SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 O power olayini biri anlatabilir mi kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bende prize 3 ve bargain 2 var da veremedim sana bitik olduğu için pool. Hsls lazımsa vrririm birazdan bargain 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 zamanlama ayarlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nice basicam o zaman atsana bi bargain power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bir daha basınca da prize bonus atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 tesekkur, tum TM leri topladim ama pahalliya patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ya deli olucam arkadaş şu pcyi elden çıkarıp bi 3ds alıcam ne zahmetli işmiş yarın bilgisayarcıya gidiyorum ben yiter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 prize icin hazirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mutlaka first of line'da prize double bonus veren item kullanın bu arada, oldu da farketmeyen varsa. para yağdı bana resmen o item'la. attım, bitince söyle bir daha atayım sonra çıkıcam ehe. veya neyse 3dk sonra yine atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 supersin sayende tum soylulari yoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Phantump geldi evolve oldu trevenanta baya akarlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 mourning wood koymustu bi herif ismini, elite 4 sololamis onla safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 para sikintisi cekiyorsaniz amulet coin bulun bi tane, onla direk 2x prize money geliyor furfrou puzzle olan satoda bi tane cikti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Evet onu diyordum. Ona denk başka bir item satılıyordu ayrıca bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 satoda soylulari yolun bide hergun, net 50k geliyor orda 30k da otelden gelio daily quest yapar gibi oldu bu is -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sadece paris butiği pahalı zaten ya, sonraki dükkanlar gene ucuz. global link'ten pokemiles ile pp arttıran pot alabiliyorsunuz bu arada, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 GERGE said: Ben iki gundur resmen 3 saat female ralts aradim, sonunda cikti bir tane. raltsın iki tane evolu var en sonda farklı farklı bende yumurtlattım wondertradeden gelen raltsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 2k pokemiles varmis bide oyun çok les bitiyo 10dakka video var ustune sarjim bitiyoduki saveledi neyseki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Snorlax'a yeni yakaladim daha, 10 saat gameplay var. Cok mu yavas gidiyorum? 6 gun icinde 10 saat ideal ama sanirim 10 saatte epey ilerlemis insanlar. Gerci bunun 3 saatini ♀Ralts icin harcadim ama. Simdi anamin evine geri dondum, Cut ile acamadigim yerleri acacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 25 saat played var cok oyalandim bi kaç magarada falan escape rope bitti hele raichuyla sandstorm manyagi oldum agir survival kastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Ralts = Teleport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Waterfallla bi yere gitmeyi deniycem ama sarjimi iskenderun'da unuttum beylikduzundeyim lel it gibi yagmur var kadikoyden kapabilirsem bi sarj bugun basliycam moltres + sea explorea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 gaming ele gelecekmis. ne guzel pil bitene kadar oyun oynatiyor pokemon. konsol pc vs yerine su handheld gaming gelismeliyismisde su iphone vb sistemler darbe vurmustur :( aslinda pokemon vs oralarda da oynanir hatta mis gibide olur ama neyse. ayrica ne cok sey varmis bunda. pokemon diyip yillarca asagiladi millet de acaip bir sey. her kisi ile konusuyorum deli gibi, girmedik cimen-ot bakilmadik alan birakmadan oynuyorum. :D tek sikintim muzikleri. benim zevkime cok feciler. yani en azindan savas muzigini kapama secenegi olsaydi. eger varsa soyleyin bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Solda tus var kapat ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ya birde sunu bulamadim. onumuze bazen tas veya agac cikiyor, o anlarda sen bunu kesemessin veya itemessin ama pokemonun bunu yapabilir diyor, bunuda beceremedim. bir turlu pokemonlardan birine agaci kestiremedim. ya da tasi itekleme olayi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar