hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 pikacu cok çıkıyor ya fan service olmuş direk. kurbaga reyiz ve kakuna ile pici takılıyorum şuan OLD SCHOOL ama o kıyafet olayı falan aklım gitti ya çok çok çok iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oyun bide fazla casual friendly ya peşinde healer var lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 belki hard mod felan açılır bitirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sanmadım. bide xp pokemon team wide sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ben fakirim anca emulatorde emerald falan oynuyorum da birşey soracağım, şimdi bu nature var, ev vs stat calculatei var. kaçınız bu kadar kastırıyor? yani oturup stat hesaplayan kaç kişi, anaa ne şirin gözü mözü ne güzel diye yakalayan besleyen kaç kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sipeyskeyk said: ios da yok dmi pokemon :) jailbreaklersen gbc emulator ile red/blue oynayabilirsin. Ben öyle yaptıydım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ren said: ben fakirim anca emulatorde emerald falan oynuyorum da birşey soracağım, şimdi bu nature var, ev vs stat calculatei var. kaçınız bu kadar kastırıyor? yani oturup stat hesaplayan kaç kişi, anaa ne şirin gözü mözü ne güzel diye yakalayan besleyen kaç kişi. competitive kasmiosan nature ve EV kasmak mantiksiz direk adsfdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 trade e pikachu koydum zigzig bişi geldi ismi japonca ak dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oku oku acayip ozendim ama suan 3ds ve pokemon edinme sansım yok. buna en yakın pc de emulatorle falan ne oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 tetris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fin said: trade e pikachu koydum zigzig bişi geldi ismi japonca ak dsfsf friend code neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 4484-8542-8791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 210TL'ye black 3ds buldum alıyorum, bayramdan sonraya kaldı ama tabii ki :( birde pokuman y alırım tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Fin said: 4484-8542-8791 ekledim sende ekle, o-power atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 chat olmadi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 chati ben yolladım da anlamadım mikrofona mı konuşuyoruz lol. o power ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ekledim gircem oyuna birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sdfsdfs adam ash gibi pikachula doğradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 wonder trade ile daha ilk badge i almadan pokedex 40 ladim adsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 4253-3533-4262 Herkes ekliymiş ben de.Bu arada diğer oyunların yüzüne bile bakasım gelmiyor, baya iyi olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 best game evar!!11! froakie var starter, ilk badgei aldim 4382-2969-7926 ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 olm adamın eski pokemon aşkını kabarttırmayın ya of daha yeni s4 aldım niye aldım ki of nintendo 3ds verin bi tane bana :'( normal nintendo 3ds alınır mı beyler XL almaktan çok çok daha mı kötü yoksa XL alırsan eh daha mı iyi dersiniz?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Liebe said: olm adamın eski pokemon aşkını kabarttırmayın ya of daha yeni s4 aldım niye aldım ki of nintendo 3ds verin bi tane bana :'( normal nintendo 3ds alınır mı beyler XL almaktan çok çok daha mı kötü yoksa XL alırsan eh daha mı iyi dersiniz?= Ben de Ambassador 3DS var.Nedense el konsollarının küçük olması hoşuma gidiyor.Normal 3DS alırsan pişman olacağını sanmıyorum.Fiyat farkı da baya fazlaydı sanırım, bence değmez o fiyat farkına.Normal 3DS al düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2 tane alınıyor resmen XL fiyatına, bana da saçma geldi baya hem mobiliti olarak da sıkıntı çıkarır gibi nerene sokucan onu dışarı falan çıkarken. standart boy hem fiyat hem boy olarak falan makul gibi sanki. yarın gidip bir kurcalayayım ben şu aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 4382 - 2756 - 6037 Pokemon x blind nuzlocke yapıyorum ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar