Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 iyi ki doğdun ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tesekkur ederim Dworgian sama iyi dilekleriniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ayrıca eski resimleri sil abi yeniler kalsın bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 inyormaynd said: Vay arkadaş hiç bir pati benim doğum günümü kutlamadı alındım.Kendimi bastard gibi hissediyorum şu anda. uzulme kardes, benimkini de kutlamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Maşallah, iyi gizlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu yeni gördüm. Nice senelere Ninja! (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Argos sama oncelikle hosgeldiniz ve dileginiz icin cok tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Süper katanalı ömürler,bu işi bırak camiye gel namazını kıl saygımız sonsuz ama bi yere kadar fdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hepi börtdey ninca sama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 benim de bir mesajım olsun. mutlu yıllar ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Doğum günün kutlu olsun ninja-tan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oha adamın hası doğmuş geç görmüşüz ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 mutlu yıllar. bir soru: uzak doğuda mı yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 mutlu yıllar ninja. Birşey sorabilirmiyim ? Adamın dogum gününü nereden öğrendiniz acep. Exist mi degil mi onu bile bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dogum gunum oldugumu bir topicte belirttikten sonra Fin sama bu inceligi gosterdi. Evet Uzakdoguda yasiyorum. Evet exist im. Diren paticik ilgili calismamdan sonra bu kanitlandi ^-^ Bizim de Camii lerimiz var Lithran san. Jinja ve Tera dedigimiz onlara gidip geliriz bizlerde ^-^ Tekrar tum iyi niyetli dileklerinizin sizin icin kat ve kat daha iyilerini diliyorum sizlere. Tekrar tesekkurler ilginizden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 omedetou gozaimasu en asil duygularin ninjasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ありがとうございます。 Spyro Sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Masticore said: mutlu yıllar ninja. Birşey sorabilirmiyim ? Adamın dogum gününü nereden öğrendiniz acep. Exist mi degil mi onu bile bilmiyoruz hayalhgücüm geniş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Böyle bir adam paticik adlı bir forumu nerden bulur da üye olur da sürekli yazı yazar.Çok ilginç bir yer burası.Mutlu yıllar ninja kardeş hakaret olarak algılama dediklerimi , sempatiyle yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Boyle bir adam forumu bir arkadasi sayesinde buldu ardindan Noyzura sama nin Tuylu Ceket savasinda Noyzura sama yi korumak icin foruma uye oldu. ;) Yanlis anlamam ben sorun degil tekrar iyi dilekler icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 downwhereiam said: Böyle bir adam paticik adlı bir forumu nerden bulur da üye olur da sürekli yazı yazar burası paticik, ne güzel burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar