Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 e işte bitti oyun, ancak multi kapışma veya institute'da puan yükseltmek, bp ödüllerini toplamak filan. onlar için de iyi ekip yetiştirmek gerekiyor, ciddi uğraşıya girmek lazım. bir disgaea gibi de eğlendirmiyor o süreç hani. berry mutation kazara yaptım da tek tek dikme, sulama süreci mass effect 2'deki gezegende ultrasonla maden aramaktan sıkıcı neredeyse. hiç uğraşılmaz. otel de kazık zorlaştı üçüncü seviye, game notes açıp not alıyordum filan ama bugün son giysileri de alınca o da bitti benim için. online olanlar bayramdan sonra bitti neredeyse zaten yeni başlayanlar hariç, ben açınca gene online olmaya çalışıyorum ama kimse yoktu dün gündüz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ben evde pek acmiyorum bile yolda okulda oynuyorum hep offlineim genelde 115 hours played oldu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bende sokakta oynarken acamiyorum online hali ile asdfasf metrobuste pokemon oynamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Benim 40 saat oldu ama WT filan yapmazsam offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ben sokaktan geçenlere atıyorum buffu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GERGE said: Benim 40 saat oldu ama WT filan yapmazsam offline. abi sen global link account bile açmadın. 3d de kapalı. ds style oynuyorsun oyunu adeta. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bence kesin ek content gelicek oyuna ya, en azından banka bile pokemon serisi için bir devrim olucak, eskiden pokemon transferi bildiğin çileymiş iki tane alet felan gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 o bankadan da iyi para kaldıracaklar ha, cod/bf premiyon hesabı. http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2007/04/ds-it-prints-money.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 white i korsan oynadigim icin o banka isi benim agzima sicicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sam said: o bankadan da iyi para kaldıracaklar ha, cod/bf premiyon hesabı. http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2007/04/ds-it-prints-money.jpg abi yıllık 5 dolar ya hani olabilicek en makulu bence. ama tabi totale vurunca neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bir kere açıp, işini halledip kapayabiliyorsan sorun değil de devamlı açık kalacaksa oh oh. paradox save converter'ı pre-order ile verince bile millet ayaklandı lol. konsolda millet alışkın 3-5$ atmaya devamlı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Dlc yok açıklaması geldi, yeni oyun gelir iki sene sonra filan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paralı DLC olmıcak denmiş sanırım dlc olmıcak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 GERGE said: Director Junichi Masuda admitted that he isn't keen on seeing DLC or Microtransactions added to the franchise, as he would prefer to ship a complete package that won't extort money from younger players. "One thing I always say about the Pokemon games is that you want to make it something you can give to a kid and they have a complete experience. ” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 said: Does Pokémon Bank include a legitimacy checker that will prevent people from depositing "hacked" Pokémon or Pokémon that have been created using unauthorized methods? We cannot go into details of the checks we intend to put in place, as such information could be used in an effort to circumvent such checks in the future. In order to protect the Pokémon that you worked so hard to raise and to preserve your save data, we ask that you please enjoy playing Pokémon in the correct way, as described in the game manual. Şuna açıklık getirmemişler henüz. Abi tamam daha para almıcaz demeleri güzelde, hani bu aynı zamanda kaçamak açıklama, paranızı almıcaz ama hizmetde vermicez mi demiş yani orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 PID uydugu surece nasil legality check aticaklarki? adam perfect IV li shny yaratip nature atayip PID generate edebiliyor zaten pokesav ile, bank acildiktan sonra havada ucusuak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 40 post sonra GTA4 u geciyoruz, VUUUUUUUUUUW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ona çözüm arıyorlardır şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bu arada az evvel miltank diye bir pokemon gördüm muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 YAAAY! Sonunda birini buldum ditto safarili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Sam said: GERGE said: Benim 40 saat oldu ama WT filan yapmazsam offline. abi sen global link account bile açmadın. 3d de kapalı. ds style oynuyorsun oyunu adeta. :p global linkin olayı ne tam anlayamadım ben , oyun içi statlarını görmekten başka bi işe yarıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 dex entry için politoed, slowking, kingdra, xerneas tradelemem lazım. var mı iki dk yardım edebilecek? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Boneslark said: global linkin olayı ne tam anlayamadım ben , oyun içi statlarını görmekten başka bi işe yarıyo mu ? pokemon fesbuku gibi birşey, ayrıca pokemiles ile eşya almaya da yarıyor. bütün trade, rating battle history, çektiğin fotolar, arkadaşlarının yaptıklarını görüp likelamak ve daha fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 eski global linkde dream olayı vardı yenisine o tarz birşey getirirler sanırım tam bilmiorum pek kurcamaladım ama web üzerindende birşeyler yapıodun pokemonlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 attractions'ı açamadılar daha, o gelince belki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar