inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Benim sıfır bir tane alasım var pokémon x edition'lı. 750 liraya satıyorlar ama fiyat uygun mu değil mi kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVO3L1K_460s_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 jolteon yaptım güzel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya benim evee dün umbreona dönüştü.fairy olanı istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 eevee dönüştürmeyin abi ben dün yeni takım kurdum 0 dan basladım :< en yüksek lvl pokemon 15 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 değiştiricem zaten ya.dün sacros sağolsun klasik 3lümü tammaladım.pichu kaldı bi evrilmedi hala.bi fletchinder yetiştiyorum onun da flying ve fire olması hoşuma gitti.bi eve var onu da neyle değiştiricem bilmiyorum ama klasik pokemonlardan bulurum bi tane.sonra gelsin yenilgiler dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 pichu gibi happiness 225 ile evolve olanlar için pokemon amie'de 5 kalp yapacaksınız. sonra ilk pokemon olarak 1-2 lvl aldıracaksınız, o da olmadı cyllage cityde pkmn center'ın yanında masaj yapan bi amca var, onu götürün. sylveon için de 5 heart+fairy move bilmesi gerekiyor. asdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Siz ne kadar çok kasıyorsunuz abi öeh. Ben zamanında leaf green oynarken starter ile ligi tokatlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Asıl oyun zaten ondan sonra başlıyor. Pokemon breeder'a yöneliyorsun daha çok. Bilmiyorum oyunda var mı henüz de coordinatorlük, o da olabiliyor. Kimisi battle kasıyor. Ben berry üretiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sanırım toplam 4 milyon filan harcadım ama oyundaki tüm giysileri aldım sanırım. Almadığım 1-2 ayakkabı kalmıştır belki ama onlar da ilk çıktıklarında dolaba girer. :p eshop'a girin, yama çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/194853fm009gnpng/ku-medium.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hah :P bakalım daha neler çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Hadi digital downloada yama çıktı da hw kartuşa yama nasıl çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 onada çıkıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu save muhabbeti hala düzeltilmedi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Fixes: -The bug preventing the player from resuming the game after saving in certain parts of Lumiose City (Even if the player is already experiencing the above issue, this update will restore functionality) -The bug causing certain errors to occur while using certain functions of the GTS (n.b. It gave a communication error if you used the filter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 hay yaşa sacros.forever pokebuddyimsin bundan soınra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://danbooru.donmai.us/data/1ac76e32b8476b77359cbf44d08339e3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 PokeBall factorynin oldugu sehir muhtesemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oyun sıkıcı derecede hata vermeye bşaladı bende.bu route 7den sonraki akvaryumlu şehirden beridir böyle.mağaraya girdim adım atıyorum hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ne hatası veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 problem oluştu power tuşuna basılı tutun sonra tekrar açın.devam ederse nintendo supporta başvurun falan diyo.aletden dolayı değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi ilginc bir hata ilk kez sende duydum eshopa girip dün gelen güncellemeyi cektin mi, cekmediysen bir ceksene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ha yok çekmedim haberim bile yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar