Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 benim bankam daha dolu hesap sayisi olarak http://i.imgur.com/fFUewVV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tüplü bir bmw de ben mi alsam naapsam? ya aslında benim gözüm manda kasa mersedeslerde kırmızı böyle koltuklar adi deri stepneyi söker yerine tüpü koydummu tamamdır bu iş otoparklaraq da girebilirim bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: benim bankam daha dolu hesap sayisi olarak http://i.imgur.com/fFUewVV.jpg Sen niye kapadın lan para atmayım diyemi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sonar geri atmaya caliscam para kescek amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: aynen vallaha atardım ne yalan söyleyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kaldi 7.21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi bize ödemeyi fndık fıstıkla yapıyorlar sonra da haftasonu pazarda satıyoruz onları ama bu ay karpusla yapabilirler bak sezon açıldı, insanlara parayla ödeme yapıyorlar ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bank balance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 enpara birikim hesabından 2 günde aldığım faizi bakabilirsiniz. yalnız dikkat edin üzer. http://s10.postimg.org/a7nyo2mfd/asd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Guards ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: sonar geri atmaya caliscam para kescek amk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 4 kuruşum nerede lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Abi bence oradaki asil zenginlik "vadesiz hesap" olmasi... Yani buzdaginin gozuken ucu ama kimse farketmemis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan brüt dio brüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben 750tlyi birikim hesabına koyuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan Yanlış hesabı hacklemişim abi kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Abi bence oradaki asil zenginlik "vadesiz hesap" olmasi... Yani buzdaginin gozuken ucu ama kimse farketmemis.. tabi lan. `lazim olur dursun` hesabi o. benimde oyle. degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 6-7 günde bir kazı kazan oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan Yanlış hesabı hacklemişim abi kusura bakma. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan Yanlış hesabı hacklemişim abi kusura bakma. iban yolluyorum 4 kuruş atarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dworgian said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan brüt dio brüt ya dwo gelmişken sorayım banka işleri rocket science mübarek hesap kesim tarihi 27 siydi ayın 7 sine aldım güncel dönem işlemlerinden ödedim, ödemem lazımdı dimi 27 sinde gene bu ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Arkadaslar adamin parasi karsisinda siz eziliyorsunuz o sizi ezmiyor farkindasiniz dimi? benim su anda hesabimda on tl falan var sanirim ve ezilemiyorum parasiyla verilen her cevap kendi ezikliginizi kanitlamak disinda birsey deil. Sequonun yaptigi igrencte genel olarak pati igrencmis gercekten para konusuna gelince Maymun ediliyosunuz yabmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi adam o kadar parayı vadesiz de tutuyo. kesin bu adam bankaya gittiğinde hiç vezne yada müşteri temsilcileriyle muhattab olmayıp direk müdürün yanına çıkan tiplerden. sonra müdür gişeye telefon edip "şunun hesabından 1000 tl çıkın dekontu geitirin adam yanımda imzalıcak" diyo. dostum sana birşey dicem; acaip küfür ediyolar sana , böyle bildiğin yardırıyolar. hayya belki parayı silklerine , doşşaklarına falan sürüyorlardır sana getirmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar