BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 geçmişte yazdıklarından düzenli olarak kullandığı kanısına vardım, periyordik olarak ama düzenli. sigara içmek duş almak iki haftada bir berbere gitmek gibi
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: H.sama ilginc olan tanimadigim kisi boyle gelip yaziyor Amacım hakaret değildi , özür dilerim.Sevdim seni ninjachan.Seninle daha önce konuşmamıştık ama ben bütün yazdıklarına bakıyordum o yüzden daha önce konuşmasakta gözlem birikimim oldu (sadece foruma dayalı elbet)
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hakliyim said: axedice said: hakliyim said: u...cudan o kadar korkmanızı anlamıyorum Yalnız mesela u...cudan korkmak değil, u....cu kullanan bir adamın u....cu almak için çok ilginç bi aktiviteyle para toplaması ve bunun yayınlanmasıyla taşak geçmemiz. Adamın parayı nereye harcadıgını nerenden bılıyorsun onu anlamaya calısıyorum Axedice haddini asiyorsun. Oynama şıkıdım şıkıdım .. Yakalarsam muck muck
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Zorla olmasına gerek yok , forumumuzda olması bizim taşak geçmemiz için yeterli bi neden. Tahmin ediyorum u...cu aldığını. Ne alacak başka.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi u...cu yazmak falan ne çocuk musun
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 O parayla seni almadığı sürece sana giren çıkan ne anlamadım ki.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 havalar isindikca axedice exponential aptallasiyo.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Axedice haddini asiyorsun. Oynama şıkıdım şıkıdım .. Yakalarsam muck muck Mesajınla birlikte gönderdiğin enerji dalgası biraz titretti ama etkisini üzerimden çabuk attım. Bi dahaki sefere daha yoğun yolla panpa ;)
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 noyan az enerji yollasana bana spora gitçem yorgunum homomatik seni
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 downwhereiam said: Ninja said: H.sama ilginc olan tanimadigim kisi boyle gelip yaziyor Amacım hakaret değildi , özür dilerim.Sevdim seni ninjachan.Seninle daha önce konuşmamıştık ama ben bütün yazdıklarına bakıyordum o yüzden daha önce konuşmasakta gözlem birikimim oldu (sadece foruma dayalı elbet) Peki bende uzgunum demekki yanlis anladim.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 BabacumMostors said: geçmişte yazdıklarından düzenli olarak kullandığı kanısına vardım, periyordik olarak ama düzenli. sigara içmek duş almak iki haftada bir berbere gitmek gibi Babacummostors sende costun hayırdır derdin mi kalmadi?
kek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben çok eğleniyorum bu topikten :D süper çocukça tartışmalar dönüyor ahahah :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cons said: noyan az enerji yollasana bana spora gitçem yorgunum homomatik seni homomatik çok iyi yaas fgsdgadfgsh d
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bazı arkadaşlar kafa yapısı olarak yeşilay kolu oldukları donemde kalakalmış
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 homomatik I approve this message.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 "nereden çıkarım yapıyorsunzu" diye bir soru geldi ben de bu çıkarıma nereden vardığımı yazdım. durum böyle değilse ve benim bunu bu şekilde algılamış olmamdan rahatsız olmuşsan beni bilgilendirebilrisin. ama malesef ki ben durumu böyle görüyorum
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ise gidiş vapur ve saatini söyledi bugün zaten ben onu yarın sabah biraz eglendireyim hiç sıkıntısı kalmaz ya.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ben uyusturucudan nefret etmeme ragmen Noyzura sama yi hicbir zaman yargilamadim herkesin vizyonu ayridir bu ayri vizyonlar sayesinde farkli renkler ve farkli algilarla daha da gelisir bilincimiz.
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 İsteyen istediği uyuşturucuyu kullanır.Senin paran olur gidersin üç beş kızla takılırsın bira içersin mutlu olursun o da ot içer mutlu olur.Problem ?
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Ise gidiş vapur ve saatini söyledi bugün zaten ben onu yarın sabah biraz eglendireyim hiç sıkıntısı kalmaz ya. dövcen mi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 "eğlendirmek" ha peki, fazla bir şey söylememe gerek yok, ne düşünüyorsam burada tamamen senin yazdıkların üzerinden, eğer ki bazı şeylrerı yanlış anladığımı düşünüyorsan üzgünüm bunun tek sorumlusu sensin o yüzden bence kendini "eğlendirmen" senin için daha sağlıklı olur
Öne çıkan mesajlar