Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Viktor said: wonder trade i kirleten kanser forumumuza tesrif etti la bilmiyordum 2'ye 20 verdiğini :( yapmıyorum zaten artıkta hep böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oturmaz o çünkü mantığı kötü. matchmaking sıfır. ben lvl 60 koyuyorum, lvl 2 geliyor. e napacam, ben de lvl 2'yi geri koyuyorum. lvl 40 gelince de cebe indiriyorum. böylece noluyor, lvl 2'ler devamlı tedavülde kalırken, gerçekten işe yarayan pokumanlar tedavülden kalkıyor. kısacası matchmaking gelip, lvl 2 böcek koyan adama lvl 3 böcek gelmediği sürece bu kanser bitmez. pokemiles doldurmak dışında iş yapmaz. ha evet 15 kere yapınca bir tane görmediğim birşey geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 blind trade iste, seninle likorlu cikolatasini paylasan adama kesme seker veriyorsun geri cok ayip japonlar zaten icine ediyor, 4 tane ditto dagittim geri gele gle pidgey, scatterbug, muk ve oddish geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gts'e koysana onları. abra koyuyorum, kapış kapış gidiyor, ne istediysem verdiler 2 saatte. ditto koysam kim bilir neler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu tavşan koyanlar gebersin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi blind'da level aralığı blind olsun şu hali ile resmen saçmalık olmuş wonder trade şu japonca isimli lavuk 22'yi koydum mesela şuan bal peteği pokuman geldi lvl 6 yüksek koyarsan düşük, düşük koyarsan yüksek mi bunun mantığı nedir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yalnız tabii lvl 1 deyince adam egg'den çıkanı koymuş, öylesi de var. daha oturup bir tier aralığı tasarlamaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 cok fena 3ds xl getirtesim var ama gelinceye kadar aralık olcak sonra hype ı bitcek kalbim krıılcak diye soylemeye korkuyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aynısı bende de var. Ne yapacağımı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yaklasik 150 post sonra gta5 i geciyoruz, stay classy paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aaabi kahretsin growlithe :3 kawaiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hype şimdiden azaldı, flist'te 10-15 online vardı bayram boyunca, şimdi akşamları max 3-4. gündüz 0. :p geç kaldınız ehu. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/628/549/0f0.png espurr yeni meme olmuş bu arada heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 FFFUUUUU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 azalması gayet normal ama belirli oyuncu hep stabil kalıcak merak etmeyin 2 sene sonra black2 oynarken bile anında online trade de koyduğum pokemon gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 SenariouS, _ILuVaTaR_, aquila, hamsilipilav friend listten bekleniyorsunuz. İmzada efenim. Edriel sen de paylaş da ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ekledim ben seni de nerden bakıyorduk kendi kodumuza dur bulucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 1762-2794-0515 isim JU diye kayıtlı nedense lol :P onu değiştirebiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Settings->Profile->User Name olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Onu ayarlardan değiştiriyorsun. Abi friend codes ftw. Şimdi de Zebrastika çıktı :D 1805-3228-4556 Serq Edriel ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ekledim eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Adamant charmander isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben isterim :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu poke bank özelliğini deneyien oldumu senelik 2.5-3 euromu ne verip tüm pokemonları orda saklıyabiliyormuşuz ve transfer oluyormuş. Black 2 deki pokemonları öyle geçirebilcez heralde sadece yoksa end gamede transfer için bir yer açılıyor mu oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sacros said: Adamant charmander isteyen var mı? trade spamliyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar