kami Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bırakmak istiyorum artık kendime işkence etmeden nasıl bırakıcam bunu? 6 senedir içiyorum. nikotin bantlarını sakızlarını akapunktur mudur nedir onları denemiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 yeterli iradeye sahip degilsen yöntem bol ben 10 yildir iciyorum, istedigimde çat birakabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 o dalavereleri kullanan butun arkadaslarim hala tiryaki, ama yeter aq icmicem artik diyen cogu arkadasim birakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 iciyorsun, iciyorsun.. sonra bir gun birden icmiyorsun. RTE INADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 söndürülüp bırakılıyor. ciddi anlamda sigara içmiş birisi ancak ara verebiliyor bırakmak pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Simdi o paketi yavasca yere birak ve dizlernin uzerine cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Arada bir tek tuk icicen abi. Ne o koylu gibi sabah aksam elde sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 birşey içirip gobege birşey koyuyorlar bu şekilde iki arkadaşım bıraktı, kokusuna bile dayanamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Arada bir tek tuk icicen abi. Ne o koylu gibi sabah aksam elde sigara o bırakmaktan daha zor ya kendine hakim olabilen var mı ki öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ben oyle yapiyorum. Var bi paket malbora layt, arada tuvalette falan iciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben sosyal içiciyim anca bi kafeye gittiğimde ya da arkadaşlarla biralı ortam varsa içiyorum. alkolle güzel gidiyo, gerisi köylü gibi aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Champix kullan bırakırsın 2 haftada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 3 saatliğine bırakabildim bu da başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 7 ay oldu birakali gunde 2 paket icerdim hicbir sey kullanmadim beynim haric beyin bedava dedim gerekeni yaptim olayi orada bitirdim dene basarabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben bırakalı 5 ay oldu zor değil ama alkol alınca bir titreme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 nikotin sakızı ile bırakmayı denemiştim. Bi işe yaramamıştı. bi yerdne sonra sakız kullanacağıma sigara içerim kafasına giriyosun. Direk bırak. Hiç de bi destek falan alma. İçme yeter. Kafada bitir. 2 ay oldu sanırım. Canım da istemiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fistan said: yeterli iradeye sahip degilsen yöntem bol ben 10 yildir iciyorum, istedigimde çat birakabiliyorum sürekli sigara bırakıyosan bırakamıyosun demek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ailede içen yoksa paket almadığınz aman bırakıyosun aga. 2012 yılbaşında hatun kişiye bu son paket dedim sonuna kadar içim o gece ayranla beraber bol bol. Sabah kalktım bi dahada içmedim. Alkolleyken araba kullanırken ve bilgisayar oynarken cok arıyodum. Bilgisayar oynarkeni azaltmıştım zaten haftada toplam 3 pakaete felan inmişti. Bırakınca araba kulanırken cok uzun süre aradım oda geçti yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sigara bırakılmaz, ara verilir. http://i.imgur.com/Up3kdvl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 BonePART said: Fistan said: yeterli iradeye sahip degilsen yöntem bol ben 10 yildir iciyorum, istedigimde çat birakabiliyorum sürekli sigara bırakıyosan bırakamıyosun demek aga yoo birakirken 3 ay icmicem diyorum 3 ay icmiyorum 5 ay birakicam diyorum 5 ay birakiyorum tamamen birakicam desem yaparim ama daha degil :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Niye lan? 5 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 2008 de 3 ay, 2010 sonunda 4 ay, 2013 basinda 5 ay biraktim 2014 sonunda 6 ay birakicam bu da benim yöntemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 neyi bıraktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben içime çekmiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yoga yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 1.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 2008 de 3 ay, 2010 sonunda 4 ay, 2013 basinda 5 ay biraktim 2014 sonunda 6 ay birakicam bu da benim yöntemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 neyi bıraktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben içime çekmiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yoga yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar