Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Rotweiler said: Laorx said: Killer zengin mi tüm zenginleri yakıp paralarını alalım o zaman abi ne drama döndü kaç gündür, para yönetiminiz kötüyse bu sizin suçunuz ya. Hala zengin-fakir kavgası dönüyor forumda anlamış değilim, benim hesabım ekside lan. resmen kredi borcumu ödeyemedim, ama adamın buraya görgüsüzce banknot resmi koyması gücüme gitmiyor. Haftaya superloto aynayım diyorum sadece sdf. hellban atacaksanız, beyninize atın adamı bir daha görmezsiniz zaten. İyi o zaman. Hiç birşeye tepkimizi koymayalım, seni de baka bir topic'de başkasına yazarken böyle görmeyeyim, direk yapıştırırım bu cevabını. Zengin fakir muhabbeti mi buradaki? Bende senin ağız kokuna tepkiliyim mesela. Boş yere güzelim oksijeni tüketiyorsunuz ona tepkiliyim. Paralı olsa oksijen keşke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: hayır aldırsın sorun değil de, geri dönüş için taksi parası vermiyor :( asdasf seni kendi ellerimle bırakırım ayıp ediyorsun. F12 ile gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: Cons said: benim yokmu ne getirin olacak lol 4-5 kurus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 benim de kredi borcum var banka peşimde, param da yok. ama adamın parası batıyo mu yoo banane. herifin yaptığı donate'leri de gördüm o mesajlara da birşey yazmadım. siz yazdıkça adam dalgaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bence forumun en zengini fede. Gonlu zengin adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Bende senin ağız kokuna tepkiliyim mesela. Boş yere güzelim oksijeni tüketiyorsunuz ona tepkiliyim. Paralı olsa oksijen keşke ya. daha da düşme hacı ya ağız kokusu falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 forumda zenginlik birimi steam oyun sayısı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Köpek salyasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 takip ediyorum konuyu adama düzgünce laf anlatma faslı 20 sayfa önce bitti 20 sayfadır arada en mantıklısı yapıp trolleyen arkadaşlar var sekuoda akıllı ama troller cok fazla oldugu an banka hesabı fotosuunu koyuyor sazanlar atlıyor sonra yok öyledir yok böyledir diye o screenshotu konuşuyor arada başka sazanlar geliyor "siz yarattınız bu adamı behue" fln diye tamamen olaydan habersiz saf mesajlar atıyor yapılması gerken bana böyle açık açık söylttiğiniz için sizi kınıyorum ama arkadaşlar ya trolleyin yada basın gidin şuı topicten pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi bu adam nasıl cempostacı ya dönüştü böyle ya. hep böyle miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hakliyim said: arkadaşlar ya trolleyin yada basın gidin şuı topicten pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyuasd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Arkadaşlar paradan daha önemlidkmsfds gülmeden söyleyemiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hep böyleyi ama kömür makarna dağıtınca bişey demedi millet. sonra patiyi fakirler ve zenginler olarak bölmeye çalışınca millet de dur dedi. sonra geldi milletin iradesine saygı duyun lan diye topik açtı ama ayrıştırmaya devam etti. bağzı şeylerin çok etkisinde kalmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: Dworgian said: Cons said: benim yokmu ne getirin olacak lol 4-5 kurus benim o kadar getirim bile yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 qwertyuasd said: Arkadaşlar paradan daha önemlidkmsfds gülmeden söyleyemiyorum bunu. yiğit bulut da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: hep böyleyi ama kömür makarna dağıtınca bişey demedi millet. sonra patiyi fakirler ve zenginler olarak bölmeye çalışınca millet de dur dedi. sonra geldi milletin iradesine saygı duyun lan diye topik açtı ama ayrıştırmaya devam etti. bağzı şeylerin çok etkisinde kalmış galiba Daha evde tuttuğum %50 var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Rotweiler said: İyi o zaman. Hiç birşeye tepkimizi koymayalım, seni de baka bir topic'de başkasına yazarken böyle görmeyeyim, direk yapıştırırım bu cevabını. Zengin fakir muhabbeti mi buradaki? forum abi burası, tepki koymama imkansız zaten. ve olay tam olarak zengin-fakir muhabbeti değil tabiki de, ama tepki koyanların çoğu yazdılar paramız yok borcumuz var diye. Benim de borcum var, ama bu günlerce işimi gücümü bırakıp burada tepki koyarak geçirmiyorum zamanımı. neyse zaten bu kadar yorum yapasım da yoktu, ama insanlar hellban istemeye başlamış. cadıyı yakalıma dönmüş olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ya adam hala oksijeni satın aldığını düşünüyor ama oksijeni kullanabildiğinden şüpheliyim, nothing to do here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Al ayağını yerden keser belki biraz, oyuncaklarını topla git hadi, bıraktığın çöpleri de adamlarına toplattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyuasd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Sequo said: Rotweiler said: Ya şu yazına bi sie demek istiyorum. Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de. Ben de açık konuşayım mı? Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu: "Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..." Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar. Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak. 100 tl atimda sus ya. ağzının kokusu geçer. Ne troll, ne de komik şu yaptığın, hala forumda barınabilmen bile komik. Beni de hiçbir şekilde ilgilendirmiyor ne yaptığın, Türkiye'nin kaçıncı zengini olduğun. Parayla ölçebileceğini sanıyorsun ama hala bazı şeyleri, bazılarının kişilikleri öyle parayla satın alınabilecek cinsten. Mutlu mu oluyorsun orasını bilemem ama insanların karakterleriyle böyle oynaman evrensel olarak etik değil. Başta eğlenmek adına forumda yapıyorsun bunu gördüğüm kadarıyla, oyuncak gibi oynamışsın sanırım burdaki üyelerle de. Tavrın da zaten ne kadar inanmak istesem de arkadaşça değil yine burdakilere, sırf yukarıdaki lafın için bile böyle düşünüyorum hatta. Yaptığın şey beni eğlendirmiyor. Yanımda olsan ağzını burnunu kırardım bu yüzden, kusura bakma döverdim seni. Senin yolun burası değil, milyon dolarlık Ferrari'ne bin ve gazla buradan. Yoksa banka hesap bilgilerini hacklerim, bütün paranı da fakir insanlara dağıtırım ve bunu yaparken tek kuruşuna bile dokunmam. İnan bana yaparım bunu. AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yaşar usta da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 df said: forumda zenginlik birimi steam oyun sayısı değil miydi? HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 df said: forumda zenginlik birimi steam oyun sayısı değil miydi? ps3 ? xbox? ben boşuna mı yatırım yapmışım lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci bunun yanında küçük emrah kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: df said: forumda zenginlik birimi steam oyun sayısı değil miydi? ps3 ? xbox? ben boşuna mı yatırım yapmışım lan?? koysana şöyle bi cd arşivi fotosu peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar