Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 aquila said: aynen, tek atiyosun herkese. bi de bu bufflar debufflar kac turn filan yok mu oyle bisey. o debufflar pvp için normal gym&wildlife çok gerek kalmıyor. legendary yakalarsan yada objective snorlax çıkıyor mesela deli gibi armor stackliyor orda leer atmazsanız 1-2 tane pokemonu dumduz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ya zorluğu çocuklara göre ayarlamışlar tamam da bir seçenek daha filan koyulur yani yıl 2013. :/ Kanuni said: reampage said: sam 3ds oyunu beyendi sonudna fe'den sonra sdf FE hangisi. bakir 3ds xl ci olarak sam e guveneyim :) pokiden sonra. fire emblem awakening, kendi başlığı vardı kapsamlı. Evet kesinlikle tavsiye ederim, o aldırmıştı zaten aleti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 tesekkurler.. konsol bolumunu okuyorumda (bakiyorum) keske basliklarda hangi oyunun hangi konsola vs ye geldigi falan belirtiseydi. cok karisik olmus bir suru konsol olunca oyunlarda birbirine girmis. benim gibi yeni takip edenler icin tabii.. kirletmeden cekileyim aradan. pokemon x aldim. fire emblem donkey kong demissiniz animal crossing bunlari bulabildim corbanin icinden simdilik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Fire Emblem'in zorluk sorunlu. Ya cok kolay, ya cok zor. Arasini bulamadim daha. Donkey Kong al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Zelda al abi Ocarina of time, sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kid icarus donkey kong luigi bu üçü yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ya bide en casual pokemon oyunu olmuş bu aşırı kolay adamlar XP share koymuşlar lel. pokemon center gibi karı dolaşıyor peşimizde zaten ilk gym e gidene kadar gym leader tırto ötesi 2 pokemonu var ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 O kari epey iyi bence. Oyuna yeni baslayan rahat rahat ogreniyor ilk ormanda. Easy mode olmasi da epey epey iyi bence. Bu oyunun olayi Pokemon dovup duz XP almak degil, Pokemon yakalayip duzgun stat-attack almak. Gerekli yere odaklanmaya izin vermis. Online combata hazirlik gibi zaten single, olmasi gereken de bu bence. XP icin grind azaltilmis iste, online odakli olmus daha cok. Ne iyi iste =) En sonunda dengeyi yakalamislar. Ilk gym leader her zaman tirt olurdu bu arada, kim ne zaman Pokemon'in single'indan zorlanmis ki zaten? Zorlanan kartusu satsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ah zelda dogru ya.. Ok thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 singleda şöyle bi zorluk vardı bazı şehirlerde gym badge almak baya potion berry stack gerektiriyordu endgame olunca. full rock/elec olanlar aşırı zordu en az 3 water/3 rockla falan girmek gerekiyordu zaten 50lvl üstü tek atıyordu diğerlerine. 6.final pokemon hele +2lvl geliyordu bide ona full health potion hedösü spam gerekiyordu combat başlamadan önce. su legendary pokemonu merak ediyorum ben ne zorlukta olacak capture. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Fin said: ya bide en casual pokemon oyunu olmuş bu aşırı kolay adamlar XP share koymuşlar lel. pokemon center gibi karı dolaşıyor peşimizde zaten ilk gym e gidene kadar gym leader tırto ötesi 2 pokemonu var ahahha xp share blackdede vardı abi ,ama EV'leride share ettiği için ona göre kullanmak lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 xp share hepsinde vardı hemen hemen ama bu çok abartı olmuş ya.ama overall iyi baya ya lvl gap azalmış hani 3-4 lvl oluyor.eskiden 8-9lvl oluyordu diğer sürümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Kolaylık konusunda GERGE'ye katılıyorum, zira black misal Cobalion ve diğer legendaryleri aldıgın zaman aşırı kolaylaşıyordu, tek ata ata gidiosun, ama mesela axew gibi yüksek levellarda evolve olan pokemonları kastırmak zorlaşıyordu, tabi bunu daha oynamadım bilemiorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 DLC'nin dibine vurulur sanki bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ev dediginiz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 effort value diye bir zıkkım pokemonlar dövüştüğü pokemona göre gelişiyor, eski oyunlarda bu gizli bir stat artışı sağlıyordu, yenisinde artık belirgin olucak deniyordu. hani elzem birşey değil ama görünmeyen feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Adam kral: Director Junichi Masuda admitted that he isn't keen on seeing DLC or Microtransactions added to the franchise, as he would prefer to ship a complete package that won't extort money from younger players. "One thing I always say about the Pokemon games is that you want to make it something you can give to a kid and they have a complete experience. ” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yakalayamadan olduruyorum ben hayvanlari hep ya, elim cok agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 wonder trade spamleyin bide ya güzel şeyler geliyor japonya tarafından özellikle 2x lvl varken 30lvl nidorina geldi baya bi carryledi o. bide pichu geldi bi tane direk türkçe küfür koymuş adamlar lan aaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 execute range kadar getirmene gerek yok capture için. direk full hpli pokemona bile atabiliyosun ball geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 fake swipe diye bir ability var 1'e indiriyor, cobalion için 15 ultra 15 felanda dusk ball harcadım anca yakaldım, legendaryler zordu epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mystery giftiniz almayi unutmayin, civciv cikiyo. Baron oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 http://www.pokemonxy.com/en-us/strategy/pokemon_bank_faq/ bu arada pokebank gelmeden blackten pokemonları aktaramıcakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Anaokulu çocuklarına desteden çekip sevimli evcil hayvanlarına tek atıyorum, yemek harçlıklarını alıp ağlatıyorum filan, oyun kötü hissettirdi yer yer kendimi. Kuzeni kıza hava olsun diye çocuklara karşı hile yapan mokoççi gibi hissettim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 viscountess tournament var 40k verilip girilen oraya dönücem daha bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar