Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://img1.joyreactor.com/pics/post/funny-pictures-auto-817921.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Evvet pokerus buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 20 post sonra ps4 genel basligini geciyoruz asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Aman orçun duymasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 hype bitti heralde, kimseyi göremiyoruz kaldı 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Az önce japonun birini yargıladım. :D sevindirik oldum lan. 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Sacros said: hype bitti heralde, kimseyi göremiyoruz kaldı 17 internete girmeyi unutuyorum ben hep.yoksa dışarda bile pokemon arıyorum netten.5. badgeimi aldım fairy olan.5 mi hatırlayamadım tam.sindire sindire :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bunun pc için olanı var mı baylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çok pis dayak yiyeceğim birazdan. sdfds ahaahah o flame burstte öldüm gülmekten sdhfhdsfhs bağlantı koptu -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Yaaaaa o ucuna gelmişti. :( Link koptu. O Flame Burst sp.atk güçlüyse yargılıyor. Kaç kum torbası ve top eskittim onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ama cidden iyi kapışıyorsun. Seçimler güzel. Adaşım sıçtı azıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Güzel dayak yedim ama cidden ahashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi cidden çok zevkli battle. Adrenalin rush yaşıyorum durduk yere sdfsfd Yanlız şu mega evolution zımbırtısı tek pokemonda çalışması çok kötü ya. Charizard öksüz kaldı venusaurda kullanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Hepsinde kullanabilsen oyunun dengesi bayaa bozulur herhalde Şeyi merak ettim yalnız, pkmnların lvllarını upscale yaparken statları neye göre belirliyor acaba, fiks bi değere göre mi, yoksa random mu? Benimkiler hep lvl 15-20 civarıydı çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Statlar evolution perioda göre belirleniyor. 1. seviyede olan pokemonlar level 50'ye çıkartılırken Max +2 level başına alırken, 2. seviye evrimde olan pokemon +3, 3. seviyedeki +5 alıyor diye düşünüyorum. Çünkü çok fark vardı. Eevee o kadar kolay inmemeliydi aşağıya. Benim pokumonlardan sadece pikachu ilk seviyedeydi. Onu da zaten kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Base statlari fix her pokemonun, atiyorum bi pikachunun lvl 50de kac stati olucagi belli bastan ve butunikachularda sabit bu. nature, IV ve EV ler fark yaratiyor bi, lvl 20 mew ile oynamisligim var uzun sure ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 daycare e lvling için bıraktım 2 tane breed olayına girmedim move ogreniyor mu bunlar yoksa lvlmı alıyorlar sadece 70 falan oldular sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Move öğreniyor sırasıyla.. Bırakıyosun mis gibi ideal movelara sahip pokemonu 20 level atlıyor geri aldığında leş gibi moveseti olmuş. Sonra heart scale topla git move relearnera. Bu arada 4 iv'li fransız erkek, 5 iv'li ingiliz hatun honedge buldum redditten. Kendime shiny çıkarana kadar çiftleştircem bunları. 3 iv garanti en kötü ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Viktor said: Base statlari fix her pokemonun, atiyorum bi pikachunun lvl 50de kac stati olucagi belli bastan ve butunikachularda sabit bu. nature, IV ve EV ler fark yaratiyor bi, lvl 20 mew ile oynamisligim var uzun sure ahaha Merak ettiğim bu zaten, pkmnun bireysel nature/iv/ev'lerine göre mi yoksa direk base statları üzerinden mi bu upscale'in yapıldığı. İlkidir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 kanghashkan megastone u glitering cavden saat 8pm 9pm arası alabiliomuşuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 o leveldaki base statlar hesaplanip ustune IV ve EV ler ekleniyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Dukkanda siyah coat yok bugun parayi topladim 1.5m falan palto ayakkab sapka alcaktim acik kahverengi ve daha ucuzdu sanki gunluk mu degisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 evet her gün değişiyor, "ya bu renk uymadı" diyorsanız kesin başka bir gün uyan renk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 marvel scale dratini/dragonair var mı kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar