DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 AcesHigh said: Redditten birisi bana dişi togepi verdi de bebek pokemonlar çiftleştirilmiyormuş. Uğraşamadım ona happiness kazandırmaya oyun bitince çoğaltacam artık dağıtırım burada. 1 tane ayırabilirsen bana çok sevinirim.Togepi'yi çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 beyler üretin bizede ya, esirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Defalarca yazdım çarmendır, balbazar ve sikörtıl isteyen var mı diye. İsteyen çıkmadı. Özel sipariş de alabilirim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 victory road kapisinda ayagim suruyor su anda normalde HM slave imi alir legendery ile degsitirip giderdim, bunda legendery bay baya geri kaldi level olarak bide ustune noivern patladi baya baya magaradan cikan yarasayi sirf dragon diye tutarsan bu olur iste, meh ki ne meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Starterlar cok kotu ya tip olarak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 fennekin iyiydi de buyudukce sicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hiç resim atmıyorsunuz ama... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/2a3423c0-37e7-11e3-984b-068eb587edec.jpeg http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/1c665db0-381b-11e3-860e-068eb5b02697.jpeg http://dvg7rwb00cnlr.cloudfront.net/e5b85860-3836-11e3-a70e-068eb587d203.jpeg resim olayına geç giriştim giysileri almam geciktiği için, sonra versay'a tekrar gidicem. :p yalnız adamlar jpeg kalitesini (80 diyor iview) o kadar düşük tutmuşlar ki artifact fışkırıyor resimlerden. 20kb resim 2013'te, sank yu nintendo. http://i250.photobucket.com/albums/gg242/markomaro/Please2_zps4f722295.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 chespin ile ditto'yu koydum fabrika gibi yumurta çıkarıyolar valla, starterlardan isteyen varsa söylesin çıkarttırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 News flash! Egg trade edemiyorsun. Yumurtalar teker teker çatlatman lazım. Son bir tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Hatching o-power varmış ya. Nerden bulunuyor acaba şimdi biri yollayınca haberdar oldum varlığından. Hatch süresi çok uzun olan pokemonlarda süper iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 cok tas oldumda resim cekip atmaya useniyorum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 global link hesabınızı en azından friendlere visible hale getirin de girip bakalım resminize vs'nize, pokemon fesbuk'u gibi. özel bilgiler saklı zaten. bu arada resimleri direkt galeriden linkleyebiliyorsunuz yukarıda yaptığım gibi, dl/ul kasmanıza gerek yok. AcesHigh said: Hatching o-power varmış ya. Nerden bulunuyor acaba şimdi biri yollayınca haberdar oldum varlığından. Hatch süresi çok uzun olan pokemonlarda süper iş yapar. http://www.serebii.net/xy/opowers.shtml http://www.serebii.net/xy/lumiosestyle.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 vaperon said: News flash! Egg trade edemiyorsun. Yumurtalar teker teker çatlatman lazım. biliyorum ya, partyi boşaltıp tur atıyorum doluyo party bebelerle, her tur yeni yumurta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 yanına oyunun başında çıkan serçeyi 1 kez evolve edip listenin başına al. Viktor demişti flame body özelliği ile çok daha hızlı çatlıyor yumurtalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 onu evolve ettim malesef, şu mum/şamdan pokemonunda da var o özellik ondan yakalicam bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 paso intihar ediyor o mumlar ilk turn'de, quick ball kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 _ILuVaTaR_ said: onu evolve ettim malesef, şu mum/şamdan pokemonunda da var o özellik ondan yakalicam bi tane. o kuşun evolve hali öğreniyo zaten flame body ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 neyse ya pokedexime geri dönüyorum ben, breed edip napıcam şimdi önce gotta catch'em all. 180de falanım sanırım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 baktım şimdi yokmuş blaziken'de falan o ability, şurada var listesi pokemonların. fletchling'in 2./3. halinde var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 zapdos çıktı karşıma ben bir şey yapamadan kaçtı direk, niye böyle oldu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oyun harikada keşke biraz daha zor olsa. AI ile oynarken ne bileyim biraz daha mantıklı hareketleri seçseler çok çok daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Braindead AI, hayatımda gördüğüm en kötü sanırım. Buff ve debuff spamliyor, etki etmeyecek olsa bile devam ediyor. Yama ile düzeltmezlerse cidden büyük ayıp. hayır multiplayet var deyip çıkılmaz işin içinden, 1999'da 1 kişi mod yapınca fps oyununa onda bile botlar vardı oyuncuyu öldürmeye çalışan. Burada turn-based teketek oyunda böyle rezillik olamaz yani. 1980'de çıksa şu oyun gene facia ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Trainer savaşlarında fazla yaşanmıyor sanki o AI'nin debuff spamlaması ya da not effective atak kullanması. Başı boş pokemonların başında şu atağı uygula diyen kimse olmadığı için hatalı karar veriyorlar sanırım. Belki sidikli youngesterler de yapar böyle hatalı saldırı ama elite 4 ya da gym antrenörlerinin AI'si daha yüksek bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Oyle. Trainer'lar iyi dovusuyor, genelde onlardan yuksek level oldugun icin rahat yeniliyorlar. Wild pokemon abi, lvl yok, tariner yok, bazen tek bildigi o buff bile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar