Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sacros said:

hype bitti heralde, kimseyi göremiyoruz
kaldı 17

internete girmeyi unutuyorum ben hep.yoksa dışarda bile pokemon arıyorum netten.5. badgeimi aldım fairy olan.5 mi hatırlayamadım tam.sindire sindire :P
Mesaj tarihi:
Abi cidden çok zevkli battle. Adrenalin rush yaşıyorum durduk yere sdfsfd

Yanlız şu mega evolution zımbırtısı tek pokemonda çalışması çok kötü ya. Charizard öksüz kaldı venusaurda kullanınca.
Mesaj tarihi:
Hepsinde kullanabilsen oyunun dengesi bayaa bozulur herhalde

Şeyi merak ettim yalnız, pkmnların lvllarını upscale yaparken statları neye göre belirliyor acaba, fiks bi değere göre mi, yoksa random mu? Benimkiler hep lvl 15-20 civarıydı çünkü :P
Mesaj tarihi:
Statlar evolution perioda göre belirleniyor.

1. seviyede olan pokemonlar level 50'ye çıkartılırken Max +2 level başına alırken, 2. seviye evrimde olan pokemon +3, 3. seviyedeki +5 alıyor diye düşünüyorum.

Çünkü çok fark vardı. Eevee o kadar kolay inmemeliydi aşağıya.

Benim pokumonlardan sadece pikachu ilk seviyedeydi. Onu da zaten kullanmadım.
Mesaj tarihi:
Base statlari fix her pokemonun, atiyorum bi pikachunun lvl 50de kac stati olucagi belli bastan ve butunikachularda sabit bu. nature, IV ve EV ler fark yaratiyor bi, lvl 20 mew ile oynamisligim var uzun sure ahaha
Mesaj tarihi:
daycare e lvling için bıraktım 2 tane breed olayına girmedim move ogreniyor mu bunlar yoksa lvlmı alıyorlar sadece 70 falan oldular sdf
Mesaj tarihi:
Move öğreniyor sırasıyla.. Bırakıyosun mis gibi ideal movelara sahip pokemonu 20 level atlıyor geri aldığında leş gibi moveseti olmuş. Sonra heart scale topla git move relearnera.

Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

Base statlari fix her pokemonun, atiyorum bi pikachunun lvl 50de kac stati olucagi belli bastan ve butunikachularda sabit bu. nature, IV ve EV ler fark yaratiyor bi, lvl 20 mew ile oynamisligim var uzun sure ahaha

Merak ettiğim bu zaten, pkmnun bireysel nature/iv/ev'lerine göre mi yoksa direk base statları üzerinden mi bu upscale'in yapıldığı. İlkidir herhalde?
Mesaj tarihi:
Dukkanda siyah coat yok bugun parayi topladim 1.5m falan palto ayakkab sapka alcaktim acik kahverengi ve daha ucuzdu sanki gunluk mu degisiyo
  • Yeni Oluştur...