Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Pokemon için 3ds in ekranı gayet yeterli ya gidip 300 tl fazladan vermek bence fuzuli. Birde büyük ekranda oyunun çözünürlüğü yüksek olmadığından daha fazla kırıklar gözünüze batıcak. Ben bilgisayarda emulatörle oynadığımda bile küçük ekran oynuyordum. Zevk meselesi gerçi birşey diyemem. Buarada starter pokemonların son evrimlerini gene berbat mı yapmışlar visual olarak bana mı öyle geliyor -.- http://www.serebii.net/xy/pokemon.shtml şunu yapsalardı cidden keşke http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2013/042/4/b/pokemon_xy_starters__suggested_evolutions__by_evosapien-d5ukxj7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gerge ile konuştum ikna oldum ya, düz alacağım. Pokemon'da da Y'de karar kıldım bende, ikisini de ilk fırsatta alır başlarım bende sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://www.amazon.com/Nintendo-Pok%C3%A9mon-Limited-Edition-Red-3DS/dp/B00EV4O7B4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381519960&sr=8-1&keywords=pokemon+edition abi şunu alsana sen, amerikadan iste ile gümrüktende geçirtisin 600e gelir işte hem xl hem special edition hemde pokemonu içinde win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 reampage said: abi alet bir kere çalışınca kendi kendine bozulmuyor, kırmayı düşünmüyorsan yüzde 90 daha büyük ekranı olan xli al Simdiye kadar bozulan bi nintendo konsolum olmadi, hamambocegi dayanikliliginda konsol uretiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Viktor said: GERGE said: Oyun cok iyi, her gun oynamak istiyorum otobuste filan bir 10 dakika. Yaninda tasiyip surekli kartus degistirme derdinden. belediyenin onune fiskiyeyi diktikten sonra bi anlami kalmadi benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 130 TL ye geliyor şuan eshop, yok mu 100 TL altına alabileceğim bir yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Masakari said: 130 TL ye geliyor şuan eshop, yok mu 100 TL altına alabileceğim bir yer ? Ben 107 TL aldım.Code geldi hemen ama indirmeme izin vermiyor. http://www.gamesrocket.com/buy/Pokemon-Y-eShop-Code.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 UK store unu ayarlamıştım ben şimdi 2 saat mi var acaba downloadın açılmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Edriel said: UK store unu ayarlamıştım ben şimdi 2 saat mi var acaba downloadın açılmasına Evet 2 saat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bira film yapıyım o zaman geçmez şimdi zaman eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dayanamadım aldım ya gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Evet, oyun inmeye başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 arkadaşlar şimdi bende böyle elde oynamalık bir şey arıyorum psp ya da 3ds alıcam, yeni konu açmayayım dedim çünkü boşuna kirlilik olacak 1-2 cevap lazım sadece, hani pspyi biliyorum az çok kullanmışlığım var, 3dsde ne tür oyunlar oynayabilirim, hani pokemon falan oynadım eyvallahta, bunun dışında oyun skalası nasıldır? baya yoğun bir hayata girişicem o yüzden arada oynamalık bir şey arıyorum, hani aslında psp konusunda göt kadar ekrandan böyle arcade efektli araba yarışları oynamayıda pek sevmiyorum ama kararsız kaldım. bir alıntı ya da özel mesaj ile yanıtlarsanız çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://readwrite.com/files/its%20happening%20ron%20paul%20animated%20GIF.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Y aldım buarada X alanlarla trade e açığım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bende y aldim daha cok x lazim ozellikle xin charmenderini verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ben de Y aldım.X alan yok mu şimdi forumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Voktorda Y aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Buradaki herkes Y alıyor zaten anladığım kadarıyla asfds bende Y alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Yabancı kaynaklarda X %3 falan önde de bize de x lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Suanda oynamaya kiyamiyorum heralde tahmini 300 saat gameplay alir bu beklentilerin yarisini bile karsilasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hiç pokemon oynamadım ama biraz videolarını izledim, fena görünmüyor. 45€ pahalı ama alsam mı acaba, shin megami tensei'ye benziyor sanırım kapışma kısmı kabaca. mystery dungeon demosunu oynamıştım, oradaki gibi ability/stat olayları sanırım? bekleyip keşke amerika'dan aldırsaydım şu aleti, psn store'a koydular bütün oyunları neredeyse. hatta smt devil survivor overclocked'u da bugün koymuşlar, onu mu alsam düşüncesi de var bir yandan. kararsız kaldım. başlıkta herkes pokemon'cu tabii al diyeceksiniz de gene biri belki açıklamalı "al" der. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 oha 45 avro ne la, $39.99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 eu eshop fiyatı 45€. region lock handheld http://www.gamespek.com/wp-content/uploads/2013/06/Please-Understand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar