Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Sequo said:

BabacumMostors said:

33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var

Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum.

ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hani

İlla resim çektirceksin dimi.
Mesaj tarihi:
legali said:

sequo mal varlığının yüzde kaçı aileden kaldı, kaçını sıfırdan yaptın panpa

Ailem çok zengin sayılır ama ben daha zenginim. Okurken masraflarımı karşıladılar saolsunlar.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

BabacumMostors said:

Sequo said:

BabacumMostors said:

33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var

Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum.

ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hani

İlla resim çektirceksin dimi.

götünü çek ama deliği 500 eurolarla falan sansürle
Mesaj tarihi:
DoruK said:

vücut ölçülerimiz aynıymış tanışalım mı

bende bir hareketlenme oldu

@sequo aslıdna gerek yok, vücut ağırlığının büyük kısmı bednin üst kısında toplanmış, oaliblir tabii o aklıma gelmemişti yüz fotoğrafından "irice" bir arkadaş olduğunu düşünüyordum
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

babacum sen nasıl 1.82'sin yiea. sen 1.82 isen ben 1.90'ım neden böyle hatırlıyorum ben. en son halı sahada gördüm yani küçük adam diil miydin sen yeiea

ya ben küçük adamım da enden küçük olunca farkedilmiyorum pek, yoksa *.rar dan çıkarsam kendimi pehlivsn gibi adamım yea
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

1.82 boyum var (ben 1.80 hesaplıyordum asker amcalar 1.82 ölçtüler)

o zaman adamın göt fındık kadar üst beden geniş

şöyle bir şey herhalde

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lih780ApvO1qin9dao1_500.jpg

Yine yanlış düşünüyorsun. 50 - 52 beden takım elbise giyiyorum. Eüer eski fotolarıma bakıyorsan faceden falan o yanıltıyor olabilir. 109 kilo iken 36 beden giyiyordum. Şuan 33 giyiyorum ve kot düşüyor götten. 32 bacaklar çok dar oluyor rahat olmuyor diye giymiyorum.
Mesaj tarihi:
allalla ben de takımda 46 giyiyormuşum

o zaman benim hiç ölçü algılama gibi bir yeteneğim yok, ama sütyen tahminim iyidir.. %90 ama artık ondan da şüphe etmeye başladım bütün özgüvenimi siktin attın, ben yatıyorum amk

iyi geceler
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

uyuyayım sabaha bir şeyim kalmaz, daha da kilo verme hedefin varsa umarım hedefine ulaşırsın

Şuan 91 de sabitlendim kas kütlem artarken yağ oranı azalıyor işte. Ama amaç 85 e kadar inmek.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

kiloyu para verip veremiyormusun? spor niye yapıyorsun ?

Spora para veriyorum işte. Çekmeköy mayadromdayım varmı burdan orada olan.

Gerçi fakirler nasıl gelecek lan oraya.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

senle gece alem nasıl oluyordur merak ettim.. locaya geçip tepesinde devamlı oturan tipmisindir yoksa ayakta yawaş yawaş sallananlardan mı çözemedim

Locaya geçerim. Ama eylencenin kralıda o locada olur:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...