Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oturmaz o çünkü mantığı kötü. matchmaking sıfır. ben lvl 60 koyuyorum, lvl 2 geliyor. e napacam, ben de lvl 2'yi geri koyuyorum. lvl 40 gelince de cebe indiriyorum.

böylece noluyor, lvl 2'ler devamlı tedavülde kalırken, gerçekten işe yarayan pokumanlar tedavülden kalkıyor.

kısacası matchmaking gelip, lvl 2 böcek koyan adama lvl 3 böcek gelmediği sürece bu kanser bitmez. pokemiles doldurmak dışında iş yapmaz. ha evet 15 kere yapınca bir tane görmediğim birşey geliyor.
Mesaj tarihi:
blind trade iste, seninle likorlu cikolatasini paylasan adama kesme seker veriyorsun geri

cok ayip

japonlar zaten icine ediyor, 4 tane ditto dagittim geri gele gle pidgey, scatterbug, muk ve oddish geldi
Mesaj tarihi:
abi blind'da level aralığı blind olsun

şu hali ile resmen saçmalık olmuş wonder trade

şu japonca isimli lavuk 22'yi koydum mesela şuan bal peteği pokuman geldi lvl 6

yüksek koyarsan düşük, düşük koyarsan yüksek mi bunun mantığı nedir ...
Mesaj tarihi:
hype şimdiden azaldı, flist'te 10-15 online vardı bayram boyunca, şimdi akşamları max 3-4. gündüz 0. :p

geç kaldınız ehu.
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/628/549/0f0.png
espurr yeni meme olmuş bu arada heh
Mesaj tarihi:
azalması gayet normal ama belirli oyuncu hep stabil kalıcak merak etmeyin 2 sene sonra black2 oynarken bile anında online trade de koyduğum pokemon gidiyordu.
Mesaj tarihi:
Şu poke bank özelliğini deneyien oldumu senelik 2.5-3 euromu ne verip tüm pokemonları orda saklıyabiliyormuşuz ve transfer oluyormuş. Black 2 deki pokemonları öyle geçirebilcez heralde sadece yoksa end gamede transfer için bir yer açılıyor mu oyunda ?
  • Yeni Oluştur...