Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Birşeyi şu forumda gerçekten merak ediyorum. Örneğin; -Eski sevgili ile arkadaş kalmak. -Dikkatini toplayamadığın zaman napiyorsun. -Kız arkadaşım yok şişme erkek mi alsam -Götümdeki tüylerden bir tanesi kuzeye 13 derece dik açıyla çıkıyor napiyim tarzı konular trollemek amaçlımı yoksa ciddi ciddi mi açılıyor çözemedim. IQ seviyesi bu kadar mı düşük ya forumun gerçekten merak etmeye başladım.
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 banada arabalar çok abidik geliyor ama saçma buldugumu ifade etmedim sana abidik gelen baskasina gelmiyo olabilir
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 dünyanın en iyi matematikçisi bi kızla yemeğe çıktığında nasıl davranacağını bilemeyebilir ve bunu bir arkadaşına sorma ihtiyacı duyabilir.
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Benim de anlayamadığım şey niye herşeyi IQ seviyesine bağlıyorsunuz ki? Bahsettiğin konulardan bazıları EQ ile ilgili. Bu arada bana da futbol ve basketbol acayip abidik geliyor. Kapatılsın bence bu konular IQ seviyesini düşürüyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aynen bana da görgüsüzlük çok gubidik geliyor.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Görgüsüzlük nedir mesela? Örneklerle açıklayabilir misin?
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bu topik patlar. bir anakart iki de 4 gblık ram çıkar bu konudan.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sequo said: Görgüsüzlük nedir mesela? Örneklerle açıklayabilir misin? IQ'um düşük açıklayamıyorum.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Black-ice said: Sequo said: Görgüsüzlük nedir mesela? Örneklerle açıklayabilir misin? IQ'um düşük açıklayamıyorum. Tahmin etmiştim.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yillar once boyle dedik diye karsi cikmisti millet zaten 2005 ten sonra yalan oldu seviye yapcak bisey yok ya sev ya terketciyik
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bana da komik geliyor da ben hiç girmiyorum o konulara. kezbana bağlıyorlar sonra.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 arkadaşlar ben bikeresinde çok kötü durumda kalmıştım. silahmda son iki mermi vardı ve bir plazanın çatısında havalandırmanın arkasında sağımdan solumdan kurşunlar geçerken patiye yazdım ve çok yardımı dokundu. bir keresinde kabız olan bir arkadaşa yardım etmiştim bende bu konular gerçekten patinin en önemli ve en bilgilendirici konuları aklınızı kaybetmeyin milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde balık yiyin özellikle çünkü amerikanın oyunlarına karşı fosfor depolamamız gerekiyor ve sonuçta bunu balık yağından almak çok saçma yani balık varken yiyeceksin bide kendi denizimizden çıkıyor sonuçta o balık. herşeyin başı mitokondri abi çünkü çevik akıl çelik vücutta mevcudiyet bulur ve insanlar bunu bilmez anlamaz
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yüzünün nuru partlatsın tabakları cif likit jel nerdesin dualar kabul olsun yatarken sabah kalkması zor olsa da kandiniz mübarek olsun
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 soyle mesajlar gelse daha ılımlı bakarım kandillere vallaa
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bA9MaYcHfq0
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben bekaretimi paticikteki bir kiza verdim nasil yarari yok
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 said: -Götümdeki tüylerden bir tanesi kuzeye 13 derece dik açıyla çıkıyor napiyim
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 abudik gubudik bisey yok konularda, hayatin icinden olaylar.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 paticik^te tanısıp couple olan var mı acaba
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 fistan alatariel demorah dynun demorah zydar sesu zaenin werewolf azmodai bide dory vardi ama o kimle kapil oldu hatirlamiyorum bunlarin arasinda yanlis ve eksikler olabilir
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Amma meraklıymışsınız arkadaş milletin özel hayatına.
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 http://www.timeturk.com/resim/tr/2013/06/07/halk-tv-erdogan-in-donusu-yerine-penguen-belgeseli-yayinladi.jpg
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Vingthor said: arkadaşlar ben bikeresinde çok kötü durumda kalmıştım. silahmda son iki mermi vardı ve bir plazanın çatısında havalandırmanın arkasında sağımdan solumdan kurşunlar geçerken patiye yazdım ve çok yardımı dokundu. bir keresinde kabız olan bir arkadaşa yardım etmiştim bende bu konular gerçekten patinin en önemli ve en bilgilendirici konuları aklınızı kaybetmeyin milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde balık yiyin özellikle çünkü amerikanın oyunlarına karşı fosfor depolamamız gerekiyor ve sonuçta bunu balık yağından almak çok saçma yani balık varken yiyeceksin bide kendi denizimizden çıkıyor sonuçta o balık. herşeyin başı mitokondri abi çünkü çevik akıl çelik vücutta mevcudiyet bulur ve insanlar bunu bilmez anlamaz http://i.imgur.com/RoACq4O.jpg
Öne çıkan mesajlar