Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bende olmasi lazim, bi box dolusu dragonair var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 http://i.imgur.com/nAZ1GLQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 su shoptaki elbiselerin tüm renkleri falan var mı ? bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eyw saol black trench coat bide coolie hati alayım zaten set şeklinde çıkmıştı 900k param yoktu o gün sonra alırım diye erteledim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 4 IV Kangaskhan var trade isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bad egg ile karşılaşanlar olmuş wonder trade yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kangaskan duruyorsa gief pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 duruyo 1 saate açarım ama ben seni hiç online görmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi 4 saatim yolda geçiyor diye bi tek vapurda metroda oynuyorum eve gelince açmıyorum bile dsi :< battle yada wonder trade varsa açıyorum yoksa wifi yüzü görmüyor cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Şu 3ds pikaçu edişın çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bu arada khan tam bir badass pokemon megasıda imba, vereyim online olucam şimdi, breed yapmaktan oyunu oynayamıcam herlhade, riou bebek diye dittoya hallenmedi büyüttüm onu şimdi ona kasıorum. yabancı uyruklu bi dişi cıkarıp dittodan bir şans shiny olur diye kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ya sen ne zaman kargolayacaksın pokemonu ? Başkasından almıyorum senden bekliyorum para yabancıya gitmesin diye asd.f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 valla yarın kargoya vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 reampage said: valla yarın kargoya vereyim Verdin mi kargoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 gta V'e koymuşuz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/638/472/c9c.jpg Thief, Fighter, Sorceress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 orjinal starterlarda zaten tank-battleship-plane idi ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 turnuva yapalm patide hadi. bir de gelmiş geçmiş en kolay elite 4 olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 togepi geldi wondertraden 3IV hidden abiltyside var ımhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kim var online bi saate yada akşama? bi pokemon vercem evolve olcak sonra geri alcam birisi yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 elemeli turnuva yada puan üsulü (maç sonucu 3-0 , 2-1 vs) şeklinde bi küçük lig mi yapsak? ilgilenenler yazsın ben fikstür tablo vs hazırlarım kuralları da belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 adam gibi 3-5 pokemonum olsa gelirdim de ,oyunu bitirdiğim takım duruyo hala bi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 3v3 yapcaz zaten maçları 6v6 değil eğlence olsun maksat yoksa ben iv bile kasmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar