diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 la olum millet ferrari koymuş. güldürmeyin beni. 1.4 palio var bende düz yolda rakibim yok , yokuşta sıkıntı olur. kimisi motor falan demiş , harley falan demiş... benimki 1.4 motor BİR NOKTA DÖRT! hee bide benzinli. fazlasını egzozdan atıyo. şu an zenginlikte çığır açtığıma inanıyorum. ayık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ADAM TAYYİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Rotweiler said: Ya şu yazına bi sie demek istiyorum. Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de. Ben de açık konuşayım mı? Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu: "Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..." Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar. Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak. 100 tl atimda sus ya. ağzının kokusu geçer. Ne troll, ne de komik şu yaptığın, hala forumda barınabilmen bile komik. Beni de hiçbir şekilde ilgilendirmiyor ne yaptığın, Türkiye'nin kaçıncı zengini olduğun. Parayla ölçebileceğini sanıyorsun ama hala bazı şeyleri, bazılarının kişilikleri öyle parayla satın alınabilecek cinsten. Mutlu mu oluyorsun orasını bilemem ama insanların karakterleriyle böyle oynaman evrensel olarak etik değil. Başta eğlenmek adına forumda yapıyorsun bunu gördüğüm kadarıyla, oyuncak gibi oynamışsın sanırım burdaki üyelerle de. Tavrın da zaten ne kadar inanmak istesem de arkadaşça değil yine burdakilere, sırf yukarıdaki lafın için bile böyle düşünüyorum hatta. Yaptığın şey beni eğlendirmiyor. Yanımda olsan ağzını burnunu kırardım bu yüzden, kusura bakma döverdim seni. Senin yolun burası değil, milyon dolarlık Ferrari'ne bin ve gazla buradan. Yoksa banka hesap bilgilerini hacklerim, bütün paranı da fakir insanlara dağıtırım ve bunu yaparken tek kuruşuna bile dokunmam. İnan bana yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo: Kafasına koyduğunu yapan kimseden korkmayan ağzı bozuk içi dışı bir piskolojik deli... Akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq said: la olum millet ferrari koymuş. güldürmeyin beni. 1.4 palio var bende düz yolda rakibim yok , yokuşta sıkıntı olur. kimisi motor falan demiş , harley falan demiş... benimki 1.4 motor BİR NOKTA DÖRT! hee bide benzinli. fazlasını egzozdan atıyo. şu an zenginlikte çığır açtığıma inanıyorum. ayık olun. Kapışalım mı benim 1.2 corsa senin 1.4 palionu yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Sequo said: Rotweiler said: Ya şu yazına bi sie demek istiyorum. Yaz yaz yaz sonra RP yaptım de. Bilen biliyor de. Ben de açık konuşayım mı? Ben de senin, seni gerçekte görenlere RP yaptığını düşünüyorum. Hatta bunun ile ilgili çok sağlam hislerim var. Bağış yapman, direnişte yardım yapman, onu yapman bunu yapman beni çok da irdelemiyor. Benim için asıl olan şu: "Bir elin verdiğini, diğer elin görmesin..." Zaten mütevazi olan adam bu şekilde yapar. Hater, lover ismini ne koyuyorsan koy. Bu başından beri düşüncem oldu, böyle de kalacak. 100 tl atimda sus ya. ağzının kokusu geçer. Ne troll, ne de komik şu yaptığın, hala forumda barınabilmen bile komik. Beni de hiçbir şekilde ilgilendirmiyor ne yaptığın, Türkiye'nin kaçıncı zengini olduğun. Parayla ölçebileceğini sanıyorsun ama hala bazı şeyleri, bazılarının kişilikleri öyle parayla satın alınabilecek cinsten. Mutlu mu oluyorsun orasını bilemem ama insanların karakterleriyle böyle oynaman evrensel olarak etik değil. Başta eğlenmek adına forumda yapıyorsun bunu gördüğüm kadarıyla, oyuncak gibi oynamışsın sanırım burdaki üyelerle de. Tavrın da zaten ne kadar inanmak istesem de arkadaşça değil yine burdakilere, sırf yukarıdaki lafın için bile böyle düşünüyorum hatta. Yaptığın şey beni eğlendirmiyor. Yanımda olsan ağzını burnunu kırardım bu yüzden, kusura bakma döverdim seni. Senin yolun burası değil, milyon dolarlık Ferrari'ne bin ve gazla buradan. Yoksa banka hesap bilgilerini hacklerim, bütün paranı da fakir insanlara dağıtırım ve bunu yaparken tek kuruşuna bile dokunmam. İnan bana yaparım bunu. asdf yapsana hekır reis olm ne çok film izlemişsin sen öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 artizlik yapmayin 1.5 clio var sirket arabasi benzin bedava doverim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca dövemiyoruz. Biz de denedik. Parayla beslediği adamlar varmış, onları bir hafta aç bırakıp bizim üstümüze salar evimizden aldırırmış çünkü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Yanımda olsan ağzını burnunu kırardım bu yüzden, kusura bakma döverdim seni. http://img1.img10.com/hepinizi-doverim-uleynn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequ'dan inciler. Paraya tamah etmem ama arabamla artislik yapmayı çok seviyorum. Var mı daha iyisi fakirler? https://twitter.com/overim/status/257215570246762496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Olm bundan sonra favori adamım nazca ya adam heykır beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dartanian said: diaboliq said: la olum millet ferrari koymuş. güldürmeyin beni. 1.4 palio var bende düz yolda rakibim yok , yokuşta sıkıntı olur. kimisi motor falan demiş , harley falan demiş... benimki 1.4 motor BİR NOKTA DÖRT! hee bide benzinli. fazlasını egzozdan atıyo. şu an zenginlikte çığır açtığıma inanıyorum. ayık olun. Kapışalım mı benim 1.2 corsa senin 1.4 palionu yok eder. bende de 1.2 clio vardı tank gibi arabaydı, düz yol olmasa da duvardan geçme konusunda rakip tanımam TAM BİR BULDOZERDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Var Sequo senden daha iyisi. Sen hariç herşey senden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sequo baydıda palio,corsa,clio muhabbeti güzel heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: artizlik yapmayin 1.5 clio var sirket arabasi benzin bedava doverim hepinizidsgsdjfgksdnsgd dağılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ooo dişime göre rakipler çıktı. 1.5 clio ve 1.2 corsa yarıştan sonra biri karayollarını çağırsın çünkü asfaltı tekrar düzeltmeleri gerekicek. dı dı dı dıııııııınnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Sequ'dan inciler. Paraya tamah etmem ama arabamla artislik yapmayı çok seviyorum. Var mı daha iyisi fakirler? https://twitter.com/overim/status/257215570246762496 Daha iyisi yok ama 98 model türkiyedeki tek orjinal JDM s14a 200sx. O bir klasiktir:) Sen bile satın alabilirsim ama yok ne yazıkki düşük paralarla alınmış klasik olarak saklanan bir araç. Yani yanlış yerden vurdun :) ferro rewsmi yerine en ucuz ve klasik arabamı paylaşmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de şöyle 12-13 civarı bir fakir arabası alıcam bu aralar. hepinizle yarışırdım ama lpgli olucak sanırım. kalkmaz o araba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: artizlik yapmayin 1.5 clio var sirket arabasi benzin bedava doverim hepinizi bence konuyu jacabo kazandı beyler, şirket arabası gibisi var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yalnız clio dizel olanda çok tehlikeli hacı fena gidiyor durmalı kalkmalı yarış yaparsan kazanırsın ama ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi okuyorum tüm başlıklar 2 3 günden beri, adamı besliyorsunuz sonra neden bu kadar ukala vs. deli gibi beslediniz adamı, açlar gibi saldırdınız para konu olunca, şimdi istemiyoruz, banlansın artislik yapmasın vs. bir önce kendinize bakın aq. sequo'nun tabiriyle ne lover'ım ne hater'ım, notr'um. boş muhabbetlerde üzerinize yok, sonra adam üstünüze çıkınca topluca saldırın oldu mu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi yandan da üzülüyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya burda saldıran kesimin bi kısmı zaten laf ediodu onceden nese abartcak bişi yok, paticik albume kız fotosu koyuncada aynı boklar oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: artizlik yapmayin 1.5 clio var sirket arabasi benzin bedava doverim hepinizi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 dogmeatin di glaiba 98 model bmw si vardı lpg li aslında bizi en çok zorlayacak rakip o hem alman motoru hem italyan sıralı sistmei var adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar