Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fistan said: 2008 de 3 ay, 2010 sonunda 4 ay, 2013 basinda 5 ay biraktim 2014 sonunda 6 ay birakicam bu da benim yöntemim seni kandırmışlar o sigara bırakma deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kim kandirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 insanlar 5 yıl sonra bıle acaıp canım çekiyor bir tane içsem gerisi gelir diedeikten sonra içmiyor irade bu senin ki deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 fistan seninki taksitlendirilmiş borç tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 insanın canı arada acayip derecede çekiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 monoscope said: insanın canı arada acayip derecede çekiyo ya uzun zaman içmeyin insanın canı çok çekiyo, o zamanlarda içmeyince de çılgınlar gibi self-confidence boost oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bazen düşünüyorum acaba bırakmakla doğru mu yaptım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Iyı kotu düşünmeye başlamışssın hocam işte, rahat ol doğru yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tek başına sigara değilde, kahvenın yanındaki sigara özleniyor. kahve içmeyi kestim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 iradeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ben bırakalı 2-3 yıl oluyo ama hiç bırakmış gibi hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hormonlarım mı değişti bilmiyorum da tat alma duyularım artık direkt nikotini ignore ediyor, zift gibi birşey içiyormuş gibi hissediyorum, atıyorum. alkol alırken filan iki duman çıksın diye yakılıyor arada fakat yarısında söndürüyorum, askerde kıbrıs sigarası içmekten oldu sanırım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben tütün sarmaya alışıp bi yerde pakete geri döndüğümde o dandik tatla karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 monoscope said: insanın canı arada acayip derecede çekiyo ya Abi icin bi tane? Yani can cekiyosa o anki mutsuzlugun, vucuda tek sigaradan daha zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 içince insan kendini aldatıyomuş gibi hissediyo ya :( aslında benim için tek dert sportifliğimi etkilemesi. belki kayda değer bir spor yapmadığımdandır falan denizde çabucak yorulmak merdiven çıkarken bitmek falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Esh said: monoscope said: insanın canı arada acayip derecede çekiyo ya Abi icin bi tane? Yani can cekiyosa o anki mutsuzlugun, vucuda tek sigaradan daha zararli. o an içmiyip 1 saat sonraki boost acaip bişi 1000 sigaraya değer..kladi ki o tek sigara resetliyor herşeyi sil baştan oluyor herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abi siz de tam direncsiz ciktiniz ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sigara içip nasıl dirençli olacaksın zaten içmez isen direnç olacak içmeyeceksin canın çekecek içmeyeceksin işte bunu 100 kere tekrarlarsan işte direnç bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ölünce bırakırsın ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sigara tüm uyuşturucular içinde en fazla bağımlılık yapanı bu bilinçte olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Başlamadığım için böyle bir derdim yok. Keşke şu konuyu 12-16 arası ergenlere okutsak. Bo. var sanki sigara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi bu kadar büyütmeyin gözünüzde sil baştan falan olmuyor ya bi tane içince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 niye içion ozaman. içmeyeceksin amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar