Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 1k var 5 tane falan oyun aldım storedan bunları ekletemedim oynadıkça geliyor mu ? bütün 3dsleri alsam birikmez heralde http://stars.nintendo-europe.com/products/super-mario-characters-figurine-8 şunun içinde aam gameboy starları bile hesaplıyor sanırım adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 EU marketi çok kötü, biraz gezdim kapattım starları kazımıyorum ben duruyorlar öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Yok abi eShop'dan aldigin oyunlari kesin kaydet. Ayarlardan link edince kaydediliyor zaten. Sonra 3DS'i kaybedersen oyunlari geri almanin tek yolu o oluyor. Kanit gibi. Onun disinda bir ise yaramiyor cunku Turkiye'ye gonderim yapmiyorlar. Aletin faturasini, seri numarasini filan kaybetmemek lazim. Seri numara bantini sirf o nedenle 3DS'in uzerinden cikardim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eh zaten eshopla nintendo club linkli değil mi, misal eshoptan oyun alırsam direk yansımıyor mu nintendo cluba, ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eShop'a girip linklemen gerekiyor elle. Options'da yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şifre hatası veriyor ? ya aynı mail/pw alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bana verin starlarınızı odul alıyım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Yollaniyorsa yollarim. Yollaniyor mu? Bir ise yarasin en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Viktor said: bana verin starlarınızı odul alıyım :3 viktor kutun dolmuş oyunları aldın mı ? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fin said: şifre hatası veriyor ? ya aynı mail/pw alla alla o hatayı bana da 5-6 kere verdi, ısrarcı davranınca geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 evet register oldum düzeldi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Fin said: Viktor said: bana verin starlarınızı odul alıyım :3 viktor kutun dolmuş oyunları aldın mı ? :< haaa unutum solemeuyı pardon, street fıghterı aldım bitek, diğerleri ben gidene kadar bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lego lotrdan çıkmadı misal bana puan yazma kartı. hepsinden çıkmıyorm u anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Birinci el aldiysan cikmasi lazim ama bosver gitsin. Sadece eShop uzerinde senin icin bir anlami olacak onun alet kaybolursa filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 shoptodan almıştım. ama dediğin gibi bi halta yaramıyor zaten yoksa peşine düşerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar