aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adam ciddi ciddi parayla adam tutarım demiş ya, pati tarihine geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Başından beri böyle bi şaklabanlığa nasıl izin verildi hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hala yazılıyor mu bu topiğe. Dün yeterince mesai harcadım işimin ortasında. Sequo'nun çirkinliği hariç bi gelişme varsa update edin devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Hala yazılıyor mu bu topiğe. Dün yeterince mesai harcadım işimin ortasında. Sequo'nun çirkinliği hariç bi gelişme varsa update edin devam edeyim. Tamda seni anıyordum bir ata sözü vardı hatta çomakla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hahahah cok eğlenceli ya izlemek, iş güç kaldı resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bu sefer kime "dümbük gibi gözükmeden" (kendi lafın, şimdi iş yerime 1 hafta aç bırakılmış yaver yollama hemen) yardım etme çabası içindesin paticiğin iyilik meleği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adam paticiki satın alıp hepimiz banlıycak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Bu sefer kime "dümbük gibi gözükmeden" (kendi lafın, şimdi iş yerime 1 hafta aç bırakılmış yaver yollama hemen) yardım etme çabası içindesin paticiğin iyilik meleği? Hay canım benim. Seni varya yerim, yerim, yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 en komik sayfa hangisi onu söyleyin ilk sayfa çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esnaf said: en komik sayfa hangisi onu söyleyin ilk sayfa çok sıkıcı esnaf direk 20 den başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Komiklik yok lan shittier dram var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ilk yazının üzerine ne yazıldı ki 26 sayfa oldu? bi an düşündüm ama çevir kazı yanmasın mı yapıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aktiftablet said: adam paticiki satın alıp hepimiz banlıycak diye korkuyorum başlık doruğa ulaşmış, kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 konu süper skimsonik suark boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kendini daha da düşürmesini izliyoruz işte. [list] [*]Önce parasını dağıtarak eğlendi Jabba modunda. [*]Sonra işte size bunu göstermek içindi paraya tamah ediyorsunuz para için köpek oluyorsunuz (ama noyan hariç onun ihtiyacı vardı ben zaten onun için yaptım bunları) dedi. [*]Şimdi tekrar parasını dağıtarak bunlar hiç olmamış gibi eğlenmeye başladı. [/list] ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gorgusuz herife bak kimsede dememismi kivirda nerene denk gelirse artik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Neyse kıskanan ve ağzı kokan fakirleri lütfen konunun dışına alalım artık. Biz burada bol paralı sohbet ediyoruz. Ne kadar darlasanızda fıstık atmayacam olm size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yahu hiç birşeyi mi beceremez insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 DoGMeaT said: parayla satın alınamayan dogustan gelen bazı özellikler vardır ben buraya bi foto koyarım mesela, ne ferrariler ne gemiler uçaklar yerine tutmaz,cok üzülüp kırılan rencide olan arkadaşlar olur Ben şunu bekliyorum abi. Bu görgüsüzlüğü bitirecek şey hakikaten birinin çıkarıp masaya koyması, fotoğrafını da çekip (Panoramik) foruma koyması. Bıçak gibi kesilir para&araba fotoğrafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Çok acaip bi yer paticik ya, ufkum genişlio Cons said: o kadar paran varsa 3. taşşağı taktır Cipetpet said: Sequo herşeyi para çözüyorsa ölüme neden çare bulamadı insanoğlu binlerce yıldır? Bulamazsında bulunamayacakda Ninja said: hayran? bu tip aliskanliklarim hic yok. sadece yerden bakma unsuru henka ile alakali durum. 1milyon kez belirttim Bujinkan tanitimi disinda birsey yapmiyorum. Aluriel said: ninja kimin fake hesabı çok merak ediyorum bende sizi seviyorum Aluriel sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 istediğimiz konuya gireriz canımcım, paticik üyeliği bedava, belki de bu yüzden senin üstünde iyi durmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ağzınızı kapatın bari kokmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Asteroth said: DoGMeaT said: parayla satın alınamayan dogustan gelen bazı özellikler vardır ben buraya bi foto koyarım mesela, ne ferrariler ne gemiler uçaklar yerine tutmaz,cok üzülüp kırılan rencide olan arkadaşlar olur Ben şunu bekliyorum abi. Bu görgüsüzlüğü bitirecek şey hakikaten birinin çıkarıp masaya koyması, fotoğrafını da çekip (Panoramik) foruma koyması. Bıçak gibi kesilir para&araba fotoğrafları. gel skypea bi ara ben arkadaslara sesini dinletiyorum cap cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Senin çocuğun vardı di mi Sequo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ulan pohlu dagdan geldin bagdakinimi kovuyorsun. Tam ayi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar