Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 baya onyadım hatta mal gibi saatlerce oynadım savelemeyi unutup gg oldu ehueheueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 baya güzel oyun patenle kaymalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://i.imgur.com/8YepKvPh.png 3ds settinglerindeki ulkeye gore patterni degisiyormus, araplara filan sandstorm gelirken finlandiyaya beyaz filan geliomus ahaha bayiliyorum bole minik detaylara bide wi-fi acik oyniyorum, demin bi japon duel atti, issiz herif okuz gibi kasmis buldozer gibi gecti ustumden breed olayi baslamis bu arada, acele edin su kanto starterlari tamamliyalim herkes starterini ve friend code unu yazsin, ona gore toplayalim 1-fennekin 2-squirtle charmander, bulbasaur ve chespin istiyorum, breed olayina baslar baslamaz yazarim buraya, ugrasacak biri charmender biride bulbasaur alsin tamamliyalim pati icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Competitive oynamam ben, casual takilirim. Multi'de de benim gibi adamlar vardir ama sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Valla black oynarken ben ilk duelimde japon gelmişti damage bile veremedim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 jesus fucking christ hayatımda oynadığım en güzel şey MANLY FUCKING TEARS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abartmayın lan altı üstü pokemon ne kadar iyi olabilir ki sdf alıcam şimdi eshoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şu an hiçbirşey zoruma bu kadar gidemezdi... Shopto çekememiş karttan... Bankayı aradım internet bankacılığı bölümündeki kızı azarlayarak bile atamadım sinirimi... Kartı kullanıma kapattırdım online bir işlem yapamayacaksam bu kartı kötüme mi sokacağım. Ne ise yaramaz bir bankasınız. Falan filan azarlar sonrası telefonu ve kartı kapattırdım. İki dakika sonra aradılar yine beyefendi yok güvenlik yok bilmem ne diye. Şimdi alabilirsiniz açalım kartınızı geri dese de zıvanadan çıkardıktan sonra beni bir daha o kartı neden kullanayım, böyle iyi. Müşterisini değil kendini düşünen bir bankayla artık işim yok dedim. Neymiş efendim tüm bankalar aynı işlemi yapıyor dedi. Az önce hsbc yapmadı. Kart kapalı kalacak dedim ve yüzüne kapadım. Of hala sinirim geçmedi. 2 hafta daha pokémon yok... Mutsuzluk...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fennekin aldim ben, ilk calidan da pici paketledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1335/33/1335338891127.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 kendini pokemon sanan genç bankayı bombaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 neyse saat 8 oldu bari bende virizonu yakalyım blackte :( lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 5 gun sonra da anime basliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bu arada black oynuorum ordan pokedexi direk aktarabilirim değil mi illa black 2'yi almam gerekmiyor herhalde. ama sanırım oyunu bitirip poke transfer labı mı açmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 DS dock'u ilk kez bu kadar ise yaradi. DS'i hic kapatmiyorum, dock'de surekli. Oyna dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ulan pikachu cikti, oldurdum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 wonder trade cok iyi, bi tane extra pikachu geldi isteyene tradeleyebilirim ki zaten bi kere daha yazin code lari buraya, bende online kimse gozukmuyor 4141 2292 9513 battoru shiouze! http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2013/182/7/0/serena_pokemon_by_kazuyo49-d6b6pey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi nabıyosunuz siz. alt tarafı pokemon lan. bu kadar güzel olamaz abartmayın... olamaz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 lvl10 abra geldi trade den, kazzy kasicak olan birine verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 3497-0219-4777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 gene para harcattiniz :( ne anlarim ben bundan 3ds den ama iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 2251-4324-5728 herkes x mi y mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ekledim ikinizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fire emblemi sildim yer yok diye inşallah güzel çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 4484-8542-8791 Pokemon Y aldım casual takılıyorum acelem yok ya lvl10 bile olmadım daha s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar