Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
5-12 haftasinda 3DS 200k satmis bu arada. Digital haric 5,5m kadar satmisti Cumartesi Pokemon, bu hafta sonu ilk haftasinda kac sattigini da ogreniriz.

GTAV haric 2013'un dimsiye kadar en cok satan 4 oyununun 3'u 3DS bu arada. Simdi Pokemon geldi vir de, ilk 5'in 4'u olur bu. 3DS epey iyi tuttu.
Mesaj tarihi:
Yatarken şarj kundağında bırakıyorum, dolu başlıyor güne.
GERGE said:

Yarin Kalos animesi basliyor bu arada.

ooo güzel, izlerim x/y'yi işliyorsa.
Mesaj tarihi:
Shiny charmander breedlemeye çalışıyorum. Şuan elimde 2 kutu dolusu male charmander oldu dragon dance ve dragon pulse biliyorlar. İsteyen varsa vereyim yoksa hepsini wonder trade e yollayacağım.
Mesaj tarihi:
ben alabilirim ya bir tane charmender ? peki neyle breedliyorsu, aynı egg sınıfından male female breedlediğimiz zaman illa anne mi çıkıyor hep yumurtadan ? yoksa şansı var mı onun
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

aksam yatarken aletin kapaginimi kapiyorsunuz yoksa power off mu.

kapagini kapamistim pili bitmis. birde 3d de kalmis, pokemon acikti.

aldıgımdan beri ben aleti kapadıgımı hatırlamıyorum hep, katlayıp bırakıyorum
Mesaj tarihi:
Anne neyse çıkan pokemon da o oluyor. Babadan da sadece breed ile öğrenilebilen saldırıları öğreniyor. Mesela ben male axew kastım charmanderle çiftleştirmek için. Dragon dance ve dragon pulse öğrenince axew çiftleştirmeye başladım. Şimdi yavru charmanderler de biliyor bu saldırıları.

Oyun ismim murat. Trade atarsan vereyim charmander.
Mesaj tarihi:
Dişi çıktı da çok nadir. Benim erkek verme amacım o verdiğim erkekle dişi bi charmander çiftleştirip o dragon dance filan bilen charmanderler breed edebilirsin. Dişi de verebilirim istersen.

Friend code başlığına yazdım numarayı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

aksam yatarken aletin kapaginimi kapiyorsunuz yoksa power off mu.

kapagini kapamistim pili bitmis. birde 3d de kalmis, pokemon acikti.

Kapagi kapatip dock'a koyuyorum:

http://forum.paticik.com/thumbnails/c41/f17/861/71e/1ce/473/78a/7bf/0d6/5eb/c2_450xNULL.jpg
Mesaj tarihi:
üzerinde taşıyacaksın. O başlangıçtaki gen 6 kuşundan yakala gelişince flame body abilitysi kazanıyor. O ability sayesinde yarı sürede çatlıyo yumurtalar. O kuşla beraber 5 yumurta alıp sağa sola koşacaksın adım sayısıyla ilgili.
  • Yeni Oluştur...