Nazca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 qwertyuasd said: Nazca said: Sequo said: Rotweiler said: Ya şu yazına bi sie demek istiyorum. Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de. Ben de açık konuşayım mı? Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu: "Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..." Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar. Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak. 100 tl atimda sus ya. ağzının kokusu geçer. Ne troll, ne de komik şu yaptığın, hala forumda barınabilmen bile komik. Beni de hiçbir şekilde ilgilendirmiyor ne yaptığın, Türkiye'nin kaçıncı zengini olduğun. Parayla ölçebileceğini sanıyorsun ama hala bazı şeyleri, bazılarının kişilikleri öyle parayla satın alınabilecek cinsten. Mutlu mu oluyorsun orasını bilemem ama insanların karakterleriyle böyle oynaman evrensel olarak etik değil. Başta eğlenmek adına forumda yapıyorsun bunu gördüğüm kadarıyla, oyuncak gibi oynamışsın sanırım burdaki üyelerle de. Tavrın da zaten ne kadar inanmak istesem de arkadaşça değil yine burdakilere, sırf yukarıdaki lafın için bile böyle düşünüyorum hatta. Yaptığın şey beni eğlendirmiyor. Yanımda olsan ağzını burnunu kırardım bu yüzden, kusura bakma döverdim seni. Senin yolun burası değil, milyon dolarlık Ferrari'ne bin ve gazla buradan. Yoksa banka hesap bilgilerini hacklerim, bütün paranı da fakir insanlara dağıtırım ve bunu yaparken tek kuruşuna bile dokunmam. İnan bana yaparım bunu. AHAHAHAHAHAH Siz böyle gülünce hiç ciddileşemiyorum abi, bu adam ne kadar troll olursa bizim de o kadar ciddi olmamıasdfadsfzdf. ABV çok komik yazmışım lan sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostacı ayarına geldiyse durum vahim hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 saatlerim dışında herşeyim korsan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kaç gündür takip ediyorum kalitesizlik daha ne kadaar sınırları zorlayabilir diye, baya baya bildiğim bütün sınırları geçtiniz tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: df said: forumda zenginlik birimi steam oyun sayısı değil miydi? HAHAHAH Offf aklflalamfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Abi bölüm garbage ne kalitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben gayrimenkul zenginiyim ya evde 23042tl param yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sen tapu kayıtlarını ver hesaplayan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: ben gayrimenkul zenginiyim ya evde 23042tl param yok Otel nerde reis geleyimde alem yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 antalya eski lara yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: antalya eski lara yolu Tavuk döner yoktur inşallah nihohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hangi otel eski lara yolunda yakınmış bana çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Killer said: ben gayrimenkul zenginiyim ya evde 23042tl param yok Otel nerde reis geleyimde alem yapalım. dsrfasf efsane olur infernoya akarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cipetpet said: 80 tane gayrımenkulüm var sesim çıkmıyor lan Olm sende prim yapamadınya şu gayrimenkulle ona da üzülüyorum haci ya sauydhasudhuashd #DirenCipetPet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 çipet teröriz yandaşlığından o primi harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Direnişte terörist bayrağı açılmasına izin veren sizler çok daha aşağıdasınız. Başka ülkenin iç karışıklığında taraf tuttuğu için terörist diye nitelendiriyorsunuz adami ama kendi askerinizi, öğretmeninizi, vatandaşınızı öldürenlerle omuz omuza duruyorsunuz. Iki yuzlulugun gereği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Akito said: Direnişte terörist bayrağı açılmasına izin veren sizler çok daha aşağıdasınız. Başka ülkenin iç karışıklığında taraf tuttuğu için terörist diye nitelendiriyorsunuz adami ama kendi askerinizi, öğretmeninizi, vatandaşınızı öldürenlerle omuz omuza duruyorsunuz. Iki yuzlulugun gereği yok. tartisma yaratabilir bu Akito sama. Dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Akito said: Direnişte terörist bayrağı açılmasına izin veren sizler çok daha aşağıdasınız. Başka ülkenin iç karışıklığında taraf tuttuğu için terörist diye nitelendiriyorsunuz adami ama kendi askerinizi, öğretmeninizi, vatandaşınızı öldürenlerle omuz omuza duruyorsunuz. Iki yuzlulugun gereği yok. tartisma yaratabilir bu Akito sama. Dikkat edelim. neyi tartışacaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vaay işe döndüm 1 saat konu nerelere gelmiş. afiyet bal şeker olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: vaay işe döndüm 1 saat konu nerelere gelmiş. afiyet bal şeker olsun. Kaç para maaş aliyosun daha fazla verip köleleştireyim istersen seni nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 said: HER NE KADAR SOSYETENİN MERMER TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE HER NE KADAR SON MODEL BMW İLE SOSYETE MEKANLARINI GEZMESEKTE KALDIRIM TAŞLARINA OTURUP ESRAR ÇEKMESİNİ SEVDİKLERİMİZ UĞRUNA ADAM KESMESİNİ BİLENLERDENİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar