Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45k araba tavsiye

zipzip

Öne çıkan mesajlar

benden bahsediyorsun sanırım, etmiyorsan da en azından yorumum bulunmuş olsun.

300KM yaptım şimdilik. 900 cc, 66beygir (ruhsatta yazan) + turbo bir motoru var.

Ben arabadan inanılmaz memnunum şimdilik tabi bundan önce Doblo vardı 2008 model ondan da olabilir.

Motor 900cc, bunu bile bile aldım. O yüzden hızlanmıyor, yokuşta kesiliyor demeyi de göze almıştım.

Öncelikle az yakıyor araba, yarım depoyu henüz bitiremedim. İstanbul' dayım ve sürekli trafikte gittim gibi bir şey şimdiye kadar. Start stop olayı güzel olmuş, trafikte durunca araba motor gücünü kesiyor hemen, debriyaja basınca tekrar çalışmaya başlıyor. Benim için değişik bir tecrübe, hoşuma gitti. Yokuşlarda gayet atik aslında. Eco mod diye bir olay var, o açıkken yokuşta kesiliyor evet ama gene çıkıyorsunuz. Dün 4 kişi feriköy yokuşundan da dik bir yokuşta eco mod u kapatınca takır takır çıktık valla. Yük yoktu ama, sadece ben 120kg, ve 3 bayan vardı.

Son hızını bilmiyorum denemedim. Bayram sonrası 2k+ km yapıcam, o zaman adha bilgili olurum herhalde. Standart paket bendeki (touch), zaten iki tip var diğeri de full olan icon. Standart paketi bile dolu dolu yani, bluetooth olayı (şarkılar fln teypden çalıyor bu arada BT ile), start stop, güvenlik paketleri, 4 cam otomatik, hill holder dedikleri yokuş kalkış desteği vs. mevcut. Icon pakedin daha görsel olduğunu söyleyebiliriz. Reklamrda çıkan siyah jant icon paket mesela.

Az yakıyor ama, en azından bana öyle geldi. Haftada max 100 hadi 200km yapacağım için 0.9 olanı aldım. Dizel almak mantıklı gelmedi, zaten ucu ucuna her türlü şartı zorladık hanımla alıcaz diye hehe.

Clio alıcaktım, çılgınlık yapıp vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...