legali Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sequo mal varlığının yüzde kaçı aileden kaldı, kaçını sıfırdan yaptın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 1.82 boyum var (ben 1.80 hesaplıyordum asker amcalar 1.82 ölçtüler) o zaman adamın göt fındık kadar üst beden geniş şöyle bir şey herhalde http://24.media.tumblr.com/tumblr_lih780ApvO1qin9dao1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 vücut ölçülerimiz aynıymış tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: Sequo said: BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hani İlla resim çektirceksin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 götünü çekmezsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 legali said: sequo mal varlığının yüzde kaçı aileden kaldı, kaçını sıfırdan yaptın panpa Ailem çok zengin sayılır ama ben daha zenginim. Okurken masraflarımı karşıladılar saolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 babacum sen nasıl 1.82'sin yiea. sen 1.82 isen ben 1.90'ım neden böyle hatırlıyorum ben. en son halı sahada gördüm yani küçük adam diil miydin sen yeiea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: BabacumMostors said: Sequo said: BabacumMostors said: 33 beden pantolonu çekecek yardımıyla mı giyiyorsun? senin rahat bi 37 bedenin var Oha lan. Lacoste 4 beden t-shirt 33 beden pantolon giyiyorum. 37 ne a.k şakamısın 91.5 kiloyum. ben 62 kiloyum 30 beden giyiyorum.. dockers bedeni.. da fak is this? boyunun 2 metre fln olması lazım o zaman hani İlla resim çektirceksin dimi. götünü çek ama deliği 500 eurolarla falan sansürle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DoruK said: vücut ölçülerimiz aynıymış tanışalım mı bende bir hareketlenme oldu @sequo aslıdna gerek yok, vücut ağırlığının büyük kısmı bednin üst kısında toplanmış, oaliblir tabii o aklıma gelmemişti yüz fotoğrafından "irice" bir arkadaş olduğunu düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 duranları alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Vingthor said: babacum sen nasıl 1.82'sin yiea. sen 1.82 isen ben 1.90'ım neden böyle hatırlıyorum ben. en son halı sahada gördüm yani küçük adam diil miydin sen yeiea ya ben küçük adamım da enden küçük olunca farkedilmiyorum pek, yoksa *.rar dan çıkarsam kendimi pehlivsn gibi adamım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: 1.82 boyum var (ben 1.80 hesaplıyordum asker amcalar 1.82 ölçtüler) o zaman adamın göt fındık kadar üst beden geniş şöyle bir şey herhalde http://24.media.tumblr.com/tumblr_lih780ApvO1qin9dao1_500.jpg Yine yanlış düşünüyorsun. 50 - 52 beden takım elbise giyiyorum. Eüer eski fotolarıma bakıyorsan faceden falan o yanıltıyor olabilir. 109 kilo iken 36 beden giyiyordum. Şuan 33 giyiyorum ve kot düşüyor götten. 32 bacaklar çok dar oluyor rahat olmuyor diye giymiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 allalla ben de takımda 46 giyiyormuşum o zaman benim hiç ölçü algılama gibi bir yeteneğim yok, ama sütyen tahminim iyidir.. %90 ama artık ondan da şüphe etmeye başladım bütün özgüvenimi siktin attın, ben yatıyorum amk iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 küstüm ulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: küstüm ulan :( Küsme lan gitme :) Senin için kilo alırım yine :) Acayip spor yapiyorum şuan. 1 ayda 14 kilo verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 uyuyayım sabaha bir şeyim kalmaz, daha da kilo verme hedefin varsa umarım hedefine ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kiloyu para verip veremiyormusun? spor niye yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: uyuyayım sabaha bir şeyim kalmaz, daha da kilo verme hedefin varsa umarım hedefine ulaşırsın Şuan 91 de sabitlendim kas kütlem artarken yağ oranı azalıyor işte. Ama amaç 85 e kadar inmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 suBzer0 said: kiloyu para verip veremiyormusun? spor niye yapıyorsun ? Spora para veriyorum işte. Çekmeköy mayadromdayım varmı burdan orada olan. Gerçi fakirler nasıl gelecek lan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yazdır bizi gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 senle gece alem nasıl oluyordur merak ettim.. locaya geçip tepesinde devamlı oturan tipmisindir yoksa ayakta yawaş yawaş sallananlardan mı çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ama full ha, öyle vitamin bardan istediğimi yiyip içicem, amino asit havuzuna dip dalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 suBzer0 said: senle gece alem nasıl oluyordur merak ettim.. locaya geçip tepesinde devamlı oturan tipmisindir yoksa ayakta yawaş yawaş sallananlardan mı çözemedim Locaya geçerim. Ama eylencenin kralıda o locada olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 eylence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar