hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 shinigami gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Tercüme ediyorum beyler Ninja said: ruyalarinizdan uyandiktan sonra vucudunuzda izler goruyorsaniz üç harfliler gelmiştir ve yapmaniz gereken 3 kullah 1 elleh okumak ayrica bu tip sorunlarin baslangici 31 çekip çekip gasil aptesti almamaktan kaynaklanıyor. mumkun oldugunca hemen aptestin alınması lazım, aksi takdirde 3 harfliler size yabışır peşinizi bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abe No Senmei disinda cagiran yada goren olmamistir bahsettiginizi ayrica her bolgenin parapsikolojik boyutlari farklilik gosterir. bunda en buyuk etki o bolgede dokunus olup olmamasidir. dalga gecebilirsiniz hic problem olmaz. ama basi dert olanlar icin acikladim tercume garip 3 harf? anlamadim eger bu tip sorunlari yasayan var ise pm atabiliryardimci olmayi deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 her bölgenin farklıysa türkiyede japon cininin işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 cin dediginiz djinn mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 evet öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu: +18 rahatsız edici http://cdn.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2010/05/eti-cin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şöyle kenara gel hamsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 email'ı kime atıyoruz bunu öğrenmek istiyorum esas ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 insan varolusundan beri o kavram ve tabir yaygin fakat bu varliklar korkutmak icin yapmiyor bunu nasil her insan katil degil ise onlarin hepside boyle degil, yasadiklari yer dorduncu katman bu sebeb ile ucuncu katmana gelip gidebilirler eger gercek bu tip sorun yasiyor iseniz yardim etmeyi deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 götünün gılı üşümüştür poponu kapa da yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ahahaha ninja bildik adam cinci hoca çıktı, birazdan muska diye silkecek sanırım bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Suark said: inceptionlı rüya ama? budamıgoldeğil bence gündemlik konu. en azından senin gündeminde yani. gülben ergen'den daha iyi olacağından eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 yanlis anlama olusmasin volunteer olarak burada calisiyoruz o sebeble bu konu belirttim http://www.seimeijinja.jp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bu saldırıların kötü bir yanı var mı ninja?yani sadece bir yerlerimiz kızarıyorsa tedavi etmesek de olur gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 akil sagliginiz ve vucut sagliginiz kotu anlamda etkilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar