Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yarin Kalos animesi basliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 5-12 haftasinda 3DS 200k satmis bu arada. Digital haric 5,5m kadar satmisti Cumartesi Pokemon, bu hafta sonu ilk haftasinda kac sattigini da ogreniriz. GTAV haric 2013'un dimsiye kadar en cok satan 4 oyununun 3'u 3DS bu arada. Simdi Pokemon geldi vir de, ilk 5'in 4'u olur bu. 3DS epey iyi tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aksam yatarken aletin kapaginimi kapiyorsunuz yoksa power off mu. kapagini kapamistim pili bitmis. birde 3d de kalmis, pokemon acikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Yatarken şarj kundağında bırakıyorum, dolu başlıyor güne. GERGE said: Yarin Kalos animesi basliyor bu arada. ooo güzel, izlerim x/y'yi işliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Shiny charmander breedlemeye çalışıyorum. Şuan elimde 2 kutu dolusu male charmander oldu dragon dance ve dragon pulse biliyorlar. İsteyen varsa vereyim yoksa hepsini wonder trade e yollayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ben alabilirim ya bir tane charmender ? peki neyle breedliyorsu, aynı egg sınıfından male female breedlediğimiz zaman illa anne mi çıkıyor hep yumurtadan ? yoksa şansı var mı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kanuni said: aksam yatarken aletin kapaginimi kapiyorsunuz yoksa power off mu. kapagini kapamistim pili bitmis. birde 3d de kalmis, pokemon acikti. aldıgımdan beri ben aleti kapadıgımı hatırlamıyorum hep, katlayıp bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Anne neyse çıkan pokemon da o oluyor. Babadan da sadece breed ile öğrenilebilen saldırıları öğreniyor. Mesela ben male axew kastım charmanderle çiftleştirmek için. Dragon dance ve dragon pulse öğrenince axew çiftleştirmeye başladım. Şimdi yavru charmanderler de biliyor bu saldırıları. Oyun ismim murat. Trade atarsan vereyim charmander. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pek bütün charmenderlar erkek mi oldu, hiç dişi çıkmadı mı ? yüzde 12 şansıymış sanırım dişi olmasının düşük epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kodu lazım birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Poekmon global link'te üyelik açın bu arada, pokemiles ile item alma vs olayları var game sync ile. Profil, achiler, ladder vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dişi çıktı da çok nadir. Benim erkek verme amacım o verdiğim erkekle dişi bi charmander çiftleştirip o dragon dance filan bilen charmanderler breed edebilirsin. Dişi de verebilirim istersen. Friend code başlığına yazdım numarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Meh xy anime'inde ketçap başrolde, pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 scraggy var yumurtadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kanuni said: aksam yatarken aletin kapaginimi kapiyorsunuz yoksa power off mu. kapagini kapamistim pili bitmis. birde 3d de kalmis, pokemon acikti. Kapagi kapatip dock'a koyuyorum: http://forum.paticik.com/thumbnails/c41/f17/861/71e/1ce/473/78a/7bf/0d6/5eb/c2_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bişi sorucam bu yumrutaları illa üstümüzdemi taşıcaz kuluçka süresi boyunca ? yoksa boxda kırılıolar mı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 üzerinde taşıyacaksın. O başlangıçtaki gen 6 kuşundan yakala gelişince flame body abilitysi kazanıyor. O ability sayesinde yarı sürede çatlıyo yumurtalar. O kuşla beraber 5 yumurta alıp sağa sola koşacaksın adım sayısıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hmm hangi kuş küçük serçe gibi olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://pokemondb.net/pokedex/talonflame Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hmm var bende bundan level 16 küsür kasayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 evet o kuşun 2. formu yetiyor level 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://sociorocketnewsen.files.wordpress.com/2013/10/st6.png?w=580&h=692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ahaha wonder tradeden japon ditto geldi... Daha fazla sevinemezdim ya. Herkese benden çay!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar