GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 KHaRoN said: O sekilde olmayacak. Su link i takip etmek kurulum icin yeterli olur. Kablolu , kablosuz herseyin cozumu orda. oldu ok oyunda goruyor. Garip bir sekilde xbox360 controller olarak goruluyor ama fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 wrapper in yaptigi sey zaten ds3 i 360controller olarak gosterip bindlamak. Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Game pad lazım karasız kaldım şuanda logitech f510 var tuşları analog sticklerden l2-r2 lere normal tuşlara kadar o kadar sert geliyorki kullanamıyorum aleti. xbox one controller düşünüyorum ikisini birden kullanmış biri evet xbox one çok daha rahat diyebilir mi ? mesela dualshock 3 çok daha rahat ama o tipte yine logitech almam gerek. birde razer aletleri var gereksiz pahalı gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 >:D NFS serisi türü araba yarışları ise amacın bunu şiddetle tavsiye ederim (tu)http://www.sanalmarketim.com/thrustmaster-f1-wireless-gamepad-ferrari-150th-italia-alonso-edition-pc-ps3/p_46209/ logitech gamepad leri sevemedim. razer lar evet anlamsız fiyatlı gerçekten. PS3 gamepad leri çevirici adaptör ile pc de kullanıyolar aklında olsun. (denemedim nasıl performansı gecikme filan varmı bilemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 xbox controller ı daha rahat logitechten. ikisi de var xbox ı kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 pc için yapılmış en güzel şeylerden biri http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3405790/microsoft_xbox_360_wireless_controller_for_windows_black_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 xbox controller. ona para yetmezse logitech f710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 xbox için ayrı pc için ayrı satılıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 xbox controller for pc var iste 100 tl olması lazım goldda vardı ben ordan almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 PC içi en iyi XBox Controller. Bir çok oyun tam destek veriyor, özellikle tuş kombinasyonu ayarlarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ps oynayıp gamepad ile fps oynamak daha kolay diyen insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Feamer said: ps oynayıp gamepad ile fps oynamak daha kolay diyen insanlar var aman abi, gene baslamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ondan değil, alışmış adam baya rahat oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Dat gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi xbox controller satan bir site bulamadım pc için olanı, pc xbox için olanı var ama normal olandan yok peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sadece yazılım kurucan o kadar kullanırsın yani sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Logitech en iyisi, evladiyelik gamepad. 8-10 sene oldu ne analogunda ne diğer tuşlarında zerre aşınma tepkisizlik hede olmadı. Evlenirken kızının bohçasına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sorun dayanıklık değil ki performans ve ergonomi de önemli PS3 ve xbox gamepad lerin yanında biraz arkada kalıyor gibi logitech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 dedi bu gamepadi öneren adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 reampage said: Abi xbox controller satan bir site bulamadım pc için olanı, pc xbox için olanı var ama normal olandan yok peh http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-pc-icin-kol-joystick-gamepad-kablosuz-105908328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 xbox 360 wireless controller for windows, kesinlikle en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kağıttan bile yapsalar lisanslı ferrari ürünü hastasıyım (:P) resimde zayıf kalitesiz gözükebilir fekat performans çok iyi, zaten racing oyunlar için tavsiye ettim, tek eksi yanı bi miktar narin yapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar