Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mutlaka first of line'da prize double bonus veren item kullanın bu arada, oldu da farketmeyen varsa. para yağdı bana resmen o item'la.

attım, bitince söyle bir daha atayım sonra çıkıcam ehe. veya neyse 3dk sonra yine atıyorum.
Mesaj tarihi:
sadece paris butiği pahalı zaten ya, sonraki dükkanlar gene ucuz.

global link'ten pokemiles ile pp arttıran pot alabiliyorsunuz bu arada, fyi.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Ben iki gundur resmen 3 saat female ralts aradim, sonunda cikti bir tane.
raltsın iki tane evolu var en sonda farklı farklı bende yumurtlattım wondertradeden gelen raltsi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Snorlax'a yeni yakaladim daha, 10 saat gameplay var. Cok mu yavas gidiyorum? 6 gun icinde 10 saat ideal ama sanirim 10 saatte epey ilerlemis insanlar. Gerci bunun 3 saatini ♀Ralts icin harcadim ama.

Simdi anamin evine geri dondum, Cut ile acamadigim yerleri acacagim.
Mesaj tarihi:
25 saat played var cok oyalandim bi kaç magarada falan escape rope bitti hele raichuyla sandstorm manyagi oldum agir survival kastik
Mesaj tarihi:
Waterfallla bi yere gitmeyi deniycem ama sarjimi iskenderun'da unuttum beylikduzundeyim lel it gibi yagmur var kadikoyden kapabilirsem bi sarj bugun basliycam moltres + sea explorea
Mesaj tarihi:
gaming ele gelecekmis. ne guzel pil bitene kadar oyun oynatiyor pokemon. konsol pc vs yerine su handheld gaming gelismeliyismisde su iphone vb sistemler darbe vurmustur :( aslinda pokemon vs oralarda da oynanir hatta mis gibide olur ama neyse.

ayrica ne cok sey varmis bunda. pokemon diyip yillarca asagiladi millet de acaip bir sey.

her kisi ile konusuyorum deli gibi, girmedik cimen-ot bakilmadik alan birakmadan oynuyorum. :D

tek sikintim muzikleri. benim zevkime cok feciler. yani en azindan savas muzigini kapama secenegi olsaydi.

eger varsa soyleyin bulamadim.
Mesaj tarihi:
ya birde sunu bulamadim.

onumuze bazen tas veya agac cikiyor, o anlarda sen bunu kesemessin veya itemessin ama pokemonun bunu yapabilir diyor, bunuda beceremedim. bir turlu pokemonlardan birine agaci kestiremedim. ya da tasi itekleme olayi vs.
  • Yeni Oluştur...