reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yok oyunsuz zelda ve mario oyunlu sadece galiba kesin bilgi değil yaymayın 700 verilmez o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fin said: @sam tekrardan silip ekleyelim abi sanirim ben seni goruyodum listemde ben de sildim gene ekledim ama hala provisionally registered friend. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 öm olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://www.serebii.net/xy/dailyevent.shtml Daily eventler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 post-game'de başka başka yeni quest, alan vs var. bitti deyip kapatmayın veya multiye dalmayın hemen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 lumiose save glitch için patch çıkmadı henüz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oyun bitti sananlar daha pokémonu ilk defa oynayanlar. Tüm haritayı bir daha gezin bakalım en ince sapağına kadar. Karşınıza zibilyon tane item çıkacak. Dowsning machine ile tüm dünyayı taradınız mı ki bitti diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bitirenler pokemon white alın benden, unutmayın hepsini yakalamanız gerek itoluitlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bu arada evet bütün map bitse bile surfle gidilen yerler vardı mesela legendaryler gizli yerlerde, cobalion terrrakion viziron tundurus bunları hep sonradan bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 surf, tas kirma, tas itme, agac kesme filan sonradan geliyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Onlarin hepsi var bende aquila surf vs dahil.. Nerden cikti hikaye bitince geliyor olayi ? Bitti dedigimiz main story, sonunda fin yaziyor abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fly yok mu bu oyuında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fly var ama item path opener özelliği yok. Bu arada Zygarde'ı bulanınız var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ucamırouz yani hadi ya o güzeldi blackte ama bunda sanırım ulaşım yollarıda vardır illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oyunda şu main storydeki legendary hariç ilk hangisi yakalabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fly ile actigin sehirlere harita uzerinden portliyorsun iste.. Ama acmis olman lazim waypointi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Uçabiliyorsun canım şehir şehir, demek istediğim itemlere erişirken kullanılmaması Fly'ın. Bir rock smash, cut ya da surf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Kanuni said: Onlarin hepsi var bende aquila surf vs dahil.. Nerden cikti hikaye bitince geliyor olayi ? Bitti dedigimiz main story, sonunda fin yaziyor abi :) hikaye bitince gelmiyo, oyunda ilerledikce geliyo, ama onlari kullanman gerekn yerler oyunun basindan beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Evetde ben zaten hikaye bitene kadar aldim hepsini ve bilmedigim icin sadece bir yerde agac kesmemistim dondum kestim girdim. Gerisinde hep lazim olan guc damarlarimdaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 vaperon said: Arya: Ice Pokemonlar: Dewgong(tu), Snorunt, Bergmite Puma: Poison Pokemonlar: Muk, Gloom, Swalot 2'nizi göremiyorum ben safaride. Eklemediyseniz beni 4382 - 2756 - 6037 - murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 vaperon said: Fly var ama item path opener özelliği yok. Bu arada Zygarde'ı bulanınız var mı başka? senin aldığın gün aldım ben de, zaten gelip yazıyosunuz buraya özenip yapıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 54 saat oynadım ama kıyafettir, videodur, fotoğraftır hiç uğraşmadım resmen henüz. 2.4 pokemilim varmış benim de, sapık gibi pokemon kovaladım heralde 10-15 pokemon anca kaldı yakalamadığım. artık yavaştan bi lumiose city falan gezeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 newbie eşofmanıyla gezenleri görüyoruz zaten flist'te. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar