Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara nasıl bırakılıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

2008 de 3 ay, 2010 sonunda 4 ay, 2013 basinda 5 ay biraktim
2014 sonunda 6 ay birakicam
bu da benim yöntemim

seni kandırmışlar o sigara bırakma deil.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

insanın canı arada acayip derecede çekiyo ya

uzun zaman içmeyin insanın canı çok çekiyo, o zamanlarda içmeyince de çılgınlar gibi self-confidence boost oluyo =)
Mesaj tarihi:
hormonlarım mı değişti bilmiyorum da tat alma duyularım artık direkt nikotini ignore ediyor, zift gibi birşey içiyormuş gibi hissediyorum, atıyorum. alkol alırken filan iki duman çıksın diye yakılıyor arada fakat yarısında söndürüyorum, askerde kıbrıs sigarası içmekten oldu sanırım hep
Mesaj tarihi:
monoscope said:

Abi icin bi tane? Yani can cekiyosa o anki mutsuzlugun, vucuda tek sigaradan daha zararli.
Mesaj tarihi:
içince insan kendini aldatıyomuş gibi hissediyo ya :(

aslında benim için tek dert sportifliğimi etkilemesi. belki kayda değer bir spor yapmadığımdandır falan denizde çabucak yorulmak merdiven çıkarken bitmek falan filan
Mesaj tarihi:
Esh said:

monoscope said:

Abi icin bi tane? Yani can cekiyosa o anki mutsuzlugun, vucuda tek sigaradan daha zararli.

o an içmiyip 1 saat sonraki boost acaip bişi 1000 sigaraya değer..kladi ki o tek sigara resetliyor herşeyi sil baştan oluyor herşey..
Mesaj tarihi:
sigara içip nasıl dirençli olacaksın zaten içmez isen direnç olacak içmeyeceksin canın çekecek içmeyeceksin işte bunu 100 kere tekrarlarsan işte direnç bu..
  • Yeni Oluştur...