crasher Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Dünya Blizzard World Championship Serisi heyecanına hazır mısınız? Bugün Dünya'nın en büyük espor turnuvalarından biri olan Blizzard'ın düzenlediği Dünya Starcraft Şampiyonası'nın Türkiye yayın (Stream) haklarını alan Zone eSports organizasyon ekibimizin başarısının haklı gururunu yaşıyoruz. WCS Avrupa ve Büyük Finalleri artık yabancı kanallardan değil, direkt olarak Türkçe olarak çeşitli yayıncı arkadaşlarımız üzerinden izleyebileceksiniz. Bizi izlemeye devam edin. https://www.youtube.com/watch?v=PYaFI_waLAE https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502669809806156&set=a.325741664165639.74486.289220547817751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bol şans, umarım istediginiz izleyici sayılarına ulaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ok burdan günceleyin de takip edelim, paralı stream falan değil di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sunucular kimler olacak? Detaylar nedir Zafer kaptan biraz daha bilgilendir bizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 "WCS'de günün maçları eNjiin 'in ve Spartacus'un anlatımı ile http://www.twitch.tv/wcs_europe_tr kanalında bu akşam 19:00'de sizlerle." denmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Spartacus varsa kesin izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yayın başlıyor: http://www.twitch.tv/wcs_europe_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bugünkü yayın başlıyor. Engin "Enjin" Emil ve Umut "Jhiaxus" Eröz'ün yorumlarıyla: http://www.twitch.tv/wcs_europe_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 konuşanlardan biri survivor taner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 starcraft engin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 "Eeeh roach warren atmaz bu. Hmm evet attı..." Mükemmel oyun okuma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 combatta 10 saniye içinde 6 kere falan ooooo, ooo, ooooooofff, oooovvv duydum. anında kapadım lan ahsdufhudasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eko olmustur bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Türkler bunu haketmiyor diiynce de bana kızıyorlar. Buradaki yorumların yarısını al gözüne sok bana kızanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sanguin said: Türkler bunu haketmiyor diiynce de bana kızıyorlar. Buradaki yorumların yarısını al gözüne sok bana kızanların. Bizde yapıcı eleştiri kültürü yok hacı ondan kaynaklanıyor. Ya çok iyi tamamen kaliteli hatasız olacak ya da siktir et gitsin, gereksiz ya da anlamsız moduna sokuluyor. Hep öyle olur özellikle yeni bir şeyler üretmeye çalışıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 asıl sıkıntı şu internette olduğunuzu unutmayacaksınız, her türden insan giriyor sizle aynı yere, güzel yorumun yanında kesin alacaksın o kötü troll yorumu türklere has bir şey değil yani, internette takılıp bazı insanlara /ignore yapmayı bilmiyorsanız, kapa bilgisayarı en iyisi internet senin için iyi bir yer değildir, bir gün bilgisayar başında rage olursun, diğer gün rage olup yaptığın internet üzerinden x bir şeyi bırakırsın, diğer gün adamın evini basmaya gidersin, bir gün döversin, diğer gün üzülürsün, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Zaten burada bik bik konuşup organizasyonlara nedense gelemeyen çok. Sanırım sebep bundan kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yeni bir şey üretmeye çalışan ? Mevcut şeyi yapıyorlar (daha doğrusu yapmaya çalışıyorlar.) Bunu da yapamayınca böyle feedback almaları doğal.Hoş kimse onlardan bir totalbiscuit ve apollo olmalarını beklemiyorlar ama bi -orb- falan olsalar bile yeter de artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 inyormaynd said: Yeni bir şey üretmeye çalışan ? Mevcut şeyi yapıyorlar (daha doğrusu yapmaya çalışıyorlar.) Bunu da yapamayınca böyle feedback almaları doğal.Hoş kimse onlardan bir totalbiscuit ve apollo olmalarını beklemiyorlar ama bi -orb- falan olsalar bile yeter de artar. Şu an orb dahi olamazlar. Yorum yaparken 2 kere düşünmek lazım burada. Orb dediğin adam bu arkadaşlar gibi yeni başlamadı, az kafa çalıştır. O'nun kadar süre geçerse ve onlara "adam gibi" eleştiri gelirse onlarda kendilerini geliştirir. "ee ööö duyduum kapadım a.q asdasd" Seviye belli benim daha söyleyecek birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 İşten zamanım olsa izleyeceğim, uzun zaman oldu; şöyle biramı alayım geçeyim Türkçe stream turnuva izliyim. Eskiden haftalık streamler olurdu izlerdik ne güzel. Yarın izinliyim, akşam yayın var mı (yani cumartesi) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ona bakarsan ben hiç yapmamaları taraftarıyım çünkü bir işe yaramıyor ne insan izlediğinden tat alıyor ne de onlar yaptığından...Orb örneği biraz fazla gelmiş adamlara :P.Hayır şeyi de anlamıyorum bunlara bu yetkiyi kimler veriyor ki? Hiç mi WCS'nin başındakiler türklerin daha önceki streamini izlememişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 adamlar size ücretsiz wcs yayını yapmaya calısıyor kendılerınce ona bile tonla laf edionuz gıdın ingilizce streamden izleyın. yapıcı eleştiriler yapın bari biraz. türkiyede stream yapmak bile çok ileri bişi şuan siz ne bekliyorsunuz kı anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 EVIL_DeaD said: gıdın ingilizce streamden izleyın. Şurada gördüklerinin %90'ı aynen böyle yapıyor zaten.Türkçe yayın tur-1'de ingilizce bilmeyen bebeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bizim eleştirilerimiz zaten yapıcı.Kaç sene oldu halen olduğu yerde sayıyor şu stream olayımız.Bu kadar internet üzerinde zilyon örneği varken halen aynı yerde sayıyorsak eleştirilerin yönünün kayması gayet doğal... Pintipanda güzel yapıyordu yayını çok açıklayıcı anlatırdı.O olsa sabaha kadar izlerim mesela. Demek ki neymiş ? İyi yapanlar da varmış.Bu arkadaşlar da örnek alarak daha iyi yapabilirler.Emin ol ki şu türkçe yayını izlerken burada örneklendirilen "Roach warren atmayacakt- Evet roach warren attı." veya "Bu build yanlış emsi kaybedecek" (MC tokatlar) gibi oyun okumakla zerre alakası olmayan arkadaşlar sununca ve yapamadıkları halde yapmaya çalışınca böyle oluyor sonuç hiç kusura bakmasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar