 gunde yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ve bu basliga gulluoglu yazani dover uzerine iserim. "Ama karakoy gullu..." "Hayir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 insülini damacana ile mi aldın sonra peki abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://www.kocakbaklava.com.tr/ eş burası mı kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 antep'ten getirtebiliyorsan başka bişey düşünmen suç sayılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kıtır olmayan ev baklavasının üstüne tanımıyorum ben ya. bi tepsi yiyebilirim oturup. kesmiyor bunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ahahahahah ben "astımım hmmhh" diyip de toz sevmeyen insan gibi bi şeker hastalığı sandım durum fenaymış. sipariş etsem mi acaba ben de hmmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Yep. Bunlari antepte bi yazzaneleri var. acik konusayim, oyle dukkani istanbulda gormedim. yani baklavaci dukkani olarak demiyorum, oyle bir ofis de gormedim. hakiki deri berjerlerde cay ve baklava keyfi yaptiriyolar sana. Sacma sapan bir lezzet orantisizligi var. Bi kac ozel baklavaci var ama onlara ulasamazsin, yerinde gidip yemen lazim. Kocak ulasilabilirlerin arasinda en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BULGUROĞLU nefiiisss hhhhışşşt ediiyiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 istanbuldaki en iyisi bu http://www.secbaklavaistanbul.com/ günlük geliyor diyen yirmi yeri denedim,tek inandırıcı gelen bu abilerinki karaköy güllüoğluna smaç basar adeta kalite olarak eve geldiğinizde sıcak bi yüzyin üstüne fln 5 dakka bırakın terayğı erisin ımhfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bülbül yuvası neymiş öyle ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi felaket canim cekti amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Antepten siparis ediyosun. Koçak +1 koçak baklava antep yargılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi kitleyin şu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yakinda bi tek gulluoglu var, simdi kalksam ucaga binsem, oraya galsem, bi tepsi baklavayla seni dovsem, haksiz miyim arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vay şişkolar vay ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 @aquila bağırsaklarını döküp kanında dansetsen ceza vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: 300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde.. bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 i want you to bleed mothef.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 insulinlerini calip, damardan seker vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Octavarium said: Esh said: 300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde.. bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe. Bisi olmaz o kadarciktan. Tatli yiyebilirsin bu arada , tip 1 deil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar