Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WCS Türkçe Yayınları başlıyor


crasher

Öne çıkan mesajlar

Dünya Blizzard World Championship Serisi heyecanına hazır mısınız?

Bugün Dünya'nın en büyük espor turnuvalarından biri olan Blizzard'ın düzenlediği Dünya Starcraft Şampiyonası'nın Türkiye yayın (Stream) haklarını alan Zone eSports organizasyon ekibimizin başarısının haklı gururunu yaşıyoruz.

WCS Avrupa ve Büyük Finalleri artık yabancı kanallardan değil, direkt olarak Türkçe olarak çeşitli yayıncı arkadaşlarımız üzerinden izleyebileceksiniz.

Bizi izlemeye devam edin.

https://www.youtube.com/watch?v=PYaFI_waLAE

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502669809806156&set=a.325741664165639.74486.289220547817751
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

Türkler bunu haketmiyor diiynce de bana kızıyorlar. Buradaki yorumların yarısını al gözüne sok bana kızanların.

Bizde yapıcı eleştiri kültürü yok hacı ondan kaynaklanıyor. Ya çok iyi tamamen kaliteli hatasız olacak ya da siktir et gitsin, gereksiz ya da anlamsız moduna sokuluyor. Hep öyle olur özellikle yeni bir şeyler üretmeye çalışıyorsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sıkıntı şu internette olduğunuzu unutmayacaksınız, her türden insan giriyor sizle aynı yere, güzel yorumun yanında kesin alacaksın o kötü troll yorumu türklere has bir şey değil yani, internette takılıp bazı insanlara /ignore yapmayı bilmiyorsanız, kapa bilgisayarı en iyisi internet senin için iyi bir yer değildir, bir gün bilgisayar başında rage olursun, diğer gün rage olup yaptığın internet üzerinden x bir şeyi bırakırsın, diğer gün adamın evini basmaya gidersin, bir gün döversin, diğer gün üzülürsün, net.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Yeni bir şey üretmeye çalışan ? Mevcut şeyi yapıyorlar (daha doğrusu yapmaya çalışıyorlar.) Bunu da yapamayınca böyle feedback almaları doğal.Hoş kimse onlardan bir totalbiscuit ve apollo olmalarını beklemiyorlar ama bi -orb- falan olsalar bile yeter de artar.


Şu an orb dahi olamazlar. Yorum yaparken 2 kere düşünmek lazım burada. Orb dediğin adam bu arkadaşlar gibi yeni başlamadı, az kafa çalıştır. O'nun kadar süre geçerse ve onlara "adam gibi" eleştiri gelirse onlarda kendilerini geliştirir.

"ee ööö duyduum kapadım a.q asdasd"

Seviye belli benim daha söyleyecek birşeyim yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ona bakarsan ben hiç yapmamaları taraftarıyım çünkü bir işe yaramıyor ne insan izlediğinden tat alıyor ne de onlar yaptığından...Orb örneği biraz fazla gelmiş adamlara :P.Hayır şeyi de anlamıyorum bunlara bu yetkiyi kimler veriyor ki? Hiç mi WCS'nin başındakiler türklerin daha önceki streamini izlememişler :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim eleştirilerimiz zaten yapıcı.Kaç sene oldu halen olduğu yerde sayıyor şu stream olayımız.Bu kadar internet üzerinde zilyon örneği varken halen aynı yerde sayıyorsak eleştirilerin yönünün kayması gayet doğal...

Pintipanda güzel yapıyordu yayını çok açıklayıcı anlatırdı.O olsa sabaha kadar izlerim mesela.

Demek ki neymiş ? İyi yapanlar da varmış.Bu arkadaşlar da örnek alarak daha iyi yapabilirler.Emin ol ki şu türkçe yayını izlerken burada örneklendirilen "Roach warren atmayacakt- Evet roach warren attı." veya "Bu build yanlış emsi kaybedecek" (MC tokatlar) gibi oyun okumakla zerre alakası olmayan arkadaşlar sununca ve yapamadıkları halde yapmaya çalışınca böyle oluyor sonuç hiç kusura bakmasın kimse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...