nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir önceki sayfaya ne yazdınız lan? bende erişim engellendi netsafe taraından... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: fede said: BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana İNSAN İNSANI SİKER Mİ? bildiğimiz insan.. abi adam resmen turet sendromlu. ban proof tourettemostors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 olay şudur arkadaşlar : hepiniz empati yoksunusunuz gerçekten öküzsünüz terbiyesizsiniz şimdi benim de ailem zengin , ben de milyonerim. uyanıyorum aşçı beyfendi diyor, dadı beyfendi diyor evden cıkıyorum şöfor beyfendi diyor, site güveliği beyfendi diyor,bahçıvan beyfendi diyor şirkette abi çekiyorlar,gün boyu göt yalama,ortaklar geliyor abi diyor, çalışanı ayrı abi diyor ,sekreter beyfendi diyor e doğal olarak benim göt yerden 20 metre fln havada gün içinde benim bu havadaki götü gören herkes bırakın abi çekmeyi o götü emebilmek için sıraya girip dillerini dışarı alıyorlar o saygıyı hakedecek birşey yapmasamda,sırf paranın gözü kör hesabı göt sürekli vakum etkisi altında e buraya geliyor 2 muhabbet yapıyorum , 5-10 abi çeken çıkıyor ne güzel,ama bi okadarda ne la bu diyen insan çıkıyor YA NASI BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR NASI TAPMASSINIZ BANA NASI SAYGI GÖSTERMEZSİNİZ HAKETMEDİĞİM HALDE anlayın işte alışık değilim insan gibi davranılmasına ,uyuz olurum düz vatandaş gibi yaklaşıldıgında bana sadece abi ve efendim diye yaklaşalır ,siz kimsiniz fakirler!,bakın size para hizaya gelin,aaa yine olmadı,DELİRECEM LAAAAN tabikide trollerim bende sizi olay budur biraz empati lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: Black-ice said: valla ben fakir değilim. günlük 0,02 kuruş faiz veren hesaba 750 tl tutuyorum diye fakir olduğumu mu düşündünüz? kim? ya o kadar çok post gelio ki kaynıo. biri demiş adam zaten fakirliğinizi sölüo fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 buradaki fakirlik göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/cheers.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bankanda 750 tl var daha ne olsun benim o bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 imamın gifi anırtarak güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Olm bi banka hesabı ps si koydum yine başladınız hayaller kurmaya. Banka müdürü şöylede böylede. Yine çeneniz yoruldu lan :) Vallaha üzülmüyor değilim bu hallerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 killer'in de oteli var ama o bildiğin düz insan. o niye yapmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: BabacumMostors said: fede said: BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana İNSAN İNSANI SİKER Mİ? bildiğimiz insan.. abi adam resmen turet sendromlu. ban proof tourettemostors. ben küfredince daha güzel bir insan oluyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: killer'in de oteli var ama o bildiğin düz insan. o niye yapmıyor? o bi geldim son post bana duygulandım benim de bir iki postum var da geyik amaçlı bi takla at da görelim havasında değil fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: HELLBAN nedir? yazdıklarını kendisi dısında kimse gormuyor. muthis bir icat. bu arada gercekten hellban geldi sanırım. epeydir ortalarda gorunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aynen abi hellban atılsın dicektim bende ama sabahtan beri yok ortada zaten nolur atılmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: nordlydian said: killer'in de oteli var ama o bildiğin düz insan. o niye yapmıyor? o bi geldim son post bana duygulandım benim de bir iki postum var da geyik amaçlı bi takla at da görelim havasında değil fdsd iltifat olarak sölemedim lan.. asdfadadaffadaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Olm bi banka hesabı ps si koydum yine başladınız hayaller kurmaya. Banka müdürü şöylede böylede. Yine çeneniz yoruldu lan :) Vallaha üzülmüyor değilim bu hallerinize. Senin yerinde başkası olsa böyle konuşulmazdı mı sanıyorsun abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 otuz dört sayfa ne konuştunuz ya? adam kendi halinde patinajda araba resmi, ceza makbuzu falan paylaşıyordu, gittiniz herife etmediğiniz lafı bırakmadınız. o da para resmi koymaya başladı foruma. bu canavarı siz yarattınız. halen aynı zihniyetle yaklaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: Sequo said: Olm bi banka hesabı ps si koydum yine başladınız hayaller kurmaya. Banka müdürü şöylede böylede. Yine çeneniz yoruldu lan :) Vallaha üzülmüyor değilim bu hallerinize. Senin yerinde başkası olsa böyle konuşulmazdı mı sanıyorsun abi =) Beni değil parayı konuşuyorsunuz işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bizim çenemiz yoruluyor zenginler de eğleniyor http://2.bp.blogspot.com/_76xUgRgjZYM/TI-vwk3SWwI/AAAAAAAARHk/gzapY8BNhWA/s400/monkey+clapping.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ABİ TROLLÜYON MU ABİ EHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer zengin mi tüm zenginleri yakıp paralarını alalım o zaman abi ne drama döndü kaç gündür, para yönetiminiz kötüyse bu sizin suçunuz ya. Hala zengin-fakir kavgası dönüyor forumda anlamış değilim, benim hesabım ekside lan. resmen kredi borcumu ödeyemedim, ama adamın buraya görgüsüzce banknot resmi koyması gücüme gitmiyor. Haftaya superloto aynayım diyorum sadece sdf. hellban atacaksanız, beyninize atın adamı bir daha görmezsiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Beni değil parayı konuşuyorsunuz işte:) E benim alanım o. Bilgi veriyorum. Ki para her zaman konuşulur yani nothing special =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 zengin fakir kavgası dönmüyor aslında, ama ne kavgası döndüğünü söyleyince adam hakaret olarak alıyo, evimizden aldırıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Laorx said: Killer zengin mi tüm zenginleri yakıp paralarını alalım o zaman abi ne drama döndü kaç gündür, para yönetiminiz kötüyse bu sizin suçunuz ya. Hala zengin-fakir kavgası dönüyor forumda anlamış değilim, benim hesabım ekside lan. resmen kredi borcumu ödeyemedim, ama adamın buraya görgüsüzce banknot resmi koyması gücüme gitmiyor. Haftaya superloto aynayım diyorum sadece sdf. hellban atacaksanız, beyninize atın adamı bir daha görmezsiniz zaten. İyi o zaman. Hiç birşeye tepkimizi koymayalım, seni de baka bir topic'de başkasına yazarken böyle görmeyeyim, direk yapıştırırım bu cevabını. Zengin fakir muhabbeti mi buradaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hayır aldırsın sorun değil de, geri dönüş için taksi parası vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar